Şimdi Ara

ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ?? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
48.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Haseki'de yaptırdım omsa çıta ve kapı eşiği montaj dahill 100 TL verdim çok memnunum.Alınca kıssları osram night b.plus ile değiştirdim.sökmesi zor ve üst baş iyice kirleniyorZ Şimdi sinin yaptırdığınız b sütunu kaplama işine bakıyorum aracım teknik gri parlak mı dsha şık olur mat mı karar veremedim.Birde egsoz var aklımda ama tamponu kesmeden olmuyor yada difüzör gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitirgic

Ben Haseki'de yaptırdım omsa çıta ve kapı eşiği montaj dahill 100 TL verdim çok memnunum.Alınca kıssları osram night b.plus ile değiştirdim.sökmesi zor ve üst baş iyice kirleniyorZ Şimdi sinin yaptırdığınız b sütunu kaplama işine bakıyorum aracım teknik gri parlak mı dsha şık olur mat mı karar veremedim.Birde egsoz var aklımda ama tamponu kesmeden olmuyor yada difüzör gerekiyor

B sütunu kaplamayı tavsiye ederim. Gerçekten güzel duruyor. Benim mat tercih etmemin sebebi orijinal olsun istediğim için. Hatta parçaları servisten alana kadar film olduklarını da bilmiyordum, bir çeşit ince plastik sanıyordum

Egsoz ucu ben de istiyorum ama gene orijinal takıntısından çıkma Insignia veya Astra J aradım ilk zamanlar bulamayınca rafa kalktı. Bir ara bulursam tamponu keserim acımadan sizin de oyle bi düşünceniz varsa çiftliye ortak girebiliriz çünkü çoğu çıkma çiftli olarak satılıyor.

Sizin iyi tutmuş hepsi 100TL ben sadece çıtalara 80 verdim. O da zaten son oldu. Adamlar nasıl soğuttularsa kış lastiği bile almadım daha. Difüzör için de en güzeli servisten çıtayı alıp takmak ama meşakatli. Egsoz olursa katlanılır da egsozsuz uğraşılmaz gibi :)

• Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt
    Valla b sütunu kaplamacılara sordum 50 isteyen var 100 isteyen var servisten alsam takmayada aynı paraları istiyorlar karar veremedim.Egsoz işide ucu alsak difüzörsuz hoş durmayacak difüzörü taktırmak için kaportacıya sordum en ucuz 70 tl dediler digüzörde 100 civarı bi astrada gördüm tamponu kesmiş direk takmış difüzör yok alt kısma plasdip yapmış. Egsoz bulursak orjinal alırım bana uyar

• bitirgic B kullanıcısına yanıt
    Hocam sütun filmlerini aldığımda cam filmini söktürdüğüm yere gitmiştim, aynı şekilde onlar da malzeme fark etmez önemli olan işçilik demişlerdi. sonra girişip kendim hallettim. Aslında telefona ekran filmi yapıştırmak fln kadar zor değil. Hata kaldırır bir ürün, ters giden noktada söküp yeniden takmak sorun yaratmıyor. O yüzden kendiniz de deneyebilirsiniz.

Bu arada benim de aklıma plasti-dip kolay ama iyi bir çözüm olarak geldi difüzör konusunda. En azından soyulsa yeniden yapma ihtimali de var. Kaldı ki bizim araçların difüzör kısmı misal bir Ford Fiesta vs. kadar büyük de değil. 2 parmak bir yer.

Benim bir de istediğim içerdeki torpido gözünün üzerindeki çıtayı gümüşe boyamak Classic önesindeki gibi. Aslında ben oraya film kestirip çekmiştim ama hatalı kesmişim, köşesi çok az açık kaldı, öyle olunca gözümü tırmaladı söktüm yeniden. Fakat orayı da sökmek çok meşakatli. Bütün göğsü sökmek gerekiyor.

Bu arada geçen hafta nur topu gibi bi sorunum oldu. Teyp kafayı yedi. Tuşlar kendi kendine basılıyor, dışarıdan basamıyorum, sürekli kanal arıyor, kafasına göre hafızaya alıyo vs. Umarım Cim modülü değildir.

O çıtalar serviste satılıyor fakat oldukça pahalı.teypte bir tuş basılı kalmış olabilir teybi söküp baktıranileceğiniz bir yer varsa baktırın.cim modülü direksiyon kumandasında sorun yaratıyor diye biliyorum direk teybe etkisi varmı ki?

Hocam tum dugmeler sirayla basiyor kendi kendine hafizaya vs. aliyor. Beyinden kaynakli olabilir diye endise ediyorum.

Servisteki pahali ama hocam iste soguttu beni resmen buradaki aksesuarci. En azindan kafam rahat olurdu diye soyledim.

hocam konularda aratınca rds ve tp ile ilgili çok şikayet var astra h aracın teybinde.Onları kapatıp denediniz mi?
  • quote:

hocam konularda aratınca rds ve tp ile ilgili çok şikayet var astra h aracın teybinde.Onları kapatıp denediniz mi?

Hocam onlari kapasam da kendi kendine acilip teyp sapitiyor. Bugun servisi aradim, getirip gosterin olmadi teybi yerine gondeririz dedi. Servislerin teybi acma yetkisi yokmus. Turkiye'de tek bir merkeze yolluyorlarmis. Cim modulu degildir dediler. Bakalim goturmem lazim sanirim.

Üstat bugün nihayet kış lastiklerimi aldım. Araba kış başından beri yıkanmadığı için neredeyse çamur kaplanmıştı. Hazır güneş de varken iç dış yıkama da yaptırdım. Tam lastikçinin sırasında bir de egzozcu var, gaza gelip egzozcuya gittim. Astra J'min orijinal egzoz ucuna çok benzeyen bir uç çıkarttı. Sadece iç tarafındaki ikinci halka gibi gözüken kısım eksik sanırım. Tamponun kesilmesi ile birlikte 150tl fiyat çıkarttı. Eğer orada takacak olsa yaptıracak kıvama gelmiştim ama Haramidere'de fabrikaya gitmen lazım diyince vaz geçtim işe iyice geç kalırım diye.

Lastiklerin hayırlı olsun.Egzoz dada kısmetin yokmuş demekki.Geçen clioda egzoz ve cam filminden ceza yemiş arkadsş o anlattı soğuttu beni.Ondada sadece uç var orjinalinde yok demiş basmış cezayı araca tekrar muayene yaptırdı filmi ve egzoz ucunu söktürdü.Teyp işini ne yaptınız?

• quote:

Lastiklerin hayırlı olsun.Egzoz dada kısmetin yokmuş demekki.Geçen clioda egzoz ve cam filminden ceza yemiş arkadsş o anlattı soğuttu beni.Ondada sadece uç var orjinalinde yok demiş basmış cezayı araca tekrar muayene yaptırdı filmi ve egzoz ucunu söktürdü.Teyp işini ne yaptınız?

Hocam teyp duruyo. Muhtemelen 1-2 ay sallanir bu usengeclikle aux cikisinda sorun yok, zaten hafta ici ise esimle gidip geliyoruz, 15-20dk yol, yolda pek acmiyoruz radyoyu. Haftasonu daha gerek oluyor.

Hakkaten kismet degilmis. Ya hocam arkadasinizi bilmem yanlis anlamayib ama ya cinsin tekine denk gelmis ya da polis baska seyden bahane aramis diye dusunuyorum. Hani ses vs olsa tamam ama krom uc bir suru aracta donanimsal olarak fabrika cikisi. Hatta bizim de yaptirmak istedigimiz j kasadaki orijinal donanim. Bunlarla ugrasacaklarina cakma xenonlara, ayarsiz halajonlere sarsalar daha hayirli olacak.

Dediğiniz gibi bahane üretmiş.Arkadaşım bugüne kadar park cezası bile yememiştirFilmden çevirmiş sonrada aracın arkasına geçmiş gaza bas demiş egzozu dinlemiş sorun yok ama uç var bu orjinal donanım değil deyip ceza yazmış ve söktür muayeneye gir trafiğe gel demiş.Benim eski aracımda vardı o kadar çevirmeye girdim bi kere bile kimse bişey demedi.

Aynen hocam, bi standarta oturtsalar anlayacağım da, kafalarına göre iş yapmaları can sıkıcı.
  • Kendime yeni yıl hediyesi aldım aliexpress.com dan astra h shark anten sipariş etmiştim.18 Aralık'ta Çin'den çıktı bugün İstanbul'a adresime teslim oldu.İlgilenen arkadaşlar için fotoda ekliyorum.Tüm astra ailesinin yeni yılı kutlu olsun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.