Şimdi Ara

ASTRA VS CIVIC VS LANCER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Aslında forumunuzun yeni bir uyesi degilim uzun yıllardır yakından takip ederek her derdime bir deva bulabildim. Bunun icin herkese tesekkur ediyorum benim gibi disaridan takip edenler adina.
    Gelelim konumuza.. dedigim gibi her ferdime deva buldum ancak bu üç araç arasında kaldım. Bu üç araca inenene kadar yine forumumuzdaki bir suru konudan yardim aldim. Onun icin sizin onerileriniz benim icin cok degerli.
    1- 2000 model astra 1.6 CD otomatik sedan (145.000 km de 21.000 TL)
    2- 2004 model lancer 1.6 PLUS otomatik (156.000 km de LPG li 20.000 TL)
    3- 1998 model civic 1.4 1.4i otomatik (145.000 km de LPG li 18.000 TL)

Bu araçlar hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirse çok memnun olurum. Ayrıca bütcem 20.000 TL civarı sizin bu aralarda otomatik araç tavsiyelerinizide bekliyorum.

Degerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam lancer alırdım. Otomatiğini bilmem ama diğerlerine göre model yılı az değil 4 sene daha yeni.
  • Lancer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasayıda hiç bilmiyorum acaba fiyatları uygun mu?
  • Honda nın 1.4 motoru tutulan br motor olmadığı için bence onu silin.Kendim 1.6 ies kullandım tavsiye ederim.Onun haricinde lancerin bence piyasası yok.Küçük bir ilçede olduğum için söylüyorum bunu.Geriye kaldı opel 3 araç içerisinde en mantıklısı opel olur.CD o zamanın dolu modeliydi sanırım.Karar sizin hayırlı alışverişler...
  • Astranin bu modellerinde de LPG takilinca yağ eksiltme gibi problem oluyormus tabi ne kadar dogru bilmiyorum benzinde yakit durumu nasil acaba

• Hondanın 1.6 olanına bakın 1.4 hem tutulmuyor hem rampada çekmiyor. Lancer da olur.
    Astra son tercihiniz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    Peki başka benzer araç önerileriniz var mı bir de lancerın piyasa değeri nedir hic bir fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ferlos

Peki başka benzer araç önerileriniz var mı bir de lancerın piyasa değeri nedir hic bir fikrim yok

20-25000 TL arasında Lancer Plus 2004-2005 bulabilirsiniz. Masrafsız araçtır. Otomatiği sorunsuzdur. O fiyatlarda Honda Civic lerin 1998-2001 kasa 1.6 ları bulabilirsiniz ama Lancer a göre yaşı daha büyük olacaktır. Civic lerin Vtec kasaları olan 2002 ve 2006 arasını ise normal şartlarda 25000 civarına bulursunuz ama bu aralar piyasa aşırı yüksek.

Ben sizin yerinizde olsam binici olarak düşündüğümde Mitsubishi Lancer ve Nissan Primera ile Nissan Almera düşünürdüm. Alıp satıcı değilseniz biniciyseniz biçilmiş kaftan problemsiz binersiniz.
  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    http://sahibinden.com/169587437

Biniciyim al-sat benim işim değil ama istediğim zaman elimden çakarabileceğimi bilmek insana güven veriyor. Bahsettiğim lancer yukarıdaki temiz bir araca benziyor.

• Lancer hatta 2006 bile bulursun 20000 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: ferlos

http://sahibinden.com/169587437

Biniciyim al-sat benim işim değil ama istediğim zaman elimden çakarabileceğimi bilmek insana güven veriyor. Bahsettiğim lancer yukarıdaki temiz bir araca benziyor.

Mitsubishi ve Nissan istediğin an elinden çıkarabileceğin markalar değildir. Piyasasının 2 lira altında ilan açarsın gene beklemezsin ama normal şartlarda sadece binicileri alır bu markaları. Bencede mantıklı uygun fiyata daha yüksek model araca binersiniz. Varsın tutulmasın problem değil bence.

Ben mesela 2 sene önce 2008 model Mitsubishi Colt 1.3 İnvite AMT aracımı 49000Km de çiziksiz haliyle 21500 TL ye aldım. Ben aracı aldığımda rakip araçlar yani B sınıfı muadilleri 25000 den aşağı değildi 2008 olanları. Şİmdi 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum varsın tutulmasın. Satacak olsam en kötü 19-21 arası satarım LPG li haliyle. Tutulmuyor diye 15 e verecek halimiz yok.

• Fiyat ve modeline gore her türlü lancer

• Lancer alırdım bende.
  • Arkadaşlar ortak payda lancer oldu heralde bende araştırmalarım sonucunda lancerda karar kıldım. Ancak fiyat konusunda biraz terdddüt ediyorum. Linkteki bu araca en fazla ne kadat vermeliyim sizce

• kimse astra kullanmamış sallayan sallayana 2 yıldır bizde sadece bakımlarını yaptırıyoruz yağ gibi araba.

2001 opel astra cd 1.6 16v otomatik sahibiyiz gidin bi test sürüşü yapın deneyin sonra göreyim sizi hangisini seçiceksiniz daha fazla hiçbirşey söylemek bile istemiyorum heleki cd alabiliyormussunuz sizde full paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 6 Temmuz 2014; 2:47:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.