< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 30 Aralık 2019; 16:22:43 > |
Astra J Spor Yay, Coilover, Kule Gergisi Uygulama Tecrübelerim
-
-
Konfor kaybı korkusu sebebiyle lastiğe hava bile basamıyorum. Kaldı ki yay takayım. -
Şu konunun yeterli rağbet görmemesi ilginç.Kullanmaya devam ediyor musunuz memnuniyet durumunuz nasıl ? -
Evet çok memnunum. Kesinlikle aracın burulma direncini artırıyor. Dezavantaj olarak hiçbir etkisi yok aracın sürüşüne.quote:
Orijinalden alıntı: darkfire45
Şu konunun yeterli rağbet görmemesi ilginç.Kullanmaya devam ediyor musunuz memnuniyet durumunuz nasıl ?
Sadece çok bozuk yollarda salınım yapan egzoz arka alt gergisine bazen deyip tıkırtı sesi yapıyor. O da çok dert değil. -
Güzel konuymuş, hortlatmak isterim. Aracın jantlarını değiştirmeyi düşündünüz mü hiç? Ayrıca aracın görüntüsünü de merak ettim alçalttıktan sonra. 10-15 mm spacer da takılabilirdi bence -
Jantları değişmeyi çok düşündüm. Aslında J kasaya en çok yakışan Sport jantları, Cosmo'larda gelen 10 kollu jantlar kötü olmasa da, 5 kollu sport'la gelen jantlar.
Replika jant mecarısına girmedim. Bir ara çıkma Sport 5 kollu jantlarla takas düşündüm. İstediğim fiyatlara bulamadım.
Space, flanş en son kalan adımdı. Fiyat dahi almıştım, 2020'lerde o zamanlarda 1200-1300 liraydı. Sonra enflasyon, hayat pahalılığı vs. bütün hevesim kaçtı.
Şu an arabanın orjinal yaylarına geri döndüm. Coilover ve spor yayları çıkardım.
Tr şartlarında arabanın zeminden yüksekliğine göre değişmekle birlikte 1.5-2 cm'den fazla şaseyi alçaltmak günlük kullanımda zorluklar getiriyor. Engebeler, kasisler, mühendislik harikası yol bağlantıları, vs.
-
Hocam spor yaylara talibim duruyorsa eğer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X