Şimdi Ara

Asus 6600 256mb YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 256mb asus 6600 war. cekirdek:300 bellek:500 mhz idi. ntune programı ile bunları 534-589 yaptım(galiba sınır bu). Sizce bunun tehlikesi war mı? yada daha yüksek yapılabilir mi? Şimdiden THANX

• arkadaşım kusura bakma ama soruna soruyla cevap vericem ben de o ekran kartını almayı düşünüyorum nasıl bir ekran akrtı tavsiye edermisin memnunmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurigo

Bende 256mb asus 6600 war. cekirdek:300 bellek:500 mhz idi. ntune programı ile bunları 534-589 yaptım(galiba sınır bu). Sizce bunun tehlikesi war mı? yada daha yüksek yapılabilir mi? Şimdiden THANX

abi sen çoşmussun doğru yazdığına emin misin ben 400/600 de kullanıyorum hadi ramleri azcık yükseltmişsin de o gpu ne öyle emin misin böyle yaptığına ???????????????????????????????
  • İşlemci o kadar çıktıysa kutlarım İyi bir model denk gelmiş. Belleği zorla daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Ocak 2006 22:16:44 >
  • ısı problemi olmadımı? olduysa soğutması yeterlimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurigo

Bende 256mb asus 6600 war. cekirdek:300 bellek:500 mhz idi. ntune programı ile bunları 534-589 yaptım(galiba sınır bu). Sizce bunun tehlikesi war mı? yada daha yüksek yapılabilir mi? Şimdiden THANX

devamm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 GT ACİL YARDIM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.