Şimdi Ara

Astra K Bitmeyen Trim Sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen ay sıfır satın aldığım aracımda ciddi trim sesi var. Önce sağ kapıdan gelen bir ses çıktı, onu serviste hallettim. Sonra göstergeden başladı, onu da götürdüm. Göstergeyi ve sol ön kısmı söküp sünger yapıştırdılar. Bu işlemden sonra arabanın içinde ufak bir plastik parça buldum. Usta işlem sırasında bir yeri kırmış. O sırada çok üzerinde durmadım. Şimdi birkaç gündür de orta konsol bölümünden sesler gelmeye başladı. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu kırılan parçanın yeni sesle alakası olabileceğini düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Arabayı almayı düşünen arkadaşlar da bu riski göz önünde bulundursun diye bu konuyu açıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Astrada trim sesinden çok şikayet var..

Işte bu yuzden C segmentinde Golfden başka alınacak araba yok malesef..

Golf 6 m vardı trim ses mevcuttu

Cc vardı Allah belasını versin hertarafından zangır zungur ses geliyordu.

4 ay 2013 a3 kullandım ondada trim ses vardı.

W212 fl bile parke taş Arnavut kaldırımı gibi yerlerde trim sesi vardı.

Ve kaymak gibi asfaltta hiçbir araçtan ses gelmez Arnavut taşı , parke taş gibi yerlerden w212 fl den bile sesler geliyordu
    quote:

2015 golf sahibiyim 29000 km de bolca trim sesi mevcut önceki aracım Astra j 2012 67000 km sadece gösterge panelinden gelen ses mevcuttu onu da silikon sprey ile halletmistim yani yok öyle bir dünya..
    Kadran, orta konsol, dikiz aynasının arkası...Bunlar kronik trim sesleri. Bütün K kasalarda var maalesef. Beni en çok rahatsız eden aynanın arkasından gelen ses. Diğerleri özellikle dinlemedikçe çok gelmiyor kulağa. Golf ile kıyaslayanlar olmuş. Evet golf daha iyi olabilir bu konuda. Dolu bir dizel Astra parasına 1.0 benzinli golf anca alırsınız.
  • Aynı aracı bende 2017 Ocak ayında aldım. Yol çok bozuk olmadığı sürece (bozuk arnavut kaldırımı falan) ben hiç bir ses duymuyorum. Bazı seri üretimler de mi sorun oluyor acaba yoksa siz mi aracı çok dinliyorsunuz?
  • Merhaba

Bende sizin gibi bu konuda oldukca hassastim fakat artik müziği açıp devam ediyorum.Bazı arabaların doğası boyle ve ugrastikca sinirleriniz bozuluyor.

Bir sesi keseyim derken sokulen ic trim baska bir sese yol açabiliyor.Bence daha fazla elletmeyip plastik birlesim yerlerine slikon spreyi sıkın .Seslerin kesileceği varsa kesilir
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Her araçta bu tip durumların olmadığını biliyorum hocam, maalesef bana denk geldi diye düşünüyorum. Ama bu da başkalarının da başına gelebileceğini gösteriyor.
  • Astrada trim sesinden çok şikayet var..

• regodulaz kullanıcısına yanıt
    Yolda yürürken ölebiliriz başkasının başına gelebilir dikkatli olun demek gibi bir şey. Geçmiş olsun umarım hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 22 Ağustos 2017; 11:30:6 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    O kadar basit bir iş değil bu hocam. Umarım siz 90 bin TL verip bu işlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
  • Aynı aracı beş aydan beri kullanıyorum,sıcak asfaltta ses gelmiyor ama soğuk asfaltta hava sıcaklığı düşükse bayağı çıtırtı geliyor.
  • Çoğu araçta trim sesi olur aşırı değilse kafaya takmaya gerek yok.
  • Benim araç 308, kışın orta ekran çevresinden geliyor ama özellikle elletmedim. Yazın bi şey yok. Çok da şeetmemek lazım kul yapısı.
  • yunus88 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Servisteki ustalar her söktüğünde araçta sorun yaratma riski oluşuyor. Bu yüzden de aracın fabrikadan sağlam çıkması en ideali. Ben de ister istemez acaba boş ve pahalı da olsa insanların Golf almasının demek ki bir sebebi varmış diye düşünmeye başladım. Oysa çok beğenerek aldığım bir arabaydı.
  • quote:

2015 golf sahibiyim 29000 km de bolca trim sesi mevcut önceki aracım Astra j 2012 67000 km sadece gösterge panelinden gelen ses mevcuttu onu da silikon sprey ile halletmistim yani yok öyle bir dünya..
    Bak kardeşim burada onlarca konu açılıyor şu sıfır arabayı aldım bu başıma geldi diye. Açarsın davanı kazanırsın burada yazdığın bir konu yüzünden Opel sana sıfır araç vermez. Ya belgelerini atarsın buraya çekersin bir video DH'ye anlatırsın derdini ya da hiç yapmazsın 90 bin TL üzerine soğuk su içersin.

Renault Clio varken bizde 2002 yılında garantisi devam ederken 58bin km'de servise girdi dedik uzun yola çıkıcaz bak değiştirin triger kayışını. Dediler 60bin km'de değişiyor biz değiştiremeyiz başınıza bir şey gelmez kilometresi gelsin değiştirelim. Peki ne oldu uzun yolda kayış koptu, motor yaptık arabaya. Çatır çatır parasını aldık. Tüketiciyim diyorsan böyle tüketici ol ya da bir daha 90 bin TL arabaya verme. Tekrardan geçmiş olsun.
  • orhan--k kullanıcısına yanıt
    Vw sahipleri aracı ilahlaştırdıklarındanmıdır yoksa emsallerine göre çok para verdiklerindenmidir nedir trim sesi olmaz, tsi dizelden az yakar, d sınıfı kalitesi vardır vs vs vs
  • "golf 7 tıkırtı sesleri" diye kimse Google a yazmadı sanırım. Her araçta olabilecek biraz şansa bağlı bir durum.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yeni araba falan talep etmedim. Arabayı almak isteyenlere kendi tecrübemi aktarmak istedim. Sen her konuya cevap yazmak zorunda hissetme kendini. Bırak ilgili insanlar ve yardımcı olmak isteyenler cevaplasın.
    "Arabayı almayı düşünen arkadaşlar da bu riski göz önünde bulundursun diye bu konuyu açıyorum." Anladım hocam sen yardım istiyorsun.
  • Yav her aracta olabilecek diyorsunuzda Astra K trim sesleri konusunda basi ceker sattimda kurtuldum her yerinden ses geliyordu onu birak vitesin yaninda sag dizimin degidigi kisim siyah sert plastik bile tikir tikir ediyordu.
  • Kadran, orta konsol, dikiz aynasının arkası...Bunlar kronik trim sesleri. Bütün K kasalarda var maalesef. Beni en çok rahatsız eden aynanın arkasından gelen ses. Diğerleri özellikle dinlemedikçe çok gelmiyor kulağa. Golf ile kıyaslayanlar olmuş. Evet golf daha iyi olabilir bu konuda. Dolu bir dizel Astra parasına 1.0 benzinli golf anca alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Golf 6 m vardı trim ses mevcuttu

Cc vardı Allah belasını versin hertarafından zangır zungur ses geliyordu.

4 ay 2013 a3 kullandım ondada trim ses vardı.

W212 fl bile parke taş Arnavut kaldırımı gibi yerlerde trim sesi vardı.

Ve kaymak gibi asfaltta hiçbir araçtan ses gelmez Arnavut taşı , parke taş gibi yerlerden w212 fl den bile sesler geliyordu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.