Şimdi Ara

Astra j anahtar vermeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 astra 1.4t otomatik aracımda yaklaşık 3 aydır vites p konumunda olmasına rağmen anahtarı bırakmıyor. Ortalama 5 motor kapatılmasından birinde oluyor. Son dönemde yedek anahtarı kullanmaya başladım. Önceleri pek bırakmadığı olmadı fakat son 3 haftadır yine vermediği anlar arttı. Ekrana baktığımda p yazıyor yani araç park konumuna alındığının farkında. Bazen kontağı tekrar açıp kapatınca bırakıyor bazen de inatlaşıyor ileri geri yapıyorum öyle alabiliyorum beyler. Yetkili servis muhtemelen kapıyı 2 binden açar switch değişecek der fakat sorun çözülür mü emin değilim. Sözün özü aynı durumu yaşayan sorunu çözen duyan bilen varsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çok makbule geçer. Şehir Ankara bu arada

• Mantıksız gelecek ama henüz bir işlem yapmadıysanız akü kutup başını söküp takın. Bazen gerçekten işe yarıyor.

Bende de astra j var. İlk aldığım haftalarda kendi kendine camlarını açmıştı bir keresinde. Eski sahibini aradım sordum ara sıra yapar böyle şeyler dedi. İçime kurt düştü tabi.

Sonra internetten araştırdım. Birisi numara bırakmış forum sayfalarının birine. Bende de oldu sorunu çözdüm başınız sıkışırsa arayın diye. Aradım aküyü sök tak camlara reset atmış oluyorsun böylece dedi. Yaptım. O günden beri bu sorunla karşılaşmadım. 1 yıldır sorunsuz biniyorum.
  • Ne biçim araba bu benim Skoda da bazen alarm çalıyor içinde otururken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Ne biçim araba bu benim Skoda da bazen alarm çalıyor içinde otururken.

seni hırsız sanmıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü son demlerini yaşıyor olabilir.

• deathless66 D kullanıcısına yanıt
    Merhabar, sorunu çözdünüz mü acaba? Aynı durum bende de başladı. Anahtar son zamanlarda baya takılı kalmaya başladı. Nedeni ne olabilir acaba? Bilgi veriseniz sevinirm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    5 yıl önce açıldı
    Astra-H 2008 Kilit sorunu....
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen yıl sattım aracı kurtuldum. Şaşmazda bi Opel servisi hallediyordu sorunu svitch değişiyor galiba, Opel forumlarına bakarsan bulursun

• Merhaba o servisin adını paylaşır mısınız bende ayni problemi yaşıyorum

• Sattım kurtuldum demişsiniz tavsiye etmez misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.