Şimdi Ara

Astra K Bitmeyen Trim Sesleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha 150 Km'de tes etmistim araci, Sol on kapidan zangur zangur sesler geliyordu parkeli yolda..

Ancak ayni donus yolunda Benim 2013 Civic Hb dizel aracimda gram ses yok..Kaldi ki ben bu araci deli gibi sert kullaniyorum,girmedigim cukur yol toprak kalmadi,banamisin demiyor arac trim seslerinde..

Hic mi trim sesi yok? Evet var ama inanin duymakta zorlanirsiniz...Cok saglam iscilik var aracta...

Yeni kasa HB'te de trim sesi yok desek yeriymis kullanicilar bu yonde yorumlar yapiyor..

Suan sirket aracim Fluence..Arac kirilacak resmen her yerinden sesler..

Bir onceki Megane 3 ithal aracimda da trim sesi mevcuttu..Ancak Honda Civic HB'i bu konuda tek gecerim..
  • Arkadaslar merhaba herkese

2016 model henuz 18.000 km de 2020 ye kadar garantisi devam eden dynamic paket astra k aldim. Aracin sifir kokusu uzerinde, full servis bakimli.

Edit: bu arada istanbuldayim, arac gercek cikisli ve bakimli.

Istanbuldan trabzona geldim dun uzun yol yaptim ilk defa aracla. Aracin performansi konforu ses sistemi yakiti her seyi yerinde gercekten severek begenerek aldim araci.

Ancak onceki aracim (2010 model astra H) ile ayni yerlerden trim sesi gelmeye basladi su an. 3-5 bozuk yola girdikten sonra basladi sesler, inanilmaz hayal kirilligina ugradim su an. Yayla dag bayir cakil tas yollardan gectim iyice kotu oldu sanki.

Trim sesi derken harkesin kasti ne bilmiyorum ama benim bahsettigim tangur tungur sesler degil. Arac o konuda tok ancak cizirti gibi, sert plastik kisin sogukta sertlesir de dusuk devirde ses yapar ya, onun gibi sesler, titresim sesleri kulak tirmaliyor cildirmak uzereyim. Duz kaymak asfatta bir sey yok ancak en kucuk cakil, tirtikli bozuk yolda kulak tirmaliyor. Parke yolu vs siz dusunun. Ses konusunda cok takintili olan birisi olarak 1 ay once aldigim araci satmayi dusunuyorum oyle boyle hayal kirikligina ugramadim.

Pür dikkat dikkatimi verdim ses agirlikla km saatinin ordan ve sanki yan aynalara yakin havalandirma bosluklari cevresinden ya da kapi iclerinden geliyor.

Size sorum:

1- servise gotursem agir sekilde sikayetlerimi anlatip ne bu rezillik gerekirse tum ön konsolu sökün desem serviste bu konuyla ilgilenirler mi? Km saatini on konsolu kapilari vs sökturup gerekirse silikon sprey ya da ne bileyim sunger bant yalitim malzemesi vs bir sey koydurabilir miyim?

2- trim sesi konusunda iyi ya da sadece bu iste iddali olan bu isle ilgilenen yerler var midir? Ne bileyim kaportaci gibi mekanik ustasi gibi konsol, trim sesi konusunda ozellikle usta olan yerler?

Lutfen fikir verin hic trim sesi olmasin demiyorum her aracta olur olabilir ancak sifir ayarinda arac ve minicik cakilda bile kulak tirmalayan sert plastik vari cizirtiyi kabul edemem gercekten fikri olan paylassin lutfen

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 21 Ağustos 2018; 18:20:41 >

• Problem33 P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bizde arabalar pahalıydı artık daha da pahalı, genelde insanlar gelirlerinden çok fazla miktarı araca bağlıyor uzun süre gerekirse diğer ihtiyaçlarından keserek kredi ödüyor böyle olunca arabalardan çok şey bekliyoruz.
  • Bende Opel Astra J var, özellikle A sütunundan(her iki taraftan da) ve okuma ışığının ordan çok fazla titreşim sesi geliyor
  • Sıfır astra k aldım 2 sene önce kendime klasik panel, ön göğüs , kapılar vs gıcırtı var. Geçen babamın w212 fl mercedesle uzun yol yaptım onda da ön gösterge panelinde ufak bir trim ses var .
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Hocam mrb araca trim sesi için neler yaptınız ve hala aynı arabayı mi kullanıyorsun. Ayrıca seslere alıştınız mı çözüm bulduğunuz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Hocam mrb araca trim sesi için neler yaptınız ve hala aynı arabayı mi kullanıyorsun. Ayrıca seslere alıştınız mı çözüm bulduğunuz mu
    hocam çok mesajım var astra k konusunda aslında konuyla alakalı. ne yaptığımla nasıl çözdüğümle ilgili vs ama yinede açıklayayım

km saati konusu kronik ve %90 araçta var. servisler bi halt yapmıyor. yalıtım diye aralarına 2 tane çift taraflı bant sıkıştırıp veriyorlar. trim sökme seti alıp km saatini söküp taş gibi yapabilirsiniz. youtube da vidaolar mevcut.

onun dışında bende emniyet kemeri olan direğin oralardan ve kapı içlerinden geliyordu. hepsini söktüm, çift taraflı bantlar ve süngerlerle gereken yerleri izole ettim sağlamlaştırdım.

elinizden biraz geliyorsa böyle işler rahatlıkla yapabilirsiniz. plastik trim sökme seti ile 8 mm civata sökücü almanız yeterli nalburdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 17 Ekim 2019; 8:44:25 >

• Trim sesine bu kadar kafayı takmayın.
    Oradan ses geldi söktür. Buradan ses geldi söktür. Sonrasında forumda, usta arabayı söktü düzgün toplayamadı diye konu açmaya başlarsınız. Bu iş böyle uzar gider.
    Bindiğimiz arabalar fiyat olarak pahalı ama kalite olarak üst düzey araçlar değil.
    Gider premium araba alırsın. Ondan trim sesi gelir. Peşine düşersin. Onu anlarım ama Astra, Golf ve diğer kompak sınıf arabaların hepsinde trim sesi az ya da çok olur.
    Uğraştıkça da siniriniz bozulur.
    Takmayın kafaya.
  • J kasada da var mı bu trım sesi dediğiniz?ne ki bu nasıl bir ses geliyor?95'te doğanla başlayıp şimdi astraya binince bir senedir ben ciddiye almıyorum demek ki ama öyle rahatsız eden tak tuk bir ses yok bende 2015 sport otom.
  • Abimde 9 aylık araç var henüz 10bin km de. Dizel otomatik. Araçta düz temiz asfaltta otomatik vites belli devirde giderken de sağ kapı torpido tarafından bi trim sesi geliyor. Çözemedim. Gördüğüm kadarıyla başka ses yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 17 Ekim 2019; 9:1:5 >
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Aracımı alalı neredeyse 3 yıl olacak ve neredeyse son 1 senedir trim sesleri aşırı derecede çoğaldı. Trim sesleri için 1 kere aracımı servise götürdüm. Gösterge paneline ve kapılara bir şeyler yaptıklarını söylediler. 2-3 ay sorun yoktu fakat yine aynı şeyler tekrarlandı. Aralık-Ocak gibi aracımı bakıma götürücem ve bakımdan sonra tekrar bu şikayetlerimin giderilmesi için bir şeyler yapmalarını isteyeceğim.
    Merhaba aracınıza ilgili son durum nedir merak ettim sorunu hallettiniz mi yoksa osekilde yaşamayi öğrendiniz
  • quote:

Merhaba aracınıza ilgili son durum nedir merak ettim sorunu hallettiniz mi yoksa osekilde yaşamayi öğrendiniz
    yok hocam bunlarla yaşamayı öğrenmedim tabiki.

geçtiğimiz aralık ayında sattım aracımı. çok severek aldım ama malesef sırf bu yüzden sattım

makyajlı kasa sport stil insignia D aldım.
    ne ses, ne seda, d segmenti farkını belli ediyor.
    Çok sevindm sessiz araba almamıza ve zamlardan öncede almanız ayrı güzel
  • birazcık trim sesinden bir şey olmaz
  • quote:

Çok sevindm sessiz araba almamıza ve zamlardan öncede almanız ayrı güzel
    valla hocam 2016 model 48.000 km de sport stil insignia aldım 150.000 tl ye aralık 25 di sanırım

20 inc jantlardan koltuk ısıtmasından tut full deri koltuklarına, sunroofuna kadar full araç

belki bir alt kasa insignia ama beni tatmin etmeyen hiçbir yanı yok.

astradan 2 lt fazla yakıyor ama varsın yaksın bu konfora ve tokluğa kesinlikle değer.

astra k hala tasarım olarak içimde ukte, her gördüğümde bakıyorum araca.
    belki bu makyajlı kasada çözmüşlerdir sorunları, dijital kadran vs. var

öyle olursa seneye belki bunu satar 0 km biraz daha para ekleyip alabilirim
  • 6 ay önce sıfır aldığım grandland x aracımdan trim sesi gelmeye başladı son 1 aydır. ara. daha 3700 km'de.

arka koltuğun orta kısmından tıkırtı sesi ve sağ ön kapıyla sağ arka kapı tarafından zangırdı sesi geliyor. nasıl çözeceğimi bilmiyorum. bildiğim tek yöntem müziğin sesini açmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Mayıs 2020; 14:37:31 >
  • trim sesi olmayan araba mı var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

trim sesi olmayan araba mı var ki?
    Var. Herkesin sahip olduğu kendi aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Var. Herkesin sahip olduğu kendi aracı.

Alıntıları Göster
    Doğru ya nasıl unuturum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.