Şimdi Ara

ASTRA H için AKSESUAR TAVSİYESİ ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
4
Favori
48.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dalmışım ilk dedikleri fiyat 73 lira falan tutuyordu 10 lira falan daha ucuz ödeyince hiç toplamadım bile faturadakileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Ocak 2014; 9:58:13 >
  • Geçen gün gözlüğümü kaybettim, 1 hafta sonra koltuğun altında buldum. Bana da gözlük kabı ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sayenizde ben de kendime aldım umarım bir daha kaybetmem
  • FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    O gozluk kabi arabadaki en cok kullandigim aksesuar denebilir ehliyette gozluk yazdigi icin ve normalde kullanmadigimdan gozluk arabada duruyor. Kullanisli olup olmadigini yazin gorecegiz jettada tavandani gozluk kilifina yazin gozluk koydugumda alev gibi oluyor gozluk bu yanda ve sutun hizasinda durdugundan o kadar isinmayacak gibi de.

20 liranin 10 liranin vs hesabini yapmalari cok ayip umarim sadece boyle seyleri kisiyorlardir.

Halbuki araba gozluk kabi ile vs gelse ozellikler hanesine de eklenecek bir sey olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısınız. Şimdi bir hesap yaptım da orjinal aksesuar olsun diye baya masraf yapmışım; Özellikle gözlük kabına anlam veremedim. Zaten orada tutacak yeri yapmışlar yani boşta değil bir maliyete katlanılmış. Onu koyacaklarına gözlük kabı koysalar elegance gibi olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Çok haklısınız. Şimdi bir hesap yaptım da orjinal aksesuar olsun diye baya masraf yapmışım; Özellikle gözlük kabına anlam veremedim. Zaten orada tutacak yeri yapmışlar yani boşta değil bir maliyete katlanılmış. Onu koyacaklarına gözlük kabı koysalar elegance gibi olsa.

Şu siralar torpido sogutma dusunuyorum siz arastirdiniz mi bu konuyu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdım. Bağlantı borusu ile klimadan gelen soğuk havayı aktarıyorlar. Fakat çok gerekli bir şey olarak görmedim. Daha önceki aracımda orjinalinde mevcuttu ama hiç kullanmıyordum.
    Uzun yolda arac ici klimaya gore bir + si yok yani? Yazlari uzun yola cikiyoruz hic torpido sogutmali arabamiz olmadi merak etmistim de.

• Araç kliması kaç derecede çalışıyorsa torpidonun içi de aynı derecede oluyor. Yani soğuk bir suyu koyduğunuzda derecesini muhafaza eder. Uzun yol için belki gerekli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 6 Şubat 2014; 13:13:11 >
  • Ben paçalık takmayı düşünüyorum ön ve arkaya nette sadece 1 adet foto bula bildim ve çok fazla parçacıda da satılmıyor.nasıl duruyor araç üzerinde.acaba.

• hocam çoğu yere bu konuyla ilgili yazıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_87679642/f_//tm.htm#87679642

renksiz ekranın olduğu yere taktırdım ilginizi çekebilir.
  • Herkese merhaba bende 28 ocakta 2012 model astra h dizel alarak bu kervana katıldım.Aracı aldıktan sonra gözlük kabı,torpido rafı,s dizayn cam çıtası,s dizayn 4 adet kapı eşik kaplama,bagaj havuzu,3 d iç kauçuk paspas, cenmax alarm ve kısalara osram nb plus takarak şimdilik aksesuar işini sonlandırdımKafamda birkaç birşey daha vardı fakat aracı aldıktan 6 gün sonra düz yolda giderken birden bire soldan çamurluğuma bir aracın çarpması ile boyasız hatasız aracım hasar gördüğü için moralim çok bozuldu ve şimdilik aksesuar işine ara verdim.Herkese kazasız sürüşler dilerim isteyen arkadaşlara bu işlemleri İstanbul'da nerelerde yaptırdığımı ve maliyetlerini söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirgic -- 20 Şubat 2014; 10:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitirgic

Herkese merhaba bende 28 ocakta 2012 model astra h dizel alarak bu kervana katıldım.Aracı aldıktan sonra gözlük kabı,torpido rafı,s dizayn cam çıtası,s dizayn 4 adet kapı eşik kaplama,bagaj havuzu,3 d iç kauçuk paspas, cenmax alarm ve kısalara osram nb plus takarak şimdilik aksesuar işini sonlandırdımKafamda birkaç birşey daha vardı fakat aracı aldıktan 6 gün sonra düz yolda giderken birden bire soldan çamurluğuma bir aracın çarpması ile boyasız hatasız aracım hasar gördüğü için moralim çok bozuldu ve şimdilik aksesuar işine ara verdim.Herkese kazasız sürüşler dilerim isteyen arkadaşlara bu işlemleri İstanbul'da nerelerde yaptırdığımı ve maliyetlerini söyleyebilirim.

Hocam cam çıtası ve kapı eşik için ne fiyat tuttu acaba...Nerede yaptırdınız...

• Haseki hastahanesinin üst tarafında bir aksesuarcıdan aldım.İkisi 100 TL tuttu.Bir kaç yerde 120 TL dediler burada 100 TL ye montaj dahil yaptırdım.Adını hatırlamıyorum ama evde kartı var isterseniz akşam bakar tam ismini yazabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitirgic

Haseki hastahanesinin üst tarafında bir aksesuarcıdan aldım.İkisi 100 TL tuttu.Bir kaç yerde 120 TL dediler burada 100 TL ye montaj dahil yaptırdım.Adını hatırlamıyorum ama evde kartı var isterseniz akşam bakar tam ismini yazabilirim.

Eyvallah hocam memnun olurum...
  • Yalçın oto aksesuar haseki
    Haseki hastahanesini geçtikten sonra hemen sağda (212)5891248 adnan adıvar cd no 3 haseki

• bitirgic B kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bir uğrayayım ben...
  • aracın ön silecekleri için orjinal mi kullanıyorsunuz yoksa aksesuarcılarda satılanlarda iş görüyor mu?Orjinal silecekler 80-90 TL gibi.
  • bitirgic B kullanıcısına yanıt
    Orjinal sileceği zorlayarak 2 sene kadar kullandım. Deneme maksadıyla yan sanayi silecek aldım 25 tl fiyatına. 4 aydır sorun yok fakat daha önceki araçlardaki tecrübelerimle de yan sanayiler en iyi hali 1 seneden az kullanılabiliyor. Yani hemen hemen aynı hesaba denk geliyor.
    ilginiz için teşekkür ederim yan sanayilere baktım pek hoşuma gitmedi birde bosch marka araştırıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum
  • 2009 sedan modelim var. fakat teyp ten hiiiiç memnun değilim. vw caddy de bile gümbür gümbür teyp var. bizimkisi tıs tıs :((

bunun özel bir formülü ayarı varmı? yoksa zaten vasat bir teyp mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.