Bildirim
Asus 5750
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ucuz olanını al -
kart alırken garanti süresini düşünüyorsan hiç birşey alma
x1550 ekran kartım 18 günde gelmişti çizgiden -
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
x1550 ekran kartım 18 günde gelmişti çizgiden
Şu anki bozulan kartımın garantisi 1 yıl daha fazla olsaydı şimdi ekran kartı arıyor olmayacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenDragon -- 13 Eylül 2010; 12:33:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GreenDragon
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
x1550 ekran kartım 18 günde gelmişti çizgiden
Şu anki bozulan kartımın garantisi 1 yıl daha fazla olsaydı şimdi ekran kartı arıyor olmayacaktım.
anladım -
Teşekkürler arkadaşlar...
Taksitle en ucuz eksen 'de buldum Glaciator fanlı olanından sipariş verdim umarım pişman olmam. -
quote:
Taksitle en ucuz eksen 'de buldum Glaciator fanlı olanından sipariş verdim umarım pişman olmam.
hayırlı olsun -
quote:
Taksitle en ucuz eksen 'de buldum Glaciator fanlı olanından sipariş verdim umarım pişman olmam.
Hayırlı olsun ama
Eksende fiyatı 277 TL , ben 270 tlye asusun 5770'sini aldım
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5770cucore2di1gd5-hd5770-cucore-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43748
Şuan 295 TL ama genede 18 tl fark vererek alınabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 13 Eylül 2010; 16:35:25 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
quote:
Hayırlı olsun ama
Eksende fiyatı 277 TL , ben 270 tlye asusun 5770'sini aldım
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5770cucore2di1gd5-hd5770-cucore-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43748
Şuan 295 TL ama genede 18 tl fark vererek alınabilir
Teşekkürler.
Onada baktım ama bende worldcard yok diğer kartlarlada arada 30TL fark oluyor şu an aldığımı da bütçemi çok zorlayarak aldım, aşırı oyun düşkünü biri değilim ve en az 3 yıl değiştirmeme gerek olmacak bir kart almaya çalıştım ve en uygunu 5750 gibi geldi.
-
Kartınız gelince Glaciator fanın 5750'deki ses durumunu yazmayı unutmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
Kartınız gelince Glaciator fanın 5750'deki ses durumunu yazmayı unutmayın.
Ellerinde kalmadığı için formula fanlı olandan göndermişler, geri göndermeyi de düşünmüyorum. -
Düşünmeyin zaten iyi olan bu, glaciator fanı 4850de kullandım rezalet ötesi ses bakımından.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X