Şimdi Ara

ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
4
Favori
48.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bagaj havuzu ben de istiyorum ancak daha önemli bir sorun var. benim yedek lastik orjinal boyutta ve bagaj zemininden 3-5 cm daha yukarıda. bu yüzden bagaj zemin halısı kenarlara doğru eğik duruyor. bagajın ortasında tümsek var yani. önce bu sorunu çözmem lazım. aynı dertten muzdarip olan ve çözüm bulan var mı?
  • xenon lar biliyorsunuz tuvturk ten geçemiyecek. bende OSRAM COOL BLUE lardan kısa-uzun-sis hepsini taktım. özelliklede 4300k olanlar. bunlar gece tam beyaz ışık veriyor. aydınlatmasıda oldukça iyi halojenlarden.. sarı görünmüyor en azından....

tavsiye ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

xenon lar biliyorsunuz tuvturk ten geçemiyecek. bende OSRAM COOL BLUE lardan kısa-uzun-sis hepsini taktım. özelliklede 4300k olanlar. bunlar gece tam beyaz ışık veriyor. aydınlatmasıda oldukça iyi halojenlarden.. sarı görünmüyor en azından....

tavsiye ederim....

ışık şiddeti nasıl acaba?
    önünüzdeki ve karşıdan gelen size küfredecek kadar mı yoksa normal istenen seviye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

quote:

Orijinalden alıntı: r7153

xenon lar biliyorsunuz tuvturk ten geçemiyecek. bende OSRAM COOL BLUE lardan kısa-uzun-sis hepsini taktım. özelliklede 4300k olanlar. bunlar gece tam beyaz ışık veriyor. aydınlatmasıda oldukça iyi halojenlarden.. sarı görünmüyor en azından....

tavsiye ederim....

ışık şiddeti nasıl acaba?
    önünüzdeki ve karşıdan gelen size küfredecek kadar mı yoksa normal istenen seviye mi?

açıkçası karşıdan uzağa gidip bakmadım.ama yakından bakınca buz beyazı bir görüntüsü var. xenonlar gibi farın içinden ışık saçılıyormuş yada fışkırıyormuş gibi değil. zaten mavimsi morumsu değil bildiğin beyaz.. hani şu tasarruf ampullerinin kimisi sarımsı kimisi beyazımsıdır ya bu beyazımsı gibi olandan... tanesi 20tl civarı tak dene. xenonun en uyduruğu 100tl civarı.

ama alırsan kelvin derecesi 4300 olsun. bu rakam büyüdükçe (6000K - 8000K) ışık mavimsi oluyor. aha o zaman çakma xenon gibi oluyor.

birde araban ne bilmiyorm ama farın camı desensiz olsa iyi olur, eski tip desenli camda xenon kötü görünüyor.

• Konuyu biraz hareketlendirelim;

Ben Astra aracıma; Orjinal krom cam çıtaları, Orjinal kapı eşiği yazıları ve Orjinal Torpido gözü için raf bölücü taktım. Aracım Metro Mavisi ve krom parçalar çok şık duruyor. Özellikle çam çıtalarını şiddetle tavsiye ederim. Fakat orjinal olanları biraz tuzlu gelebilir. Onun yerine yan sanayi olanları farklı dursa da güzel oluyor. İsteyen olursa fotoğraf ekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Konuyu biraz hareketlendirelim;

Ben Astra aracıma; Orjinal krom cam çıtaları, Orjinal kapı eşiği yazıları ve Orjinal Torpido gözü için raf bölücü taktım. Aracım Metro Mavisi ve krom parçalar çok şık duruyor. Özellikle çam çıtalarını şiddetle tavsiye ederim. Fakat orjinal olanları biraz tuzlu gelebilir. Onun yerine yan sanayi olanları farklı dursa da güzel oluyor. İsteyen olursa fotoğraf ekleyebilirim.

görmek isteriz tabi ki, başlıkda pek resim yok zaten, eklenmesi düşünenler için fikir verebilir
  • ah be hocam,
    resim isteyen olursa ekleyebilirim diyeceğinize astra sahipleri için fikir sahibi olmaları açısından resim yükleyiverseydiniz.
    en kısa sürede resim bekliyoruz
  • Lütfen kusura bakmayın. İş temposu yüzünden şehir dışındayım. İzmir'e dönüp arabayı yıkatıp düzgün bir fotoğraf koymak istiyordum ama onu daha sonra yaparız. Şimdilik eski bir fotoğraf ekledim.
     ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 15 Nisan 2013; 20:36:37 >
  • Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın. İşlerimin yoğunluğundan tam fotoğraflarını ancak bu zaman çekebildim. Daha önce de bahsettiğim gibi Hepsi orjinal olması ile beraber Astra kapı eşik yazıları, krom cam çıtaları ve torpido ayıracı fotoğraflardaki gibidir.

Ayrıca dün aracımın 45bin bakımını yaptırırken su fıskiye memelerini değiştirmelerini söyledim. Başka forumlarda gördüğüm, Insignia fıskiye memelerinden taktırdım. Yetkili servis ve orjinal parça takıldı toplam maliyeti: 2si 14TL + 10TL işçilik aldılar. Herkese tavsiye ediyorum çünkü kendi fıskiyeleri çok düzgün su atmadığı için camın üst taraflarına doğru kir bırakıyordu şu anda sileceklerimin de sağlam olduğunu farkettim. Bir tane video buldum belki size fikir verebilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=z0BBeEVkPuw
     ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ?? ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ?? ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ??

• FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

1)İzmir karşıyakalısınız ne güzel, ben de bostanlıdanım, konum itibari ile bana en yakın servis anadolu caddesi üzerindeki yer, siz nerede yaptırdınız bunları acaba?

2)Torpido gözündeki rafı internetten de buldum, fiyatı da 18 lira falan anladığım kadarı ile monte edilmiyor koyuyorsun, öyle olunca ses yapmıyor mu? eğer monte edilmiyorsa, öylecene konuyorsa ve ses yapmıyor ise 18 lira servisten daha uygun bir fiyat mı siz ne kadara yaptırdınız? Gözlük kabı da aldınız mı?

3)ufak bir ihtimal olsa da torpido rafı, ve insignia fıskiye memelerinin güncel fiyatını biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Hocam merhaba

1)İzmir karşıyakalısınız ne güzel, ben de bostanlıdanım, konum itibari ile bana en yakın servis anadolu caddesi üzerindeki yer, siz nerede yaptırdınız bunları acaba?

2)Torpido gözündeki rafı internetten de buldum, fiyatı da 18 lira falan anladığım kadarı ile monte edilmiyor koyuyorsun, öyle olunca ses yapmıyor mu? eğer monte edilmiyorsa, öylecene konuyorsa ve ses yapmıyor ise 18 lira servisten daha uygun bir fiyat mı siz ne kadara yaptırdınız? Gözlük kabı da aldınız mı?

3)ufak bir ihtimal olsa da torpido rafı, ve insignia fıskiye memelerinin güncel fiyatını biliyor musunuz ?

1) Anadolu Caddesi üzerindeki servis, Arkas diye geçiyor. Bana da yakın olduğu için aracın periyodik bakımlarını orada yaptırıyorum ayrıca aracı da oradan almıştım.
    -Torpido rafı, Washer Jet ve Orjinal Karter korumayı dediğiniz Arkas'dan yaptırdım
    -Çıta ve Astra yazılarını Opel Egem'den almıştım.

2) Rafı yanılmıyorsam 17 liraya almıştım. Monte edilmiyor oraya sıkışıyor. 10bin kilometreden fazla yol yaptım ses yapmadı. Gözlük kabına çok ihtiyacım olmadı.

3) Fiyatlar yazdığım gibidir üzerine fazla ilave olacağını sanmıyorum. Yalnız 1 ay kadar önce arkadaşım washer jet sorduğunda ellerinde olmadığını söylemişlerdi.

Bana yakın olduğuna sevindim, yarın geçerken sorayım o halde, gayet normal fiyatlar vermişler, sanırım gözlük kabını da şişirmeden verecekler, washer jet geldiyse size söylerim, teşekkür ettim.
  • quote:

Bana yakın olduğuna sevindim, yarın geçerken sorayım o halde, gayet normal fiyatlar vermişler, sanırım gözlük kabını da şişirmeden verecekler, washer jet geldiyse size söylerim, teşekkür ettim.

Rica ederim. Gözlük kabını geçen sene merak ettiğim için sormuştum. Yanılmıyorsam 25tl demişlerdi. Küçük aksesuarların fiyatları servislerde birbirine çok yakın oluyor. Sadece çıtalar ve astra yazıları arasında fiyat oynadığı için Egem'de yaptırmıştım.
    Arkas a insignia washer jet gelmis, 25 lira dediler yalniz uyardilar butun cama dagitiyor on camlar acikken az biraz su gelebilir bazi kullanicilar bundan sikayetci oldu diye.

Torpido rafi 20 olmus, gozluk kabi 28 olmus. Hepsini taktiracagim saat 13:30 da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan camlara biraz su geldiği doğru. Fakat orjinali hiç suyu dağıtmadığı için şikayet edecek bir durum yok bence. Güle güle kullanın.
  • Bilgilendirme olsun diye konuya ekliyorum.

Fiyatlar iscilik dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Ocak 2014; 9:54:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tekrar güle güle kullanın. Gözlük kılıfının bağlantı yerlerinin fotoğrafını çekebilir misiniz?
    Simdilik soyle cekebildim, isinizi gormezse gunduz vakti bir daha cekerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşimi gördü çok teşekkür ederim
  • quote:

Bilgilendirme olsun diye konuya ekliyorum.

Torpido rafi 16.40, insignia waterjet 13.34, gozluk kilifi ise 23,34 faturada dediklerinden daha düşük fiyat çıktı, şaşırdım.

Fiyatlar iscilik dahil.

Verdiğiniz fiyatlar KDV hariç fiyatlar, fatura KDV dahil kesildiği için servisin verdiği fiyatlar doğrudur.
    Sanırım vergiden muaf alım yapıyorsunuz :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.