Şimdi Ara

asus 8800 gt anti leasing ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ya bende asus 8800 gt 512 mb var.. oyunlarda anti leasıng hep kapalı tutuyorum.. actıgımda kac olması gerekıyor benım ekran kartı ıcın..
    yanı en uygun u kac olması lazm 2x mı 4x mı kac bılen varsa yardmcı olabılır mı lutfen.. bı ıkı kere denedım actım oyun kasmaya baslıyor o yuzden kapalı tutuyorum..

bu arada sıstemım c2d 2.66, asus 8800 gt, 500 gb seagate 32 mb, asus p5kc ana kart, 2x1 gb 800 mhz kıngston, gigabyte x type atx kasa 460 watt..

yardımlarınız ıcın sımdıdn tesekkurler..

• anti leasing

• Kasıyorsa açmazsın. Ya da kasılmaya başlayana kadar artırırsın. Kişiye özel limiti yoktur bunun. Kolay gelsin.
  • Oyundan oyuna değişir. Ben call of duty de 4X açarken crysis de hiç açmıyorum mesela. Performansına göre değişir sabit bişey yok.
  • Asus kazık firma diye bilinir ya, anti-leasing diye görünce bi an aklımdan Asus markası altında farklı farklı işler geçti
  • hmm anladım saol arkadaslar.. Frontlines - Fuel of War oyununda 2x bıle cok asırı kastırıyor anlamadım.. o kadar para verdım bıde asus dıye aldım ekran kartıyı sadece goruntu ayarları yuksek tutuyorum ve cozunurlugu oyle rahat calısıyor ama anti-leasıng acınca kasıyor.. ekran kartıyı degıstıreyım guzel bı tane alayım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.