Şimdi Ara

Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 26 Temmuz 2016; 22:59:41 >
  • Belenenses B kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel görünüyor sizi kutluyorum. Benim de hayalimde böyle şeyler var. Fırsat bulup da yapamıyorum. Yurt dışı olmasa bile arabaya atlayıp ege turu Karadeniz turu Vs yapmayı düşünüyorum. Biz de memur halimizle bu kadar yapabiliriz artık. Maksat yeni yerler görmek olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimler gelince konu güzelleşmiş
  • konu güzel...bende nasipse seneye yaza planlıyorum; yeşil pasaport var bi kaç sorum var:
    -ehliyeti yenilediniz sanıyorum?
    -Konaklamayı nasıl ayarladınız? yaklaşık gecelik maliyetler nedir?
    -gittiğiniz ülkelerde otoyolları kullanabilmek için geçiş ücreti -kart vs..??almanız gerekiyor mu?
    -Navigasyon vs.. kullanarak mı gezdiniz?
    -Araca yeşil sigortayı Türkiye den yaptırıp mı çıkış yaptınız?
  • yabancı dil olmadan nasıl anlaşıyorsunuz,ben antalyanın yerlileriyle bile anlaşamadım ,adama adres soruyosun hatta ilçe olarak yinede cevap vermiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

konu güzel...bende nasipse seneye yaza planlıyorum; yeşil pasaport var bi kaç sorum var:
    -ehliyeti yenilediniz sanıyorum?
    -Konaklamayı nasıl ayarladınız? yaklaşık gecelik maliyetler nedir?
    -gittiğiniz ülkelerde otoyolları kullanabilmek için geçiş ücreti -kart vs..??almanız gerekiyor mu?
    -Navigasyon vs.. kullanarak mı gezdiniz?
    -Araca yeşil sigortayı Türkiye den yaptırıp mı çıkış yaptınız?

-ehliyeti yeniledim , mutlaka yapılmalı basit zaten
    -konaklamaların tamamı booking.com dan , ücretsiz iptal , oda kahvaltı , otopark , 8+ puan önemli özellikler , yaklaşık gecelik maliyet 70-100 euro arasında değişiyor , tabi daha düşüğü de var , biraz daha yukarıları da var
    -yunanistan gişe dolu , nakit ödeniyor bizim eski usul , 1,3 , 1,7 , 2,4 , 3,9 euro gibi değişik fiyatlar var , diğer ülkeler de hiç bir ücret ödemedim , ama avusturya gibi ülkelerde aracın ön camına vinyet denilen ödemeyi yapıştırmak gerekli , detaylıca araştırın şu an bilgim yok
    -navigasyon telefondan kullandım , sygic denilen uygulamayı satın aldım 50 tl galiba , ilk 1 hafta hız uyarılarına radar uyarılarına kadar gösterdi , sonra bazı özellikler gidiyor 1 haftalıkmış , ekstra ödeme yapıp kullanmaya gerek duymadım , google maps uygulamasıda gayet yeterli
    -yeşil sigorta olmazsa olmaz , türkiye de yapılacak , zaten direk yunanistan girişte sorulan evrak , ayrıca bütün kapılarda sorulan bir evrak

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    bende çat pat anca derdimi anlatabiliyorum , ölüyorum kalıyorum bu kadar :)
    resepsiyona gelince booking çıktısını göster iş bitti
    zaten karşındaki ingilizce bilmediğini ve ya az bildiğini anlayınca seni yormuyor
    kahvaltı saati
    ücret sorma
    menüler deki ingilizce terimler çoğu aşina olduğumuz terimler

mesela parga da kaldığımız yerin sahibi teyze , 1-2 hafta önce 2 italyan erkeğin geldiğini , merdivenlerde öpüşürken yakaladığını söyledi , gay miş adamlar
    ben ingilizce ve yunanca bilmiyorum
    teyze de türkçe ve ingilizce bilimiyor du
    ama anlaşabildik :)
    bankadan emekliymiş , kocası emekli polismiş , rusları ve arnavutları çok sevmiyorlarmış , türk turistlerden gayet memnunlarmış vs.
    Hocam dogru bi tercih yapmissiniz. Bu tarz kultur gezileri cok guzel oluyor bence. Evlendigimde boyle birseyde ben dusunuyorum aslinda ama benim ko evvela turkiye gezisi sonra dis devlet gezileri olacak her neyse.

Birde konuyla alakasiz birsey sorcam. 15 temmuz olaylarini dış basin olaylari nasil lanse etti? Dil pek yok dediniz ama illa ki bi kanaatiniz olusmustur.

• İsviçre'ye gidince Fransa'ya geçip Annecy kasabasını da gidip görün. Göl var nefis çok güzel.
    hocam dikkatimi çekti fotoğraflarda 16 plakalı crv de gezmelerdeymiş sizin gibi
    teşekkürler...
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Selanik ve thassos da Türk plakalı araç oluyor baya , bir de halkidiki taraflarında , onun dışında çok az gördüm , Parga da 1 tane , Dubrovnik de 1 tane , başka rastlamadım

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Yunan tv yayını gördüm , bir şey anladım tabi , köprüdeki asker görüntüleri eşliğinde de konuşmacılar vs. , asıl merak ettiğin sorunun cevabı Türkiye de öğrendim , Kore , Taiwan , Almanya vs çalıştığımız firmalar iyimisiniz , iyi şeyler okumuyoruz türkiye için gibi Mail'ler attılar , dışarıdan çok iyi görünmüyor intiba olarak , hatta bir müşterimize büyük iş veren bir firma baya prosedürü atlayıp bir an önce işleri bitirmelerini istemiş , bir daha iş verirlermi diye çekiniyordu adam

• kayaer07 kullanıcısına yanıt
    Orayı biliyorum bi programda görmüştüm çok güzel gerçekten , hallstatt köyü var planımda annecy de görülesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 29 Temmuz 2016; 17:14:43 >
  • Çok güzel bir gezi olmuş, toplam rakamı görünce zaten nutkum tutuldu Ama yinede güzel. Araba ile ailecek yapılan tatil paha biçilemez.
  • Ohridden foto var mı hocam ya, Makedonya'da bir ay kaldım da üsküpten çıkamadım çok güzelmiş galiba oralar.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Eve geçince bakarım telefonda güzel bir şey yok , ohrid güzel yer ilk defa göle ohrid de girdim , bir de baya uygun yemekleri falan , 13 Euro'ya 2 porsiyon köfte , salata , çorba , biber dolması yedim yanlış olmasın , içecekler , 80 Euro ya otel odası değil 1+1 daire vermişlerdi , onlarda belli Avrupa birliğine girip paçayı kurtarmaya çalışan ülkelerden , yol çalışmalarında Avrupa birliği desteği belli oluyor , yalnız bu bayındırlık işlerinde kralı bizim elimize su dökemez :) biz aşmışız 20 yılda bina , 6 ay da yolu söküp baştan yapıyoruz

• Arkadaşlar merhaba
    Balkan gezisi yapmıştım yazın malum bu konuda paylaşmıştım
    kasım sonu aralık başı gibi de italya / isviçre / avusturya / liechtenstein / slovenya / kısmen almanya şeklinde araç kiralayarak 8 günlük bir gezi yaptım

sırası ile ;
    milano / lugano / luzern / schaffhausen / zürich / luzern / bern / lozan / thun / maienfeld / vaduz / innsbruck / berchtesgaden / salzburg / hallstat / villach / blech gölü / ljubljana / venedik / verona / bergamo / como / milano

toplam da 2800 km yaptım , sorusu olan olursa cevaplayabilirim
    ilk fırsatta herkesin özellikle araba ile bu şekil de gezmesini tavsiye ederim
    gerçekten çok zevkli oluyor

Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )Astra ile Balkan turu , ( 3. sayfa italya / isviçre / avusturya eklendi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 5 Ocak 2017; 21:58:44 >

• Bu sefer uçakla gidip italyadami araç kiraladiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bu sefer uçakla gidip italyadami araç kiraladiniz

aynen , balkan tamam da 7-8 gün oraya kadar buradan gidilmez
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.