Şimdi Ara

Astra K Bitmeyen Trim Sesleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golfte trim sesi yok diye kim diyorsa açıkça yalan söylüyor.Özellikle piano black kaplamalardan çatır çutur sesler eksik olmuyor. Keskin darbelerde trim sesi yapmayacak C-sınıfı araç bilmiyorum.
  • fottili kullanıcısına yanıt
    Hocam bozuk yolda trim sesi benim için önemli değil. Sonuçta anlık bir olay, sürekli değil. Bendeki sesler düz yolda da ara ara devam eden sesler. O yüzden tahammül etmesi zor oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 2016 model 20 bindeki golf ile yolculuk yaptım, trim sesi mevcut. Trim sesi olmayan c segment araç yok zaten.

• Ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Çok bozuk yola girmediğim sürece bir Trim sesi duymadım. Senin şansından demekki.
    Ayrıca Trim Sesi olmayan araç bulmak zor. En iyi araçlarda bile bir yerlerinde trim sesi zamanla çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regodulaz

Her araçta bu tip durumların olmadığını biliyorum hocam, maalesef bana denk geldi diye düşünüyorum. Ama bu da başkalarının da başına gelebileceğini gösteriyor.

Range Rover 3.0 Sport da bile var 2 kere Borusan'a gitti; azaldı mı evet azaldı, tamamen kesildi mi hayır.
    Özel sipariş el yapımı araç almıyorsan neredeyse tüm araçlarda bazen hemen, bazen de bir müddet sonra trim sesi duymaya başlıyorsun...
  • tEmh@ kullanıcısına yanıt
    Bütün Astra K ları denedinizmi? Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Astrada trim sesinden çok şikayet var..

Işte bu yuzden C segmentinde Golfden başka alınacak araba yok malesef..

Golf 6 m vardı trim ses mevcuttu

Cc vardı Allah belasını versin hertarafından zangır zungur ses geliyordu.

4 ay 2013 a3 kullandım ondada trim ses vardı.

W212 fl bile parke taş Arnavut kaldırımı gibi yerlerde trim sesi vardı.

Ve kaymak gibi asfaltta hiçbir araçtan ses gelmez Arnavut taşı , parke taş gibi yerlerden w212 fl den bile sesler geliyordu

ikinci elde kar ettim ehueheuheu diye gezince kulaklar tıkalı oluyor herhalde vw sürerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Astrada trim sesinden çok şikayet var..

Işte bu yuzden C segmentinde Golfden başka alınacak araba yok malesef..

Golf 6 m vardı trim ses mevcuttu

Cc vardı Allah belasını versin hertarafından zangır zungur ses geliyordu.

4 ay 2013 a3 kullandım ondada trim ses vardı.

W212 fl bile parke taş Arnavut kaldırımı gibi yerlerde trim sesi vardı.

Ve kaymak gibi asfaltta hiçbir araçtan ses gelmez Arnavut taşı , parke taş gibi yerlerden w212 fl den bile sesler geliyordu

ikinci elde kar ettim ehueheuheu diye gezince kulaklar tıkalı oluyor herhalde vw sürerken.

Valla ne yalan söyleyim ben takmam sese felan da mart ortası 89 a aldığım a3 ü gecen hafta 99500 e sattım bu zamana kader vw olsun opel olsun zarar ettirmedi bana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmış, üzerinden ay geçmiş arabanın sahibine halen Golf öneriyor yukarıda bir tane üye yav. Demek bazı elemelerden geçmiş ve Astra'ya karar verilmiş.

Benim Astra K aracımda sadece göstergelerden gelen ses mevcut. Bence servisinizi değiştirin genel kontrollerini yaptırın.

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    dolar ve yuro da çok uçmadı her türlü kar var.
  • fottili kullanıcısına yanıt
    C sınıfı premium coupe olarak sayılacaksa 2 serisi diyelim, 78bin km'ye kadar Hr yayla kullandım tek çıt sesi duymadım.
    Ayrıca şimdi kullandığım Mazda 3'de çok iyi, daha km 8bin'de ama derin kısalarda bile hiç ses yok.

En çok trim sesi aldığım ise 2015te kiraladığım Corolla dizeldeydi. Ön-arka kapılardan, direksiyon kolunundan bir sürü yerden değişik sesler geliyordu. Genel olarak da kullandığım en kötü araçlardan biriydi zaten.
  • C sınıfında 308'i bu konuda öven arkadaşlar var. Bakmak lazım.

Bu arada trim sesi sıfır olan araca rastlamadım şu ana dek Premium grubu dahil.

Bir de A Class, Cla Class araçlarda, Astra K'ya verilen paranın 2 katını verip bu sesleri çekenler var.

• Senin durumun normal rahat ol.O ses bu sınıfta neredeyse hepsinde var.

• Bir arkadaşım astra almaya niyetlendi, beraber gittik test ettik. Arabanın birçok yerinden ses geliyordu. Viraja girince arka kapılar gacur gucur ötüyordu. Almaktan vazgeçti.

Önceki aracım 2011 auristi, bozuk yolda trim sesi çoktu. Sıcak havada da göğüsten fare varmış gibi sürekli bir sinir bozucu ciyaklama sesi geliyordu.

Şimdiki aracım 2011 impreza. Her yeri sert plastik, kaliteli görünen yer yok ama içlerinde en sessizi. Bozuk yolda trim sesi var hâliyle ama normal o kadarı da. Bozuk yoldan kastım çakıllı toprak yol. Ben de hızlı gidiyorum biraz onun da etkisi var.

• Sonuçta C sınıfı araba alıyorsunuz. Bu araçların ülkeye giriş fiyatı belli , ülkemizdeki aşırı vergiler bu tarz arabalarda yüksek beklenti yaratıyor. Bu sadece sizin için değil herkes için geçerli bir algı yanılması malesef.

Not: mesajı atma nedenim konu içinde geçen 90 bin TL verdim böyle şeyler olmamalı muhabbetinden kaynaklanmaktadır. Arabanız ülke şartlarına göre çok güzel hayırlı olsun.

• i30 da cam tavandan ses geldini zannediyordum.meger bagaj ile arka cami birbirinden ayiran o hali kapli sert tahta gibi seyden geliyormus. Yerinden hemen cikarttim. Kafam rahat etti.ustelik sirf bu yuzden araci servise götürdüm. Adamlar abi yagladik ayarladik filan dediler yine ses kesilmemisti. yani servis bile sesin nerden geldigini bulamamisti.

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Aracı kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Ama premium olmayan C-sınıfı Leon ve Octavia hariç kullanmadığım bir model yok ve hepsinde trim sesi az yada çok mevcut . Golf ise sıkça kullandığım ve kullanmakta olduğum bir model , genel anlamda kesinlikle kaliteli ama trim sesi konusunda vasat bana göre.
  • Forum ahalisi ne kadar tuş ne kadar parçalı bölme o kadar trim sesi demek. Golf,astra da o kadar gereksiz tuş var ki uçak kokpiti sanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ER9

Bütün Astra K ları denedinizmi? Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?

Grupta yüzlerce kişi var. Bende olan trim sesleri noktasına kadar herkeste var. Aynı yerler, aynı sesler. Denemeye gerek yok o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 22 Ağustos 2017; 15:44:27 >
  • Merhaba

Az önce bayide test sürüşünden geldim. Araç 500 km idi ve trim sesleri orta konsol ve göstergelerden geliyordu. Normalde zamanla her araçta olur ama sıfır arabada olması biraz sıkıcı. Vw olmaz demeyin ayrıca polo var içinde ne istersen mevcut(ses olarak)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.