Arkadaşlar Astra Hb classic 3 1.3 dizel için bayilerin verdiği güncel fiyatlardan haberiniz var mı? ve sizce bu arabayı aralıkta kaça alabilirim???
Yardımınızı bekliyorum.
dün gittim bayiye 42,900 tl fiyat çektiler alım sürecinde biraz daha aşağıya çekeceklerdir
bana 45200 dıyorlar 1 tl de asagıya ınmıyorlar ... nakıtte de degısmıyor cevabı aldım... bursa bayısınden
aracın uretımı 1 yıl daha olacakmıs sanırım ... baska bırsey duyan war mı bu konuyla ılgılı ?
banada aynı bilgiyi verdiler seneye euro 5 motorlar çıkacakmış. Bu durumda bu euro 4 motorların son modeli olacağı için satılacağı zaman değerinin azalmayacağını düşünüyorum.Ayrıca hayırlısıysa yarın bayiye gidip aracı alıyorum
Geçen yıl 29 Kasım da 35,500 e aldım
15.000 de şu an araba satsam mı diye düşünüyorum
umıttsahın aracı satmak ıstemenızın ozel bı sebebı warsa paylasır msn ? herhangı bır konuda fl memnuyıetsızlıgın war mı
bana gore arac suan pıyasadakı en "alınabılır" arac.. yakıt sarfıyatı dıs gorunus vs. ıtıbarıyle.. ama cok uzun zamandır trafıkte goruldugu ıcın sıkılganlık da olmuyo degıl...
quote:
Orijinalden alıntı: onrewq
umıttsahın aracı satmak ıstemenızın ozel bı sebebı warsa paylasır msn ? herhangı bır konuda fl memnuyıetsızlıgın war mı
Hayır kesinlikle yok. Hani benim aldığım zamana göre fiyat arttı ya onun için dedim. Kar etmiş olurum diye. Yoksa araçtan gayet memnunum. Çekişinde falan hiçbir sorun yok. Herkese öneririm.
bende eylül ayında easytronik 600km'de tanıdığımdan aldım. Aldığım zaman bayiler 44.500TL'den aşağı inmediler. Hiç kredi falan uğraşmayacağım, para bir yana araç bir yana desemde en fazla 500TL oda müdürle görüşüpte onay alırlarsa olurmuş. Ben tanıdıktan 39.000TL'ye aldım. Aracın poşetleri daha üstündeydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme