Bildirim
asus 7870 gtx660
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2. Sistemi hard diski seagate barracuda yapıp alabilirsiniz. anakart ta iyi ama msi gd55 yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrozgn -- 20 Mayıs 2013; 23:56:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki zalman kasayı güç kaynağı almadan kullansam sorun yaşarmıyım ya da bunların yerine geçecek tek kasa veya daha ucuz kasa +güç kaynağı olabilir mi? -
Hocam dikkat edin yalnız, eklediğiniz kart gtx 660 değil gtx 660 ti. Aralarında fiyat ve performans farkı var. gtx 660 muhtemelen 7870 kartlardan daha ucuzdur, kontrol etmedim, tahmini söylüyorum.
edit: 7870xt düşünebilirsiniz. 7870ten daha performanslıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekTR -- 21 Mayıs 2013; 0:46:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baranbaran83
peki zalman kasayı güç kaynağı almadan kullansam sorun yaşarmıyım ya da bunların yerine geçecek tek kasa veya daha ucuz kasa +güç kaynağı olabilir mi?
Anakartı MSI Z77A GD55 Yap
Kasayı COOLER MASTER 912 ADVANCED 750W yap
Monitörü ASUS VN247H yap
Ekran kartını 7870XT yap
hayırlı olsun. -
bjk_murat'ın önerdiği monitör de 1ms tepki süresine sahip. Hatta ince çerçeve sayesinde belki görüş algısı olarak boyutundan daha büyük bile algılanabilir.
25% indirimi dahil olarak düşünerek; kasa+psu kombinasyonunu Corsair 300r 600w ile; anakartı da msi gd55 veya Gigabyte z77-ds3h ile değiştirerek yaklaşık 150 tl'lik kar sağlansa, bunu da ilerde haswell ya da yeni nesil ekran kartlarının durumuna göre upgrade için saklasak daha iyi olmaz mı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yekTR
Hocam dikkat edin yalnız, eklediğiniz kart gtx 660 değil gtx 660 ti. Aralarında fiyat ve performans farkı var. gtx 660 muhtemelen 7870 kartlardan daha ucuzdur, kontrol etmedim, tahmini söylüyorum.
edit: 7870xt düşünebilirsiniz. 7870ten daha performanslıdır.
evet başlıkta belirtmemiştim ti olduğunu. peki 7870xt ye bakacağım teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbaran83 -- 21 Mayıs 2013; 9:40:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
peki zalman kasayı güç kaynağı almadan kullansam sorun yaşarmıyım ya da bunların yerine geçecek tek kasa veya daha ucuz kasa +güç kaynağı olabilir mi?
Monitörü ASUS VN247H yap
Ekran kartını 7870XT yap
hayırlı olsun.
msi z77a gigabyte z77 den daha mı iyi yoksa fiyattan tasarruf için mi? bir de cooler master kasayı alırsam güç kaynağına gerek var mı? ekran kartını 7870xt yapıyorum -
quote:
quote:
quote:
Monitörü ASUS VN247H yap
Ekran kartını 7870XT yap
hayırlı olsun.
msi z77a gigabyte z77 den daha mı iyi yoksa fiyattan tasarruf için mi? bir de cooler master kasayı alırsam güç kaynağına gerek var mı? ekran kartını 7870xt yapıyorum
Anakart daha iyi oldugu icin.
Birde kasa sorusu dikkatsizlikten herhalde iyi okusana bak sonunda 750w yaziyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Monitörü ASUS VN247H yap
Ekran kartını 7870XT yap
hayırlı olsun.
msi z77a gigabyte z77 den daha mı iyi yoksa fiyattan tasarruf için mi? bir de cooler master kasayı alırsam güç kaynağına gerek var mı? ekran kartını 7870xt yapıyorum
Anakart daha iyi oldugu icin.
Birde kasa sorusu dikkatsizlikten herhalde iyi okusana bak sonunda 750w yaziyor..
dikkatsizlik değil 750 w yazınca güç kaynağı gerekmediğini bilmediğimden o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbaran83 -- 21 Mayıs 2013; 13:46:31 >
-
2 sistemde olmamış..
Sırf şekil durucak diye o dandik kasayı almayın. 550w power eklediğinizde fiyatı zaten 330 tl civarında oluyor GEREK YOK!.
Ekran kartı olarak 7870XT modelini alın hem asus'dan hemde 660Tİ'den daha hızlı.
Aşağıda eklediğim sisteme 1 tb barracuda hdd ekleyip alın hem daha ucuz hem çok daha kaliteli bir sistem
Anakartı çıkartıp MSİ GD-55 ekleyin! bulamazsanız G-45 ekleyin!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Morphinz
2 sistemde olmamış..
Sırf şekil durucak diye o dandik kasayı almayın. 550w power eklediğinizde fiyatı zaten 330 tl civarında oluyor GEREK YOK!.
Ekran kartı olarak 7870XT modelini alın hem asus'dan hemde 660Tİ'den daha hızlı.
Aşağıda eklediğim sisteme 1 tb barracuda hdd ekleyip alın hem daha ucuz hem çok daha kaliteli bir sistem
Anakartı çıkartıp MSİ GD-55 ekleyin! bulamazsanız G-45 ekleyin!
hemen hemen herkes hemfikir gibi teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elemriel
bjk_murat'ın önerdiği monitör de 1ms tepki süresine sahip. Hatta ince çerçeve sayesinde belki görüş algısı olarak boyutundan daha büyük bile algılanabilir.
25% indirimi dahil olarak düşünerek; kasa+psu kombinasyonunu Corsair 300r 600w ile; anakartı da msi gd55 veya Gigabyte z77-ds3h ile değiştirerek yaklaşık 150 tl'lik kar sağlansa, bunu da ilerde haswell ya da yeni nesil ekran kartlarının durumuna göre upgrade için saklasak daha iyi olmaz mı :)
herkes gd55 önermiş gibi artan parayı da ssd için kullanırız o zaman :) -
arkadaşlar msi gd55 ve g45 yok vatan stoğunda bunlar yerine başka bir anakart önerir misiniz? acil ama %30 indirimden faydalanmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G-43 alabilirsin. -
quote:
arkadaşlar msi gd55 ve g45 yok vatan stoğunda bunlar yerine başka bir anakart önerir misiniz? acil ama %30 indirimden faydalanmak istiyorum
G-43 kullanıyorum imzamda görebilirsin, gayet başarılı, CF&SLI hariç herşeyi iyi diyebilirim. "Z" chipsetin ilk kademelerinden, oc de yaparsın tek tuşla, tavsiye ederim.
Ekran kartına gelince, yine imzamda asus 660ti top görürsün, 7870-660ti yerine 7950 al arkana bakma, asus 7950 al derim kesinlikle. Benim eski kasam ufaktı, oyüzden 660ti aldım, gayet memnunum , 7870'den daha iyi olduğu aşikar ama 200 TL'lik bi fark yok.asus 7950 top, kesin tavsiyem 660ti ile aynı para. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
G-43 kullanıyorum imzamda görebilirsin, gayet başarılı, CF&SLI hariç herşeyi iyi diyebilirim. "Z" chipsetin ilk kademelerinden, oc de yaparsın tek tuşla, tavsiye ederim.
Ekran kartına gelince, yine imzamda asus 660ti top görürsün, 7870-660ti yerine 7950 al arkana bakma, asus 7950 al derim kesinlikle. Benim eski kasam ufaktı, oyüzden 660ti aldım, gayet memnunum , 7870'den daha iyi olduğu aşikar ama 200 TL'lik bi fark yok.asus 7950 top, kesin tavsiyem 660ti ile aynı para.
saphire 7870 xt ile asus7950 top arasında 170 tl fark var. ben oyun delisi değilim bir iki oyun var oynayabildiğim zaten... değer mi 170 tl fazla vermeye benim için çok ciddi bir fark yaratır mı bana?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
Ekran kartına gelince, yine imzamda asus 660ti top görürsün, 7870-660ti yerine 7950 al arkana bakma, asus 7950 al derim kesinlikle. Benim eski kasam ufaktı, oyüzden 660ti aldım, gayet memnunum , 7870'den daha iyi olduğu aşikar ama 200 TL'lik bi fark yok.asus 7950 top, kesin tavsiyem 660ti ile aynı para.
saphire 7870 xt ile asus7950 top arasında 170 tl fark var. ben oyun delisi değilim bir iki oyun var oynayabildiğim zaten... değer mi 170 tl fazla vermeye benim için çok ciddi bir fark yaratır mı bana?
Oyun delisi değilseniz, bence xt bile almayın düz 7870 alın asus falan , hem garantisi uzun, hem hem Asus kalitesi olur, hem sessiz, hemde soğuk olur.Gereksiz harcama yapmış olursunuz, arada %5 fark var. 7870 ile 7870 xt arasında, oc yapılırsa fark biraz daha artar, o kadar. Zaten yapmayacaksınız, hem kartın ömrünü kısaltır, hem ses yapar, hem sıcak olur hem asus olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X