Şimdi Ara

ASTRA H KOL DAYAMA KOLÇAĞI HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni astra h sedanclassic araba aldım. fakat sürücü koltuğunun yan tarafındaki kol dayama kolçağını kaldırmışlar (2011 öncesi modellerde vardı)
    Bu kolçaktan almak istiyorum. Yakın zamanda alan yada fiyatını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    Yada ankarada alabileceğim bi yer tavsiyesi olan? Orjinal olması şart değil. Sanırım orjinalleri 250 tl civarı. Bu kadar çok para vermek istemiyorum.

• Yok mu fikir sahibi olan?
  • Merhaba aynı araçta aynı sorundan ben de rahatsızdım. Burdur'da bir oto aksesuarcıda 40 tl ye aldım. Koltuğa göre biraz yüksek kalıyor ama sürücü koltuğunu biraz yüksek ayarda kullandığınızda sorun kalmıyor. Bunun yanında içinde küçük eşya gözü olduğu için eşya gözü özürlü aracımız için yararlı yanları da bulunmakta. İnternette orjinale yakın 35 ile 150 tl arası kol dayamalar mevcut araştırmanızı öneririm. ben küçücük Burdur'da bulduğuma göre siz Ankara'da envayi türlüsünü bulursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncude -- 16 Aralık 2013; 11:23:24 >
  • turuncude T kullanıcısına yanıt
    Bende sizin yaptığınız gibi yan sanayi düşünüyorum. Tabii bunun da dezavantajları var yükseklik gibi. ama ben uzun boylu olduğum için sorun olmaz bana göre.
    merak ettiğim konu yanlamasına tam uyuyor mu? vede takılınca takırtı boşluk kalması v.s. oluyor mu?
  • Orta plastiğe tam uyuyor. Sorun yaşanmadı. Bugüne kadar tıkırtı vb sorunla da karşılaşmadım. Ancak aux girişini kapatıyor. Onu da kolçağın yan plastiklerinde delik açarak çözebilirsiniz. Anladığım kadarıyla aracı yeni almışsınız. Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı diler, bagaj kilidi arızasına hazırlıklı olmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncude

Orta plastiğe tam uyuyor. Sorun yaşanmadı. Bugüne kadar tıkırtı vb sorunla da karşılaşmadım. Ancak aux girişini kapatıyor. Onu da kolçağın yan plastiklerinde delik açarak çözebilirsiniz. Anladığım kadarıyla aracı yeni almışsınız. Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı diler, bagaj kilidi arızasına hazırlıklı olmanızı öneririm.

Evet aracı yeni aldım. daha 4 gün oldu. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Bagaj kilidi arızası konusunu biraz daha açar mısınız?
    Bide sizin kolçak ne marka acaba ? Resim koyabilirseniz makbule geçer. En azından görüntüsü hakkında fikir sahibi olayım.

• Fotoğraf çekersem buraya ekleyeyim. bagaj kilidi arızası için bakınız:
    www.opelim.net
    astra sedan bagaj kilidi - Opel Forum - Opelim.NeT
    http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/64385-astra-sedan-bagaj-kilidi.html
  • quote:

Fotoğraf çekersem buraya ekleyeyim. bagaj kilidi arızası için bakınız:
    www.opelim.net
    astra sedan bagaj kilidi - Opel Forum - Opelim.NeT
    http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/64385-astra-sedan-bagaj-kilidi.html

Belirttiğiniz sayfayı inceledim. İlginç bir sorun. daha karşılaşmadım. Ama banada olursa en azından panik yapmam. teşekkür ederim.

• Rica ederim. Benim de 10 bin km sonra oldu. Bir arkadaşımın alalı 4-5 ay olmuştur onda da oluşmuş. Bakıma gittiğimde çözmeye çalışırız. Bu arada kolçak için bakınız: ( Bana pahalı geldi )

• quote:

Rica ederim. Benim de 10 bin km sonra oldu. Bir arkadaşımın alalı 4-5 ay olmuştur onda da oluşmuş. Bakıma gittiğimde çözmeye çalışırız. Bu arada kolçak için bakınız: ( Bana pahalı geldi )

Bende baya araştırma yaptım internetten. bikaç tane farklı ürün buldum. lakin bizim araçlara uyarmı ki bunlar? (sizin verdiğiniz linktekki mesela)
    yedek parçacıları gezip uygun fiyatlısını aramaya zamanım ve fırsatım yok maalesef. gözümü karartıp alacam bir tane. sizin önerdiğiniz fena diil sanki. montajı siz kendiniz mi yaptınız? yoksa aldınığınız yer mi yaptı?

• Yedek parçacılar yaptı. Uyup uymama sorununa gelince, ürün tanıtılırken ölçüleri veriliyor. Bu ölçülerden hareketle aracınızdaki iki koltuk arasındaki mesafeyi ve yüksekliği ölçün uyup uymayacağı hakkında fikir verir. Benim hoşuma giden seyyar bir kolçak vardı. Hem de daha fonksiyoneldi. Ama ölçüleri uymayacağı için alamadım.
  • quote:

Yedek parçacılar yaptı. Uyup uymama sorununa gelince, ürün tanıtılırken ölçüleri veriliyor. Bu ölçülerden hareketle aracınızdaki iki koltuk arasındaki mesafeyi ve yüksekliği ölçün uyup uymayacağı hakkında fikir verir. Benim hoşuma giden seyyar bir kolçak vardı. Hem de daha fonksiyoneldi. Ama ölçüleri uymayacağı için alamadım.

Merhaba,
    Bu gün bu ürünün siparişini verdim. ölçüleri uyuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kolcak-kayar-kapak-genis-siyah-renk-146758200/detay/

• Merhaba arkadaşlar bende aracıma kolçak arıyordum bayadır ama yazın ortasında kazalı bi Astra H dan aldığım kolçak serviste 600tl dediler sapasağlam hemde orjinal 150 tlye aldım bi çıkmacılara sorun derim saygılar...
  • ben taktım koltugun falan degısmesıne gerek yok
  • Orjinal kolçak koltuğa takılandır. Diğerleri yan sanayi diye biliyorum...
    Koltukta, sırt kısmında takma yeri olması lazım.
  • bana orijinal kol dayama bulabilecek var mı o halde ?
  • arkadaşlar 60-70 lirayı geçmeyecek şekilde, astra h için kol dayama kolçağı bilen var mı? lüks bişey olmasına gerek yok, hazneli olsun yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.