Şimdi Ara

ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
48.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, arabayı daha güzel gösterecek yada kullanışlı hale getirebilecek (iç veya dış) aksesuarlar bakıyorum, fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız keyifli ve faydalı bir konu olur diye düşündüm. (ARAÇ ASTRA H)

Herkesin cevabını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukro002 -- 6 Mart 2011; 22:39:06 >

• Jantları 17'lik yap derim.

• Küçük bir ayrıntı ama cam altı krom çıtalar bence arabaya farkettirmeden daha klas bir görüntü verir
  • bu paçalığı servis dışında daha makul bir fiyata bulabileceğimiz bir yer var mı?
    Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • HLS modül
    Insignia Waterjet

benim yaptıracaklarım
  • Opel'in sitesinde ASTRA H ve diğer modeller için aksesuar sayfası varmış, buradan kategorilere ayrılmış halde(Bilgi Eğlence, Jantlar, Konfor bakım gibi...) ASTRA H aksesuarlarına bakabilirsiniz, fiyatlar çok uçuk ama en azından 1 fikir verebilir.

http://www.opel-accessories.com/vehicle.jsp?language=tr&country=TR&vehicle_name=Astra-H%20Hatchback
  • ve ek olarak sürücü tarafındaki tutunma yerine gözlük muhafaza kabı takılabildiğini öğrendim, görüntü olarak hoş ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 için bi-xenon tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturkorkun

ve ek olarak sürücü tarafındaki tutunma yerine gözlük muhafaza kabı takılabildiğini öğrendim, görüntü olarak hoş ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum

Ben ağustos ayında 18tl'ye taktırdım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

ve ek olarak sürücü tarafındaki tutunma yerine gözlük muhafaza kabı takılabildiğini öğrendim, görüntü olarak hoş ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum

merak ettiğim birşey var, iç mekan ışıklarının kapanıp açıldığı yerde sanki söküp sonradan gözlük bölmesi takılabilecekmiş hissi veren açılmayan bir kısım var, acaba oraya serviste orijinal içeri gömük şekilde gözlük bölmesi mi takılıyor? umarım anlatabilmişimdir

• Hayır orada öylesine bir kapak var.18 TL ye servisten orjinal gözlük kabı al.OPC sinyal çerçevesi bulabilirsen güzel yakışıyor.
  • quote:

quote:

quote:

merak ettiğim birşey var, iç mekan ışıklarının kapanıp açıldığı yerde sanki söküp sonradan gözlük bölmesi takılabilecekmiş hissi veren açılmayan bir kısım var, acaba oraya serviste orijinal içeri gömük şekilde gözlük bölmesi mi takılıyor? umarım anlatabilmişimdir

Orayı serviste açtırmıştım meraktan
    Belki DVD görüntü sistemi gibi birşey takılabilir oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: redmrt

Hayır orada öylesine bir kapak var.18 TL ye servisten orjinal gözlük kabı al.OPC sinyal çerçevesi bulabilirsen güzel yakışıyor.

Servis denince selamı bile para karşılığı verir gibi bi algı oluşmuş resmen bende
    18 TL'ye -gözlük kabı gibi özünde üç kuruşluk bir plastik parça olmasına rağmen- "aa ne kadar ucuzmuş" dedim ilk gördüğümde
    Ama gerçekten iyi fikir, kullanışlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanerkan

quote:

Hayır orada öylesine bir kapak var.18 TL ye servisten orjinal gözlük kabı al.OPC sinyal çerçevesi bulabilirsen güzel yakışıyor.

Servis denince selamı bile para karşılığı verir gibi bi algı oluşmuş resmen bende
    18 TL'ye -gözlük kabı gibi özünde üç kuruşluk bir plastik parça olmasına rağmen- "aa ne kadar ucuzmuş" dedim ilk gördüğümde

kullanışlı evet, ama keşke yukarıya o kapağın olduğu yere de takılabilse .. daha orijinal ve hoş dururdu
    O kapağın altında ne var ki hocam? hat falan mı var orada bir şeyler takmak için?
    EDIT: sanırım sunroof tuşları için orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukro002 -- 29 Mart 2011; 15:52:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkanerkan

quote:

kullanışlı evet, ama keşke yukarıya o kapağın olduğu yere de takılabilse .. daha orijinal ve hoş dururdu
    O kapağın altında ne var ki hocam? hat falan mı var orada bir şeyler takmak için?
    EDIT: sanırım sunroof tuşları için orası

bilmiyorum ama dediğin gibi sunroof tuşları için olabilir
    ben de ilk gördüğümde (toyota'daki gibi) kapaklı bi saklama gözü sanmıştım

• 2011 astra h aracıma bugün serviste torpidodan çaldıkları rafı taktırdım.14 tl tuttu. Ayrıca gözlük kabı siparişi verdim, şoför tarafındaki tutma kolunun yerine, o da 18 tl civarı.Son olarak servis müdürüne klima sistemine hortum ekleyerek torpidoyu soğutmalı yapamaz mıyız dedim, daha önce hiç yapmadığını, araştırıp beni bilgilendireceğini söyledi.Şahane bir servisim var.Evde görmediğim hürmeti orada görüyorum desem neredeyse yalan söylememiş olurum.
  • Raf olayını ben de gidince yaptırayım
  • 2011 astra h aracımın 4 kapı eşiğine de krom koruma yapıştırmak istiyorum, ayaklar sürttükçe oluşan çizilmeyi önlesin diye. Serviste orijinal olana baktım, yeterli korumayı yapamayacak kadar küçük göründü gözüme. Nette araştırdım.Birkaç çeşit ve markada var ama karar veremedim. Kullanan varsa yorum bekliyorum.
  • 2011 astra için bende kapı eşiği aradım ama serviste bulamadım. nette baktıklarım da pek hoşuma gitmedi açıkçası. astra j aksesuarlarında tam istediğim gibi bi kapı eşiği var fakat fiyatı yüksek geldi. acaba j kasa için olanı bizim astra classic aracımıza uyar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thakan

2011 astra h aracımın 4 kapı eşiğine de krom koruma yapıştırmak istiyorum, ayaklar sürttükçe oluşan çizilmeyi önlesin diye. Serviste orijinal olana baktım, yeterli korumayı yapamayacak kadar küçük göründü gözüme. Nette araştırdım.Birkaç çeşit ve markada var ama karar veremedim. Kullanan varsa yorum bekliyorum.

Valla bizimkinde var ama yine de leke oluyor. 2-3 ayda bir çizik giderici pastayı üstüpüye sürüp siliyorum, ilk günkü gibi oluyor
  • quote:

HLS modül
    Insignia Waterjet

benim yaptıracaklarım

INSIGNIA WASHER JET'i araştırdım biraz, cam suyunu yağmur misali dağıtıyormuş cama, bu şekilde DAHA AZ SU kullanarak DAHA TEMİZ şekilde camları temizleyebiliyormuşsun. Ben beğendim şahsen

Astra H - Insignia Washer Jets
    http://www.youtube.com/watch?v=3uPuTrvYatM

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.