Şimdi Ara

Astra K Bitmeyen Trim Sesleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Servise gidin hocam yada silikon sprey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de önceki aracım yetinin gösterge paneli bozuk yolda citirdayip dururdu.Ama en sinir olduğum şey ise tümseklerden gecerken kapılardan gelen gacur gucur seslerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Servise gidin hocam yada silikon sprey
    servise gitsem aracın sağını solunu söküp tarumar edecekler. hele bir de usta sökerken tırnak kırıldı mı o iş fail oldu zaten. en iyisi gitmemek. silikon sprey'de şans işi biraz. nereye sıkacağını iyi kestirmen lazım. sanırım böyle zangır zungur idare edeceğim yapacak bir şey yok. zaten müzik kapalı yolculuk yapan birisi değilim.
  • Ses gelmeyen araç bence de yoktur.Hangi araç olursa olsun sonuçta bir aracın şasisi bile şekilden şekile girerken ona bağlı aksamların zamanla boşluk yapmaması ses yapmaması düşünülemez.Ses her araçta olmasına olur da esas sorun sesin tam olarak nereden geldiğinin bulunamaması.Kullanıcıların şikayet etmesinin sebebi de sese kesin çözüm bulunamaması zaten.Eğer sesin nereden geldiği nokta atışı bulunsa araçlarda kesilmeyen ses kalmaz.Önemli olan sesin kaynağını bulmak.Bir de sesi kesmek için sökülen plastik aksamları takarken de ekstra ses kesici malzemeler kullanmak gerekiyor.Normalde kullanma klavuzlarında kapı döşemesi her söküldüğünde plastik klipslerin de değişmesi gerekiyor ama maliyetli bir iş olduğu için kimse değiştirmez.Ben klipslerin kenarlarına küçük çift taraflı bantlar takıyorum.Ben de aracımdan ses konusunda memmundum ama ne olduysa göğüs değişimi yapıldıktan sonra oldu.Göğüs bir defa bir araçta söküldü mü ondan sonra ses kaçınılmaz.Sürücü tarafı kapısından gelen sesi bulmak için defalarca döşemeyi ayna plastiğini söktüm ama bir türlü kaynağını bulamadım.Araçlarda sesin nereden geldiğini nokta atışı bulmak için kesinlikle bir cihaz tasarlanması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Yav her aracta olabilecek diyorsunuzda Astra K trim sesleri konusunda basi ceker sattimda kurtuldum her yerinden ses geliyordu onu birak vitesin yaninda sag dizimin degidigi kisim siyah sert plastik bile tikir tikir ediyordu.
    3 yıl olmus yorum yazali ne kadar dogru demisim.Simdi idareten 2015 model kangoo var extreme paket 5 yıllık bu aracta bile ustelik segmentinden dolayı her yeri sert plastik olmasına karşın trim sesi yok.Ama astrada 0 km den itibaren masallah ne trim sesi vardi hala hatirlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses gelen bölgede sünger beslemesi yapın ve fiberlerin altına ince sünger koyun ses kesilir. Kapı fitillerine sivi gres sıkın ile kapıdaki sesi kesersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.