Bildirim
Astra J 1.6 cdti motor ikaz ışığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kötü yakıt olabilü aldığın yeri değiştir -
Bilgisayara bağlatıp göreceksin , türlü problem olabilir -
Hocam sorun sende değil opel de 😂 -
Gidip 50 tl lik mazot aldım sonra park ettim şimdi baktıgımda ikaz gitmişti sağolun -
Shellden al mazotuquote:
Orijinalden alıntı: Tesseract
Gidip 50 tl lik mazot aldım sonra park ettim şimdi baktıgımda ikaz gitmişti sağolun -
Dpf uyarısı da olabilir arac manuel mi -
Hocam eğer bakımda yan sanayi yağ filtresi taktirdiysan o yüzden de yanmış olabilir. -
Yetkili serviste yapıldı hocam bakımları -
Dpf olsa anlardım hocam büyük ihtimalle en kötü dpf ikaz ışığı ayrı olarak mevcut araçta -
Astranın huyudur o bir açarsın kontağı arıza verir. Kapatır tekrar açarsın arıza gider. 😂 -
Kaç kez kullandında biliyorsun? Sacma saçma yorumlar yapıyorsunuz. -
2.5 yıldır astra kullanıyorum ve çok kez yaşadım. Cevap yeterli mi? -
araç astraysa asıl sorun herhangi bir arıza olmamasıdır. Yetkili servisten fiyat alın hemen atlamayın özel servisi de araştırın derim -
Hocam olur oyle şeyler iyileşir kendi kendine, kilometre ilerledikçe bu tip şeyler dahada artacak. Bazen bende de abuk subuk lambalar yakıyor ama önemsemiyorum kendi kendine kayboluyor. 5-6 ay önce bende de zırt pırt motor güç kesiyordu dip gaz yapınca ne olduysa şimdi kayboldu. Binbir çeşit arabam oldu fakat Astra kadar nazik elektronik aksamlı aracım olmadı, alıştım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 14 Nisan 2019; 11:20:44 > -
GM grubunda normal böyle şeyler. Araç kendi kendine hata verip, kendi kendine çözüyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2.5 yıldır astra kullanıyorum ve çok kez yaşadım. Cevap yeterli mi?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X