Şimdi Ara

Asus 560 DCII TOP/2DI/1GD5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GTX 560 DirectCU II TOP overclock versiyonlu ekran kartı ( 925 MHz ) Ekran kartım önceden Karnel Mod Hatası verip Görüntü bağdaştırıcıyı devre dışı bırakıp tekrar düzeltiyordu bu işlemi yaparken win 7 kullandığım için Reset sorunu ile karşılaşmıyordum. Bunun çözümü olarak Ekran kartının Yeni sürümlerinde bir hata olduğunu ve eski sürümünü yükleyerek bu hatadan kurtulabiliceğimi düşündüm ve başarılı oldum. Artık bu hatayı almıyorum. ama artık pc yi direk reset atıyor : (
    Sistem bilgisi
    i5 2500 K
    MSI P 67 GD 65
    RipjawsX F3-12800CL8D-8GBXM
    Xpredator 730 W Isınma sorunu veya Power ile ilgili bir hata değil Big tower PGS kasa ve yeterli bir Power
    Sistemsel bir hata değil pc 2 defa format görmüştür ve son sürüm ve eski sürüm Driverler ile .
    Son sürüm ekran kartı driverleri ile Windows karnel mod görüntü bağdaştırıcı hatası veriyor.
    Daha eski bir Ekran kartı driveri ile hatalardan kurtulmuş ama bazen reset atar hala geldi :(

• bence garantisi varsa servise gönderin hiç ugraşmayın
  • PC sıfır Eksen bilgisayar dan alındı A dan Z ye 6 aylık . ilk 3 ay böle bir sorun yoktu ama son 3 ay bıktırdı beni :S
  • servise gönderhiç ugraşma
  • PC bana çok lazım oluyor korkuyorum 30 gün gelmemesinden o yüzden katlanmaya çalışıyorum ama sıkıntı çözülmüyo garanti geçiyo sıkıntılı bir durum olmaya başladı
  • hocam 30 gün olurmu 30 gün olursa yenisini vermeleri lazım ben gecenlerde gönderdim bir hafta serviste kaldı sorun oldugu icin yenisiyle degişim yapılıp gönderildi bnece hemen gönder ekran kartındaysa sorun garantisi bitince elinde kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ocak 2012; 12:03:59 >
  • Bundan önceki sistemimi Gold bilgisayardan aldım Bıktırdılar beni her verdiğim parça 20-27 gün kaldı sonunda bi arkadaşa verdim. Vatan bilgisayardan bir Power aldım o power de 3 defa servise gitti değiştirmediler geldi 2 ay gitti patladı geldi 2 ay gitti patladı 3. de kokma yaptı gönderdim yine geri geldi bişey yok diye onuda çöpe attım :) garanti konusunda biraz sıkıntılıyım malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus gtx680 dcuII 2gb
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüketici hakları diye birşey var bilinçlenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ocak 2012; 12:07:03 >
  • direk siz servise gönderemiyormusunuz asusun
  • bu bilinçlenmeyi eksen e uyguluycam anlaşılan
  • cöpe atmışınız power supply boştan yere bence siz dedigim gibi yapın hakkınızı arayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.