Şimdi Ara

ASUS 27' VG278H 3D 120Hz LED MONİTÖR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assassin's creed serisini 3d olarak dene mutlaka
    skyrim için ise 3d için bir yama var o olmadan sorunlu onu yüklersen kusursuz 3d oluyor:
    skyrim nvidia 3d vision yama fix patch herneyse:http://www.mediafire.com/?sbxo5k160f2pj6d
    bir de bu monitörün renkleri default ayarda çok kötü
    nvidia kontrol panelden canlılğı biraz artırmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

assassin's creed serisini 3d olarak dene mutlaka
    skyrim için ise 3d için bir yama var o olmadan sorunlu onu yüklersen kusursuz 3d oluyor:
    skyrim nvidia 3d vision yama fix patch herneyse:http://www.mediafire.com/?sbxo5k160f2pj6d
    bir de bu monitörün renkleri default ayarda çok kötü
    nvidia kontrol panelden canlılğı biraz artırmanı tavsiye ederim

bılgıler ıcın teşekkürler fakat ben sureklı fps tutu oyun oynuyorum.
    ama o oyunlarıda denıyecegım.

defauult renkleri bana baya güzel geldi.
    şu an ellemıyecem renkleri.
    belki ilerde değiştiririm.

• bu monitör için 3d destekli ekran kartı gerekli miidir yani tam destekli 3d ekran kartı bazı ekran kartlarını araştırdığımda 3d yok dense bile alınıp sürücüleri yüklendiğinde 3d özelliği çıkıyor aç kapa gibi yardım edermisinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergun29

bu monitör için 3d destekli ekran kartı gerekli miidir yani tam destekli 3d ekran kartı bazı ekran kartlarını araştırdığımda 3d yok dense bile alınıp sürücüleri yüklendiğinde 3d özelliği çıkıyor aç kapa gibi yardım edermisinz

nvidia destekli kart gerekiyor.

en az gtx 670 diyim size.
    hatta sli ları.
  • çok teşekkür ederim kafamdaki karşıklığı giderdiniz peki 1000 tl ye kadar hangi kartı almamı tavsiye edersiniz kartların arasında gidip gidip geliyorum kafayı yicem teşeşkür ederim.
  • quote:

çok teşekkür ederim kafamdaki karşıklığı giderdiniz peki 1000 tl ye kadar hangi kartı almamı tavsiye edersiniz kartların arasında gidip gidip geliyorum kafayı yicem teşeşkür ederim.

tek kart olarak gtx 770 4 g gigabaytewindforce o.c - gtx 780 - gtx690 fakat 2 gb olanı degıl - gtx titan. tatta tek kart olarak 3D ıcın bunlar bıle istenileni vermeyebilir.

yada 2 ci el 2 adet 4 er gb lık gtx 670 asus
    yani sli öneririm hakkı ile 3d zevki almak için.

bu 2 tavsiye arasında, sli sistem aşırı performanslıdır.
  • anladım çok teşekkür ederim

ama bana pahalıya mal olacak böyle 2. ellerini bulmak mümkün değil gibi (araştırdım) monitörü aldım ama ekran kartı olayı monitörden pahalıya mal olacak:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergun29 -- 12 Ağustos 2013; 22:48:21 >
  • Gigabyte Nvidia GeForce GTX 770 2GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 3.0 Ekran Kartı GV-N770OC-2GD

Gigabyte nVIDIA Kepler GTX770 OC Windforce 3X 4GB DDR5 256Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N770OC-4GD) (Oyun Kuponu Hediyeli)

bu ekran için olur mu lütfen söyleyin siparişini verecem hangisii tavsiye edersiniz ilerde sli yapma ihtimlimde var

yoksa asus marka mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergun29 -- 15 Ağustos 2013; 21:46:21 >
  • quote:

Gigabyte Nvidia GeForce GTX 770 2GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 3.0 Ekran Kartı GV-N770OC-2GD

Gigabyte nVIDIA Kepler GTX770 OC Windforce 3X 4GB DDR5 256Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N770OC-4GD) (Oyun Kuponu Hediyeli)

bu ekran için olur mu lütfen söyleyin siparişini verecem hangisii tavsiye edersiniz ilerde sli yapma ihtimlimde var

yoksa asus marka mı ??

şu an ben 2 gb modelini kullnmakatayım. o monitör ile.
    ama siz 4 gb olanını alınız ilerde sli yapıcak iseniz.
  • hocam kusura bakma kafama takıldıkca seni rahatsız ediyorum ben bu kartı alacam ama markasında karar veremedim

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx-770-premium-pack-4-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-.aspx?ttype=Details#pt

bu zotac var en uygun siz bana diyinki şu kartı al problem yaşamazsın.

ne olur kafam beynim şişti iyice yardım edin yaztmadan sipariş vermek istiyorum

demem oki marka söyleyim gtx770 lerden
  • ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

hocam bu kartı almaya karar verdim sizde aynısını kullanıyormuşsunuz nasıl memnunmusunuz

sli yapmaktan vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergun29 -- 16 Ağustos 2013; 14:48:07 >
  • quote:

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

hocam bu kartı almaya karar verdim sizde aynısını kullanıyormuşsunuz nasıl memnunmusunuz

sli yapmaktan vazgeçtim

maalesef sli yapmaz iseniz bu monitörden 3D oyunlarda tam performans alamazsınız.
    ama 2D si muhteşemdir.
    ve son seçtiğniz kartta yeterlidir.
    yani bütün gtx 770 ler yeterlidir diyebilirim.
    ama ilerde monitörün 3d performansını gerçekten almak ıstersenız şimdiden 4 gb lık gtx 770 almanız faydanıza olacaktır.
  • çok teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar bende bu ekranı almayı düşünüyorum size 1 kaç soru sormak istiyorum
    1)-Ekran yüzeyi parlak mı yani kendi yüzümüzün ve içinde bulunduğumuz ortamın yansıması ekranda oluşuyor mu Yoksa Mat ekran mı ?
    2)-3D ekran kartlarını diz çöktüren bir görüntü oluşturuyor bu yüzden Gtx 570 ekran kartımı da değiştirmeyi planlıyorum. Acaba Tek başına referans karta göre bir miktar hız aşırtılmış Gtx 780 Bf 4 gibi oyunları 3D AÇIK 40-60 Fps değerlerinde oynatır mı ? Yoksa Gtx 760 sli çözümü Tek kart Gtx 780 den daha başarılı mı olur ? Teşekkür ederim.
  • eeevrim kullanıcısına yanıt
    1- parlak değil mat polarize
    2- bf4 oynamadığım için bilmiyorum ama oynadığın çöznürlüğe antialliasing shadows gibi ayarlara göre fps değişecektir
    nvidia 3d vision aynı anda iki oyun açılmış gibi ekran kartını meşgul ediyor
    çünkü mantığı gereği ay anda iki farklı bakış açısından (sağ sol göz yada kamera) görüntü oluşturmak aynı anda iki oyun çalıştırmaya eşdeğer
    var gerisini sen düşün

ben gtx 670 ile 3d'de fps açısından sıkıntı yaşadığım pek bir oyun hatırlamıyorum
    bf3 fps'de sıkıntı oluyordu ama onu da 3d oynamıyordum
    çünkü bf3 'de uzak nesneler 2d idi
  • Hocam selamlar bende asus vg278h kullanıyorum 1 aydır. İçinde 1 adet gözlük ile gelmişti ben 2. gözlüğü ebay aracılığı ile 2 hafta önce sipariş ettim bugün elime ulaştı. linkteki satıcı 55 adet satmış ve hep olumlu yorum almış bende buna güvenerek vermiştim siparişi fakat gözlük bugün geldi ve şarj olmuyor. Şarj bağlantısının yanındaki turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor, 5 saat oldu ama hala sabitlenmedi. Açma tuşuna basınca da yeşil ışık yanmıyor. Sanırım bataryası ölmüş. Geri göndermek dışında bir öneriniz varmı? Bataryası değiştirilebilir mi bunun?

• gokhanoflaz kullanıcısına yanıt
    içinde 3 voltluk saat pili olması lazım
    onu değiştirebilirseniz gerek yok göndermeye

bence bi 12 saat şarj edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

içinde 3 voltluk saat pili olması lazım
    onu değiştirebilirseniz gerek yok göndermeye

bence bi 12 saat şarj edin

Şuan hala şarjda bekletiyorum hala ışık yanıp sönüyo bakalım umarım düzelir. Düzelmezsede içini açıp bakıcam. Geri göndermek çok meşakkatli bir iş olacak ve çok uzun sürüyor. Teşekkürler bilgilendirme için. Yarın tekrar yazıcam. Umarım güzel haberlerle dönerim. :)
  • gokhanoflaz kullanıcısına yanıt
    sizinki hangi gözlükten nvidia 3 d vision 2 gözlüklerinden mi?
  • Çalıştı hocam gözlük dün gece şarjda bırakmıştım bugün sabah baktığımda turuncu ışık sabitlenmişti, şarjdan çıkarıp tuşa bastığımda yeşil ışık yandı çok şükür. :)
    Bu arada evet 3d vision 2.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.