Şimdi Ara

ASUS 5970 ISINMA SORUNU | SİZCE BU AYARLAR NORMAL MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR HİGH POWER 650 WAT POWER VAR VE ASUS 5970 2GB 512BİT EKRAN KARTI NEED FOR SPEED MOST WANTED 2012 10 15 DK OYNADIM HEP BU SICAKLIKDA KALDI BAŞKA OYUNLARDA SICAKLIK FERK EDER Mİ ? SİZCE BU SIÇAKLIK NORMAL Mİ? 66C 67C

• quote:

Orijinalden alıntı: FadLi

S.A ARKADAŞLAR HİGH POWER 650 WAT POWER VAR VE ASUS 5970 2GB 512BİT EKRAN KARTI NEED FOR SPEED MOST WANTED 2012 10 15 DK OYNADIM HEP BU SICAKLIKDA KALDI BAŞKA OYUNLARDA SICAKLIK FERK EDER Mİ ? SİZCE BU SIÇAKLIK NORMAL Mİ? 66C 67C

az bile

• Normal,5970 çok ısınan bir karttır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 derece sıkıntı değil, 80 derecenin üzeri tehlikeli
  • @KaGaNSaN @HeavyClocker @KaGaNSaN ÇOK SAOLSIN VALLA İÇİM RAHATLADI BENDE HER AN Bİ DUMAN ÇIKICAK BİLGİSAYAR KAPANICAK DİYE BEKLİYORUM ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OYNAYABİLİRİM
  • Super bence :) şaka yapmıyorum, 5970 gibi çok kuvvetli ve ısınan bir kart için cok ıyı degerler
  • @osedon valla arkadaşım resident evil 6 yükledim 70 72 gördüm hemen kapattım tırstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadLi -- 3 Ekim 2013; 1:20:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FadLi kullanıcısına yanıt
    70C ekran kartı için çok normal bir sıcaklık hatta sizin kart anormal derecese sıcak çalışıyor
    Benim 5850 yükte 75 te çalışıyordu. Birde sizinki Crossfire çok iyi
  • O program benim işlemcimi 101 derece olarak gösteriyordu
    Msi Afterburner yükleyip sıcaklığa bir de ordan bak
  • quote:

O program benim işlemcimi 101 derece olarak gösteriyordu
    Msi Afterburner yükleyip sıcaklığa bir de ordan bak
    Programda hiçbir sıkıntı yok bence :)
  • benim asus gtx 660 ti bile 65 70 leri görüyor.

Seninki mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yapma allahını seversen :) Çok ciddiyim sıcaklık degerlerı cok ıyı.
  • cift gpu lu bir kart icin degerleriniz cok iyi.
  • gayet normal ..80 dereceden sonrası tehlieli
  • @Khaleesis yok arkadaşım kart tek ama iki tane grafik işlemci var benim bildiğim ayrı ayrı iki tane takip birleştirdiğin zaman crossfire oluyor
  • herkez normal diyo doğrudur o zaman acıkcası benim pek fazla bilgim yok ekran kartını alınca biraz araştırdım bir kaç kişi sordum güç yetmez ondan sonra ekran kartı yanar şu şu programları yükle bak felan dediler bende programda alev işaretini görünce her an biişey olucakmış gibi bekliyorum çok çok saolsın arkadaşlar yardımcı olduğunuz için ötekilere baksam demek ki hiç takmadan hayal kurarak oynucam
  • @Obsessive* dediğin programı yükledim sonuçlar bu yine resident evil 6 oynadım hatta bu sefer daha uzun oynadım 2 kısa bölüm geçtim en fazla 67 68 oluyor anladım hatırlamıyorum nerde okuduğumu ama oda sıcaklığı felan da etkiliyor diyolardı şuan da hava soğuk kalorifer felan da yakmıyoruz kalın giyiniyoruz ondanmıdır bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadLi -- 4 Ekim 2013; 0:52:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.