Şimdi Ara

Astra j 1.4t atiker grand mi prins mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atiker 1650 prins 1850tl ikiside yaglamasiz sistem hangisini tercih etmeli yarin taktiracagim tecrubeli arkadaslarin yardimini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam atmosferik motora zaten bence prinse gerek yok atiker yeter de artar. Ben yaklasik 21000km kullandim sikinti yaratmasi ama kitten ziyade bence en onemlisi takan ustanin isciligi ve ayar ben kendim kablo aldim ufak tefek ayar yaptim gayet stabil oldu . Ustanin isciligi guzel ama ayar işi berbat en son kuzenime taktirdik astra j 1.6 araba %20 zengin calisiyordu bunun gibi ayari guzel yaptirin yeter bence tabi bu tamamen keseyle alakali. Atikerde baya zam yapmış bu arada ben 1650 taktirmisitim atiker grandi
  • Tabiki prins, atiker en kalitesiz kit paranızı boşa vermeyin
  • attila24 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar o fiyata prins imkansız bu aracın cihazı Vsi2 Turbolu dur şuanki fiyatında 3900 tl civarıdır iyi araştırın derim o kit technomax dır bu araçda randıman alamazsınız hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf usta, 1.4 140 hp motor, prins vsi turbolu veya atiker microfast ne fark eder.

140 hp motora turbolu dediğin büyük kapasiteli regulatorlu kite gerek var mı?

Çoğu 2.0 araba 140-150 hp, onlara da vsi2 turbo kit mi oneriyorsun?

Atiker microfast te obd seçeneği bile var hatta o açıdan daha iyi bile

Konuyu açan arkadaşa onerim, markaya takılma, iyi bir usta bul. Çok pahalı kit almaya gerek yok yeterki montaj yapan aklı başında biri olsun

• Atiker GRAND ve GOLD kit lerimiz Türkiye nin yerli üretim en kaliteli kitleridir. İşinin ehli bir usta ile sorunsuz kullanım sağlar. Memnun olan da var formlarda olmayan da iyi araştırın çürük elmalara takılmayın onlar hep vardır 😄

• Herkese tesekkurler atiker grand kit takildi umarim sikinti yasamam yolda ve rolantide ayarlar yapildi simdilik bir fark hissetmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 27 Ocak 2017; 20:54:35 >
  • Bende 1.6 Cruze a Grand kit takdirdim, rolanti ve yol ayarindan sonra araba gazda mi benzinde mi anlasilmiyor, motor performans ve gucu tamamen ayni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap: işçiliği iyi sağlam usta
  • Hocam ben de Astra Classic H kasa 1,6 aracıma düşünüyorum, şu ana kadarki kullanım deneyiminizi yazar mısınız. Prins kit şu an için 7000tl diyorlar atiker 3500 tl gibi aradaki farkı ödemek mantıklı mı?
  • Hocam atmosferik motora zaten bence prinse gerek yok atiker yeter de artar. Ben yaklasik 21000km kullandim sikinti yaratmasi ama kitten ziyade bence en onemlisi takan ustanin isciligi ve ayar ben kendim kablo aldim ufak tefek ayar yaptim gayet stabil oldu . Ustanin isciligi guzel ama ayar işi berbat en son kuzenime taktirdik astra j 1.6 araba %20 zengin calisiyordu bunun gibi ayari guzel yaptirin yeter bence tabi bu tamamen keseyle alakali. Atikerde baya zam yapmış bu arada ben 1650 taktirmisitim atiker grandi

• quote:

Orijinalden alıntı: daysleeperxp

Hocam ben de Astra Classic H kasa 1,6 aracıma düşünüyorum, şu ana kadarki kullanım deneyiminizi yazar mısınız. Prins kit şu an için 7000tl diyorlar atiker 3500 tl gibi aradaki farkı ödemek mantıklı mı?
    Atiker Grand kit aracınız için fazlasıyla kaliteli bir ürün.
    Maalesef çürük elmaları ayıklama işini atiker kullanıcıya bırakmış, her atiker tabelası gördüğünüz yere güvenmeyin bayilerin yarısından çoğu yetkisiz, mühendis bulundurmayan, sanayi bakanlığından izni olmayan firmalar oluğu için yaşanan sıkıntılarında büyük oranı yanlış işçilik uygulanması ile alakalı.
    Doğru yeri tercih etme konusunda bol şans:)

• attila24 A kullanıcısına yanıt
    Atikerden memnun kaldınız mı.subap eritme sorunu yaşattı mi
    Atikerin regülatöru kaç bar acaba turboyu destekliyor mu

• fthinan F kullanıcısına yanıt
    Şükür simdilik sikinti yok. Regulator ve yazilimla ilgili de sikinti yasmadim. Ama oncedende yazdığım gibi işçilik cok onemli

• Landirenzo taktırabilirsiniz. Uzun Süre Opel Yetkili Servisinde 1.4t araçların lpg dönüşümünü sağladım. Regülatörü Turbo uyumlu sadece 1.4T için kullanılan bir kit mevcut %50 oranında bir yakıt tasarufu sağlar ve en fazla %2lik bir cekiş düşüklüğü yaşarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.