Bildirim
astral seyehat yardımm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
takla at, bende işe yaradı. -
quote:
Orijinalden alıntı: rockfatal
takla at, bende işe yaradı.
taklamı o.O neyse ben taktik buldum brainwawe gen. programını açıp uyursam olur herhalde bi denim -
ruh çıkınca geri giremediği oluyormuş yaşın genç deneme bence ruhsuz ruhsuz gezersin ortalıkta -
quote:
Orijinalden alıntı: The Sheeper
ruh çıkınca geri giremediği oluyormuş yaşın genç deneme bence ruhsuz ruhsuz gezersin ortalıkta
Öle bişi yokmuş zaten korktunmu vücuduna oto. geri dönüyomuşun geri dönmesi kolaymış ve 3 harflileri falanda görmüyomuşsun astral seyehat beyninin sana bir oyunuymuş yani o an yaşadıkların gerçek deilmiş sana öle geliyomuş kısacası korkcak bişi yok -
Çocuk oyuncağı değilki yapasın, olduki mucuze eseri ruhun gitti e e e o bedenine geri getiremezsen artık uzaktan bakarsın bedenine :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruhunun geri dönememe ihtimali var, ben bizzat astral seyahat yaşamıştım. Bununla ilgili bir makale yazacağım yakında açacağım kişisel web sitemde. Gerçekten uğraştırıcı bir şey Ruhunu bedenine oturtamazsan işin biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 19 Mayıs 2014; 15:44:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
Çocuk oyuncağı değilki yapasın, olduki mucuze eseri ruhun gitti e e e o bedenine geri getiremezsen artık uzaktan bakarsın bedenine :))
ruhun bedeninden çıkmıyoki :D bilimsel açıklamalara göre sadece beyninin sana oyunuymuş astral seyehat ruhun falan çıkmıyomuş rüyanın bilinçli yapılmış hali yani ama lucid dreamdan farklı -
ruh bedenden çıkarsa ölürsün -
Eğer başarırsan neler olur anlatır mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Doomknightww
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
ruhun bedeninden çıkmıyoki :D bilimsel açıklamalara göre sadece beyninin sana oyunuymuş astral seyehat ruhun falan çıkmıyomuş rüyanın bilinçli yapılmış hali yani ama lucid dreamdan farklı
Ruh çıkıyor bakma sen bilimsel söylentilere ruh uyurkende çıkabilir o da bir yolculukturda her zaman değil :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 mayısta katılmışsın , postmu kasıyosun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgeolun
ruh bedenden çıkarsa ölürsün
ölüm riski %0 çnkü arada çok sağlam bi bağ var onun kopması imkansız -
ne gerek var ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Körfezli89
Eğer başarırsan neler olur anlatır mısın?
ruhun düşünce hızında dolanabilir gezegenler arası falan bile dolanabilirsin eğlenceli bişi ve astral seyehatte ölen kişi şu ana kadar yok :D -
amuda kalkarak uyu %100 facebook onaylı -
quote:
Orijinalden alıntı: The Sheeper
ruh çıkınca geri giremediği oluyormuş yaşın genç deneme bence ruhsuz ruhsuz gezersin ortalıkta
Ruhsuz ruhsuz gezersin nedir Allah aşkına. Çok güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben yaptım geri dönemedim bedenime şu an gökyüzünde uçuyorum burda wifi da var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X