Şimdi Ara

ASTRA SEDAN 1.3 CDTİ hangi DİZEL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çeşitli forumlarda tartışılmış Peki yeni astra Sedan dizel için hangi firmanın dizeli iyidir? Aracım 2008 model astra sedan enjoy 1.3 cdti yeni aldım ve bir firmanın mozotu ile devam etmek istiyorum. Totelin dizeli forumlarda övmüşler astra için hangisi iyi olur Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
    slm...

• MAZOTU SHELL DEN AKILI KEL DEN ALICAN
  • Shell diyorum
  • shell veya opet
  • Ben arabayı aldım alalı Opet'ten kullanıyorum. Çok memnunum.
  • Teoride tüm dizeller (eurodizel) aynı.
    düşük kükürtlü olmak dışında bir özellikleri yok.
    Ama iş pratiğe gelince iş değişiyor.
    Yakıtı alıdğınız yerin ahlakına göre durum değişir.
    Düzgün bir yerden aldığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız...
  • shell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün yerden almanız önemlidir.Yakıt benzin istasyonuna yeni geldiyse alınmaz en az 3 saat partikül çökmesi beklenmeli.Reklam olmasın ama tüm dizeller aynı değildir; Petrol Ofisi Avrupa 2009 da piyasaya sunulacak olan 10 ppm(kükürt oranı) piayasada ki birçok istasyonuna vermiştir.Diğer Euro dizeller 50 ppmdir,yani tam 5 mislidir,litre fiyatı ise aynıdır.Bildğim kadarıyla diğerler firmalar bu ürüne daha girmedi.

Uzun kmler yaptırmayı düşündüğünüz dizel arabanıza en düşük kükürt oranlı yakıtı koymanız uzun vadede kesin fayda sağlar (performans,bakım gideri vs.).Önce ahlaklı ve vicdanlı bir istasyon lazım sonra premium ürün kullanmak.İyi akşamlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: racai

Teoride tüm dizeller (eurodizel) aynı.
    düşük kükürtlü olmak dışında bir özellikleri yok.
    Ama iş pratiğe gelince iş değişiyor.
    Yakıtı alıdğınız yerin ahlakına göre durum değişir.
    Düzgün bir yerden aldığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız...

• Shell
  • Shell - Opet - BP ...
    Fark olduğunu sanmıyorum, söylendiği gibi daha önemlisi istasyonu işletenler.. Ahlaksız işletmelerden uzak durmak lazım.
  • PO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 13 Şubat 2008; 8:59:31 >
  • ben aynı motora sahip corsamda shellden başka yakıt kullanmam. her ne kadar aynı gibi gözüksede eski corsamda bpden alıyorduk ne zamnaki shelle döndük araba rahatladı. attığı duman azaldı. yeni arabayı aldığımdan beri shell koydum daha duman attığını görmedim 7500e geldi. duman attğını görmedim derken abarttım bu arada çok soğukta ilk çalıştırmada atıyo karda kışta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.