Şimdi Ara

astral seyehat yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam 20 gündür deniyom fakat olmuyor denemediğim teknik kalmadı ve titreşim falan olmuyor vücudumda uyuşmuyo fakat ruhumun çıktığını hissedebiliyom 15 yaşındayım daha genç olduğum içinmi yapamıyom yardım edinn bildiğiniz yeni teknik falan varsa söleyinn YARDIM!!

• takla at, bende işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockfatal

takla at, bende işe yaradı.

taklamı o.O neyse ben taktik buldum brainwawe gen. programını açıp uyursam olur herhalde bi denim
  • ruh çıkınca geri giremediği oluyormuş yaşın genç deneme bence ruhsuz ruhsuz gezersin ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

ruh çıkınca geri giremediği oluyormuş yaşın genç deneme bence ruhsuz ruhsuz gezersin ortalıkta

Öle bişi yokmuş zaten korktunmu vücuduna oto. geri dönüyomuşun geri dönmesi kolaymış ve 3 harflileri falanda görmüyomuşsun astral seyehat beyninin sana bir oyunuymuş yani o an yaşadıkların gerçek deilmiş sana öle geliyomuş kısacası korkcak bişi yok
  • Çocuk oyuncağı değilki yapasın, olduki mucuze eseri ruhun gitti e e e o bedenine geri getiremezsen artık uzaktan bakarsın bedenine :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhunun geri dönememe ihtimali var, ben bizzat astral seyahat yaşamıştım. Bununla ilgili bir makale yazacağım yakında açacağım kişisel web sitemde. Gerçekten uğraştırıcı bir şey Ruhunu bedenine oturtamazsan işin biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 19 Mayıs 2014; 15:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Çocuk oyuncağı değilki yapasın, olduki mucuze eseri ruhun gitti e e e o bedenine geri getiremezsen artık uzaktan bakarsın bedenine :))

ruhun bedeninden çıkmıyoki :D bilimsel açıklamalara göre sadece beyninin sana oyunuymuş astral seyehat ruhun falan çıkmıyomuş rüyanın bilinçli yapılmış hali yani ama lucid dreamdan farklı
  • ruh bedenden çıkarsa ölürsün
  • Eğer başarırsan neler olur anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doomknightww

quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Çocuk oyuncağı değilki yapasın, olduki mucuze eseri ruhun gitti e e e o bedenine geri getiremezsen artık uzaktan bakarsın bedenine :))

ruhun bedeninden çıkmıyoki :D bilimsel açıklamalara göre sadece beyninin sana oyunuymuş astral seyehat ruhun falan çıkmıyomuş rüyanın bilinçli yapılmış hali yani ama lucid dreamdan farklı

Ruh çıkıyor bakma sen bilimsel söylentilere ruh uyurkende çıkabilir o da bir yolculukturda her zaman değil :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 mayısta katılmışsın , postmu kasıyosun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

ruh bedenden çıkarsa ölürsün

ölüm riski %0 çnkü arada çok sağlam bi bağ var onun kopması imkansız
  • ne gerek var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Eğer başarırsan neler olur anlatır mısın?

ruhun düşünce hızında dolanabilir gezegenler arası falan bile dolanabilirsin eğlenceli bişi ve astral seyehatte ölen kişi şu ana kadar yok :D
  • amuda kalkarak uyu %100 facebook onaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

ruh çıkınca geri giremediği oluyormuş yaşın genç deneme bence ruhsuz ruhsuz gezersin ortalıkta

Ruhsuz ruhsuz gezersin nedir Allah aşkına. Çok güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yaptım geri dönemedim bedenime şu an gökyüzünde uçuyorum burda wifi da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.