Bildirim
Astra j kasa 1.6 atmosferik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Astranin j kasa benzinli ve lpglisinden uzak dur reis.dizel 1.6 136 hp otomatik daha mantikli ve sorunsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 115 bg pişmanlıktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok yakar az kaçar, 1.4t yada 1.6 136 lık cok daha ekonomik ve performanslı
-
2017 de sıfır km olarak aldım 6 ay sonra landirenzo LPG taktırdım bir araç bu kadar motor kasa uyumsuz olur elmadagda araç 3 kişi yarı bagajla nerdeyse 2. Vitese düşecek kasa zaten 1400 kg şöförle 1500 yakıtla 1600 kg oluyor 1.5 yıl sonra dayanamadım sattım kurtuldum. Az birşey eğim olsun aracın canı çıkıyor 😄 yüksek devirde ise yakıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer uzun yolda vay ben rampada vites düşüremem. Dik rampaları 4000 devir altına inmeden çıkamam diyorsanız size uygun bir araç değil.
Onun dışında güzel bir montaj olursa Lpgde sorun olmaz. Kasa ağırdır. Çok performanslı değildir fakat konforludur. Yola yapışır virajda rayda dönüyormuş hissiyatı verir.
Ama dediğim gibi performans beklememek lazım. Kronik bir iki sorunu var. Eğer alınacaksa ve km yüksekse bütün su hortumlarını değişmek tavsiyemdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nette araştırın, özellikle LPG li olanlarda (ki olmayanlarda da var) eksantrik dişlisi problemi var, kronik, illallah dedirttirir, çözümsüz. Yaptırırsınız bir süre sonra tekrar eder.
-
Su LPG desubap yakan dandik motor değil mi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X