Şimdi Ara

astra h hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımız 2010 model astra sedan h 1.6 enjoy elegance arkadaşlar arabanın yağmur sensörünü bir türlü çalıştıramadım nasıl çalışacağını bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..ayrıca ben aracımızda hız sabitleyici yok diye biliyordum ama sanırım hız sabitleyici var.Kolun resminide koydum son olarak arkadaşlar aracın hava çıkışlarını ne konumda kullanmalıyız maksimum verim almak için bunlarda resimler..

astra h hakkında sorular

buda şehir içi dışı karışık yakıt tüketimi

astra h hakkında sorular

• Yagmur sensörü direksiyonun sag tarafındaki koldan ayarlanır diye biliyorum. Sag taraftaki kolda auto yazarsa o yagmur sensörüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yagmur sensörü direksiyonun sag tarafındaki koldan ayarlanır diye biliyorum. Sag taraftaki kolda auto yazarsa o yagmur sensörüdür.

Hocam auto yok ama yağmur sensörü olduğuna eminim peki hava girişlerini en verimli şekilde kullanmak için nasıl kullanmalıyız..konsolun resminide koyayım.

astra h hakkında sorular

Kırmızı yer önemli değil internetten bu kadar bulabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGunok -- 23 Nisan 2012; 19:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CGunok

quote:

Yagmur sensörü direksiyonun sag tarafındaki koldan ayarlanır diye biliyorum. Sag taraftaki kolda auto yazarsa o yagmur sensörüdür.

Hocam auto yok ama yağmur sensörü olduğuna eminim peki hava girişlerini en verimli şekilde kullanmak için nasıl kullanmalıyız..konsolun resminide koyayım.

astra h hakkında sorular

Alıntıları Göster
    upupup

• En verimli derken hic böyle birsey düsünmemistim ;) ama kendi yaptıgımı söyliyim. Sürücu koltugunun sol tarafını tamamen kapatırım. Bu sayede ortadan gelen hava miktarı daha da artar. Ortadakileri hava kanallarını da kendime ayarlarım.Yolcu kısmındaki de kendi havalandırmasıyla idare etsin artık ;)
  • quote:

quote:

astra h hakkında sorular

Alıntıları Göster
    Sağ taraftaki kolu yukarıya bir kere tıklatırsanız sensör devreye girer tabi varsa.

• Yagmur sensorunu sagdakı kolu 1 tık yukarı kaldırırsanız auto konumuna almıs olursunuz.

Hız sabıtleyıcıyı ıse o ısaretlerın yanında yanı kolun en dısında dugme var ona basarak calıstırabılırsınız.
  • quote:

upupup

Alıntıları Göster
    göğüs kısmında ki havalandırma kanalları en yukarıda ortada tutarım sağ ve sol taraftaki kanallar camlara doğru ortada tutarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

göğüs kısmında ki havalandırma kanalları en yukarıda ortada tutarım sağ ve sol taraftaki kanallar camlara doğru ortada tutarım

Alıntıları Göster
    Yağmur sensörü nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yağmur sensörü nedir

Hocam araç eğer cama herhangi bir su geldiğini algılarsa otomatik olarak silecekleri açar birde yağmur sensörünü devreye aldığımda sürekli olacakmı yoksa arabaya her binişimde mi deneyeceğim?
  • quote:

Hocam en yukarıda derken çizgiyi en aşağıyamı çekiyorsunuz tam anlamadım ?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgi için

• quote:

quote:

çizgi yukarıda üstadım kapatmadan önceki konumda
  • quote:

quote:

Yağmur sensörü nedir

Hocam araç eğer cama herhangi bir su geldiğini algılarsa otomatik olarak silecekleri açar birde yağmur sensörünü devreye aldığımda sürekli olacakmı yoksa arabaya her binişimde mi deneyeceğim?

Alıntıları Göster
    Dostum havanın direk yüzüne temas etmesini engelle. Sana tavsiyem en sağ ve sol taraftakilere yan aynalara doğru çevir, yani yan aynalara baktığım yerlere vursun. Ortaları ise daima yukarı kaldır, klimanın direk yüzüne vurması geçici yüz felcine bile neden olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam.

@B.Avcı sizede çok teşekkürler

peki gokay hocam sağ ve sol taraftaki girişler aşağı yukarı olarak ne konumdalar? birde ortadakiler yön olarak ne durumdalar çok soru sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGunok -- 23 Nisan 2012; 20:33:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam.

@B.Avcı sizede çok teşekkürler

peki gokay hocam sağ ve sol taraftaki girişler aşağı yukarı olarak ne konumdalar? birde ortadakiler yön olarak ne durumdalar çok soru sordum

sağ ve sol taraftakiler tam orta seviyede tutuyorum,göğüstekilerin direkt ortada bırakıyorum sağa sola çevirmiyorum

Hayat paylaşınca güzel

• Yağmur sensörü için silecek kolunu bir kere yukari ittirin.
    Hiz sabitleyici icin ilk once ustteki tusa basin daha sonra yukari tusu hizlandirir assagi tusu yavaslatir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Yağmur sensörü için silecek kolunu bir kere yukari ittirin.
    Hiz sabitleyici icin ilk once ustteki tusa basin daha sonra yukari tusu hizlandirir assagi tusu yavaslatir.
    yanlış yerdesiniz, en doğru bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_642/tt.htm
  • quote:

quote:

Yağmur sensörü nedir

Kontagı kapattığınız zaman devre dışı kalır.Her binişinizde ayarlarsınız yağmur bittimi durur ,eğer kontağı hiç kapatmamışsanız yağmur tekrar başladığında tekrar devreye girer..Direksiyonu düzlem kabul ederseniz tavan tarafına doğru kaldıracaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Yağmur sensörü için silecek kolunu bir kere yukari ittirin.

Hocam peki far yükseklik ayarının üstündeki kısım ne oluyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.