0-100 15.2 sn olan aracın adına birde utanmadan "sport" koymuş opel
Keşke Ford motoru Opel'de olsaydı, o zaman muhteşem bir bileşim olabilirdi...
Sadece motoru yüzünden Focus demek durumundayım 115hp / 270nm(overboost ile 285) + 6-ileri vites'e karşılık 95hp / 190nm + 5-ileri vites'in pek şansı yok...
Astra diyorum 5 bin lirada cepte kalir.
yeni focuslar çok tipsiz bence.tabiki astra....
Bu şartlarda focus. Motoru ve tamamen yenilenen altyapısı ile one çıkıyor. Görünüm olarak asta onde ama focusta özellikle hb olanı gayet güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
0-100 15.2 sn olan aracın adına birde utanmadan "sport" koymuş opel
iki hafta önce, 2 günde 4 farklı dizel focus'a bindim (2si kiralık, 2si şirketin) hepsi de 500 km altındaydı. Birinin hafif pürüzlü yerlerde ön panelinden (göstergelerin olduğu yerden) gayet belirgin ve rahatsız edici bir ses geliyodu. 4 araçtan 3ünde, 6. viteste sabit hızla giderken bir anlık bir kasılma oluyodu. Hızda bir değişiklik olmuyodu ama araba sanki süper çabuk bi şekilde frene basıp çekilmiş gibi kasılıp gevşiyodu. Anlık bir hareket, tarifi de zor valla. arabayı kötülemek gibi bir misyonum yok, şeklen de gayet beğeniyorum zaten. ama soğudum biraz. astra tercih ederdim şahsen
astranın motoru yeterli focustan daha az yakıyor ve daha az vergi vericeksin. focustan daha donanımlı ve daha şık bir araç. fiyatı bıraz yuksek vermişler gecen haftaya kadar 53000 diyorlardı pazarlıksız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme