Şimdi Ara

ASUS 27' VG278H 3D 120Hz LED MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu monitörü kullananları bu başlığa davet ediyorum.

http://www.asus.com.tr/Display/LCD_Monitors/VG278H/#overview

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vg278h-27-vg278h-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59048

http://www.pclabs.com.tr/2011/12/14/asus-vg278h-ve-nvidia-3d-vision-2-incelemesi/2/

Zamanım olursa ufak bir kullanıcı incelemesi hazırlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Kasım 2012; 14:59:41 >

• Son 2 tane kalmıştı geçen hafta bir tanesini vatan topkapıdan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya vatanda da 2 tane kalmıştı birini ben aldım
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. TN panele göre çok pahalıymış, sanırım fiyatı gözlükleriyle birlikte 3D Vision şişiriyor.
  • teşekkürler
    1430-tl civarı bir fiyata aldım
    evet 27" olması ve nvidia gözlük ve vatan şişiriyor fiyatı
  • Genel olarak pahalı bir monitör. Uygun fiyatlarıyla bilinen Nova'daki fiyatı bile tek çekimle 1857 TL.
    Senin aldığın 1430 lira, monitörün piyasasına göre çok iyi fiyat bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Genel olarak pahalı bir monitör. Uygun fiyatlarıyla bilinen Nova'daki fiyatı bile tek çekimle 1857 TL.
    Senin aldığın 1430 lira, monitörün piyasasına göre çok iyi fiyat bence...

bir de vatan'ın %25 indirimini beğenmezler ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beğenilmeyen, indirimsiz fiyatları olsa gerek. Sözde % 8 indirimli fiyatları bile yüksek kalıyor çoğu yerden. % 25 denilen inidirim de aslında çoğunlukla % 15 civarı olmakta. Çünkü normal fiyatları ortalama % 10 fazlayken % 25 indirim yapıyorlar.
  • Asus VE 278 H
    Bu monitör ü de eklesek iyi olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 7 Kasım 2012; 17:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

Asus VE 278 H
    Bu monitör ü de eklesek iyi olur mu acaba

3D olsaydı iyi olurdu
  • Bende konu acayım o zaman olur mu acaba

• quote:

Bende konu acayım o zaman olur mu acaba

konu açıp açmamak da serbestsiniz ben DH forum yöneticisi olmadığım için benden izin almanıza gerek yok
    sizin monitör ile ASUS 27" VG278H monitör asus olmaları, led olmaları ve 27" oplmaları dışında ortak özellikleri yok
    çünkü ASUS 27" VG278H 120Hz 3d bir monitör
  • aslında ben de 3 d almak niyetinde idim ama formda bu asusun un 3 d leri çok problemli imiş yerden yere vurmuşlar 3d de samsung 950 yi çok övmüşler onun için almadım
    biraz da bütçe davası diyelim ama bütçem olsa sırf 3d diye bu monitörü almazdım samsung 950 en iyilerinden galiba en doğrusunu yaptım gibi geldi sizlere iyi formlar sevgili 3 d li ler
  • quote:

aslında ben de 3 d almak niyetinde idim ama formda bu asusun un 3 d leri çok problemli imiş yerden yere vurmuşlar 3d de samsung 950 yi çok övmüşler onun için almadım
    biraz da bütçe davası diyelim ama bütçem olsa sırf 3d diye bu monitörü almazdım samsung 950 en iyilerinden galiba en doğrusunu yaptım gibi geldi sizlere iyi formlar sevgili 3 d li ler

problem neymiş?
    bu forumda bu monitörü yerden yere vuran bir kişi görmedim sadece bir arkadaş kullanıcı incelemesi yapmıştı onun da monitör değil gözlüğünde sorun çıkmıştı
    samsung 3d düşündüm ama nvidia 3d vision olanını bulamadım
    sana da iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

aslında ben de 3 d almak niyetinde idim ama formda bu asusun un 3 d leri çok problemli imiş yerden yere vurmuşlar 3d de samsung 950 yi çok övmüşler onun için almadım

problem neymiş?
    bu forumda bu monitörü yerden yere vuran bir kişi görmedim sadece bir arkadaş kullanıcı incelemesi yapmıştı onun da monitör değil gözlüğünde sorun çıkmıştı
    samsung 3d düşündüm ama nvidia 3d vision olanını bulamadım
    sana da iyi forumlar

esettt
    Yüzbaşı

[X]

31 Mart 2012; 17:34:01

hocam crysis 2 açılıçta reklamlar geçiyor ea games , nvidia gibi o reklamların etrafına dikkatlice bakar mısınız? herhangi bir karelenme oluyor mu ? bnm monitörde asus bu sorun bütün modellerde varmış galiba siyah hd videolarda hafif karelenme oluyor bende, bunun için götürdüm vatana ve yetkili servis tarafından onaylanması gerek dediler değişim yapmadılar. Bi test et sorun sendede varsa değişim yaparız

İNTEL CORE İ5 2500K, ASUS P8Z68V-LX, ASUS GTX 560Tİ, GSKİLL RİPJAWSX 8 GB 1600 MHZ CL9, SEAGATE 1 TB HDD, HAF 912 PLUS + CM 750W, LOGİTECH Z-506.

• şimdi kutuya koydum ama 2 gün boyunca inceledim oyun oynadım öyle birşeye rastlamadım
    o karelenmelerin ekran kartından olmadığı kesin mi?
  • Arkadaşlar bende bu monitörü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. herhangibir şikayetim olmadı hem 2d hem de 3d görüntülemesinden gayet de memnunum. şikayet ettiğim tek konu monitörle birlikte verilen tek gözlük haricinde piyasada ayrıca gözlük satılmaması. Nvidia distribütörleriyle ve firmanın kendisiyle irtibata geçtim ama sonuç alamadım. Tek çare Amerika'dan bir tanıdık bulup ona getirtmek. Monitörün performansından gayet memnunum.

Edit: Ayrıca İ7 2600K 8Gb ddr 1600 mhz ram GTX285 ekran kartlı bilgisayarımda nvidia 3d vision ready olan oyunları akıcı bir şekilde çok rahat oynayabiliyorum. ekran kartımın eski nesil olması 3d oyunları oynatmada sıkıntı yaratacağını düşünüyordum ancak hiç te beklediğim gibi olmadı. bilgisayarımda yüklü çoğu popüler ( nvidia ratingi good ve üstü olan ) oyunu 3d oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elginbaylor -- 8 Kasım 2012; 16:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elginbaylor

Arkadaşlar bende bu monitörü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. herhangibir şikayetim olmadı hem 2d hem de 3d görüntülemesinden gayet de memnunum. şikayet ettiğim tek konu monitörle birlikte verilen tek gözlük haricinde piyasada ayrıca gözlük satılmaması. Nvidia distribütörleriyle ve firmanın kendisiyle irtibata geçtim ama sonuç alamadım. Tek çare Amerika'dan bir tanıdık bulup ona getirtmek. Monitörün performansından gayet memnunum.

Edit: Ayrıca İ7 2600K 8Gb ddr 1600 mhz ram GTX285 ekran kartlı bilgisayarımda nvidia 3d vision ready olan oyunları akıcı bir şekilde çok rahat oynayabiliyorum. ekran kartımın eski nesil olması 3d oyunları oynatmada sıkıntı yaratacağını düşünüyordum ancak hiç te beklediğim gibi olmadı. bilgisayarımda yüklü çoğu popüler ( nvidia ratingi good ve üstü olan ) oyunu 3d oynayabiliyorum.

İkinci bir gözlük için illa ki nvidia 3d vision 2 gözlük olması gerekmez eski nvidia 3d visin 1 gözlük de alabilirsiniz
    ben ikisini de ASUS 27" VG278H monitörde aynı anda denedim ve iki gözlüğün görüntü kalitesi açısından zerre kadar farkı yok
    tek fark ergonomileri ve malzeme kaliteleri olsa gerek

aynen bu şekilde denedim ve fark monitörden kaynaklanıyor

• 2d olarak 120 hz de calisabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 9 Kasım 2012; 9:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

2d olarak 120 hz de calisabiliyor mu?

evet 2d olarak 120Hz'de çalışabiliyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.