|
Bildirim
|
Dostum ben yeni araba falan talep etmedim. Arabayı almak isteyenlere kendi tecrübemi aktarmak istedim. Sen her konuya cevap yazmak zorunda hissetme kendini. Bırak ilgili insanlar ve yardımcı olmak isteyenler cevaplasın.
|
Golf 6 m vardı trim ses mevcuttu Cc vardı Allah belasını versin hertarafından zangır zungur ses geliyordu. 4 ay 2013 a3 kullandım ondada trim ses vardı. W212 fl bile parke taş Arnavut kaldırımı gibi yerlerde trim sesi vardı. Ve kaymak gibi asfaltta hiçbir araçtan ses gelmez Arnavut taşı , parke taş gibi yerlerden w212 fl den bile sesler geliyordu |
Vw sahipleri aracı ilahlaştırdıklarındanmıdır yoksa emsallerine göre çok para verdiklerindenmidir nedir trim sesi olmaz, tsi dizelden az yakar, d sınıfı kalitesi vardır vs vs vs
|
2015 golf sahibiyim 29000 km de bolca trim sesi mevcut önceki aracım Astra j 2012 67000 km sadece gösterge panelinden gelen ses mevcuttu onu da silikon sprey ile halletmistim yani yok öyle bir dünya.. |
Yav her aracta olabilecek diyorsunuzda Astra K trim sesleri konusunda basi ceker sattimda kurtuldum her yerinden ses geliyordu onu birak vitesin yaninda sag dizimin degidigi kisim siyah sert plastik bile tikir tikir ediyordu.
|
Astrada trim sesinden çok şikayet var..
Işte bu yuzden C segmentinde Golfden başka alınacak araba yok malesef.. |
"golf 7 tıkırtı sesleri" diye kimse Google a yazmadı sanırım. Her araçta olabilecek biraz şansa bağlı bir durum.
|
Kadran, orta konsol, dikiz aynasının arkası...Bunlar kronik trim sesleri. Bütün K kasalarda var maalesef. Beni en çok rahatsız eden aynanın arkasından gelen ses. Diğerleri özellikle dinlemedikçe çok gelmiyor kulağa. Golf ile kıyaslayanlar olmuş. Evet golf daha iyi olabilir bu konuda. Dolu bir dizel Astra parasına 1.0 benzinli golf anca alırsınız.
|
Golfte trim sesi yok diye kim diyorsa açıkça yalan söylüyor.Özellikle piano black kaplamalardan çatır çutur sesler eksik olmuyor. Keskin darbelerde trim sesi yapmayacak C-sınıfı araç bilmiyorum.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 22 Ağustos 2017; 11:30:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|