Şimdi Ara

Astsubaylık mülakatlarına arkadaş aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum bu gün damyo önbaşvurularını açıkladı ve kabul edildim .
    Pederin yanına gidip baba ilk aşamayı geçtim deyince iyi aferin dedi ama izmire gitmem gerekiyo deyince rengi değişti adamın bende gelirsem 1 milyardan aşağı dönemeyiz yok öyle yok böyle ben de kahır ettim kendim giderim dedim ve dönülmez bi yola girdim .

Şimdi tek gitsem bul karıyı al parayıcılara yakalanmaktan korkuyorum o yüzden başka illerden de katılacak arkadaşlar varsa birlikte gidelim oyuna gelmeyelim .

Ayrıca ; Süd zehri alır

• eski foça seni bekliyo kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin trollemesi

Evet arkadaşlar malum bu gün damyo önbaşvurularını açıkladı ve kabul edildim .
    Pederin yanına gidip baba ilk aşamayı geçtim deyince iyi aferin dedi ama izmire gitmem gerekiyo deyince rengi değişti adamın bende gelirsem 1 milyardan aşağı dönemeyiz yok öyle yok böyle ben de kahır ettim kendim giderim dedim ve dönülmez bi yola girdim .

Şimdi tek gitsem bul karıyı al parayıcılara yakalanmaktan korkuyorum o yüzden başka illerden de katılacak arkadaşlar varsa birlikte gidelim oyuna gelmeyelim .

Ayrıca ; Süd zehri alır

Ben gittiğimde kyk yurdunda kalmıştım gitmeden bi araştır muhtemelen bu senede orda kalınır.

• Lan konuyu okudum bende başvuru yapmıştım bir bakayım dedim kabul edilmişim Ben polisliğe hazırlanıyorum 30 unda sınavım var ama bizimkiler git diyor atlar otobüse giderim ama asıl hayalim polislik ondan mülakatı hiç kasmayacağım sırf izmiri göreyim tatil olsun diye gideceğim çünkü koşu filan antreman yapmadım orada elenirim sanıyorum. Bu arada bir üniversite yurdunda kalabiliyormuşsun. Başvuru sorgulamada altta yazıyor.
  • Kardeş yanlış olmasın bende DAMYO'yu bekliyorum daha açıklanmadı, Hava açıklandı çağrıldım nasipse 1 Temmuz'da İzmir'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 8 Haziran 2013; 0:07:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.