Şimdi Ara

Asus 8800GT 512MB Alcam Lutfen Fikirlerinizi Paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus VGA EN8800GT/G/HTDP 512 MB 256Bit GDDR3 16X 2.el Ekran kart buldum bir tane hiç bir sorunu yok ve 1 yıl daha garantisi var kutu içerigi ve aksesuarların hepsi var.(arkadasımndan alcam)Kart bir onceki model fikir edinmeniz açısından bir siteden satış linkini ekliyorum. http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-3867.html Kartın 2.el fiyatı 170 ytl bu kartı onerirmisiniz bana fiyatı iyimi ve performansı nasıl.

Bu kartı alamazsam Zotac 8800 gts (g92) alcam 512 mb lık. onuda 280 ytl.ye buldum(Yeni,0 olarak).Arada 110 ytl var.Aralarında çok fazla bir fark yoksa performans açısından asusu almayı düşünüyorum.Sizde bana bir fikir verin Lutfen.

Herkese İyi Bayramlar ve İyi Tatiller
    Teşekkür Ederim

• 110 ytl ye asla degmez performans farkı 170 ytl iyi bi fiyat. 280 e onu alacagınıza hb'den his 4850 iceq alın world pay'e 75 ytl bonus veriyor 275 e geliyor. Eger hala duruyorsa tabi o kampanya.
  • asus un ederi o zaten. bencede 8800gt ideal 110 ytl farka değmez
  • aman aman çok temiz kullanılmış bile olsa 2. el alma derim ben
    ben 8800gt amp kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim yada bu aralar 4670 ler var 80$ civarında geçen forumda okudum tavsiye ederim testlerde fln 9500 den %40 daha iyi olduğu görünüyor
  • Sizin ve arkadasların yaptıkları yorumlar için tşk ederim ama ben bir şeyi anlamadım doğrusu şimdi bu hepsi buradadaki kampanya devam ediyormuş.Worldcardla malı alcam sonra onlar bana 75 ytl bonus gibi harcanabilir paramı yukleyecekler ve bunları heryerde kullanacakmıyım.
    quote:

Orjinalden alıntı: gyradel

110 ytl ye asla degmez performans farkı 170 ytl iyi bi fiyat. 280 e onu alacagınıza hb'den his 4850 iceq alın world pay'e 75 ytl bonus veriyor 275 e geliyor. Eger hala duruyorsa tabi o kampanya.
  • Bence sen yenisi al dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Bence sen yenisi al dostum

niye arkadaşı böyle bir masrafa sokma gereği duydunuz ?
    mantıklı bir açıklaması varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. el gt alacagına 30ytl daha ver 2.el gts al derim...aman aman 2.el alma diyen arkdasta daha ne mantıkla alma diyo onuda anlamak zor ben 2 gün once imzamdaki kartı 280 e aldım cokta temiz bi kart 200ytl civarı gts ler var bi baslık ac pm yagar hemen
  • Ben niye yenisini al dedim arkadasa? ;çünkü arkadas hepsiburadaya ilgi gostermiş hepsi buradanında yaptıgı %25 lik bir indirim var.Aslında bu indirim degil worldpuan ama tutarın %25 world puan olarak geri geliyor.
    Basit bir hesapla POV NVIDIA 8800GT 512MB 256BIT DDR3 250 ytl (merak etme diger markalarında fiyatları birbirine yakın) 250/100*25=63 yapar. 250-63=187 ytl kdv dahil yapar sence değermi arkadasım 17 ytl için 2.el ekran kartı almaya.Veya sana soyle soyliyeyim 8800 gts 512 mb (g92) chipset ve kartlı modeller bile bu indirimle 200 ytl oluyor.Tabi arkadasın bahsedilen kredi kartını bulması gerekiyor.İşte ben bundan yenisini al dedim umarım yeterli bir cevapdır bu senin için .
    quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Bence sen yenisi al dostum

niye arkadaşı böyle bir masrafa sokma gereği duydunuz ?
    mantıklı bir açıklaması varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 7 Aralık 2008; 20:02:20 >

• peki bu kalan parayı nasıl kullanabiliyorsun yani direk karta yükleniyo normal para gibi kullanabiliyormusun yoksa başka bi ürünmü alman lazım. hiç sanmıyorum normal kullanıla bildiğini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.