Allah bunları bildiği gibi yapsın. Söyleyecek söz bulamıyorum, bunların yaptığı zorbalık. Herhalde serviste yeğenlerini oturtmuşlar vermişler eline tornavidayı, al bu kartlarla oyna demiş. Bu kadar mı beceriksiz basiretsiz olunur. Ellerine ne geçse hoyratça katlediyorlar. Artık yetkili birileri bu katliama dur demeyecek mi !!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 12 Ekim 2022; 23:32:31 > |
ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (12. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 13 Ekim 2022; 23:44:27 > -
TR de Logitech de aynı kaba yapıyor 1 defa işim düştü oralı bile olmadılar Allahtan hb sitesi ürünü geri aldı
-
geçen ay Logitech joystick in bir tuşu bozuldu gönderdim firmaya adamlar tamir bile etmemiş direkt sıfırını göndermiş.
-
Logitech TR mi ? Kendileri mi bakıyor, yoksa anlaştıkları bir servis var mı ?
-
ben mediamark tan almıştım oraya götürdüm logitech e göndereceklerini söylediler. sıfırını göndermiş logitech. yani tam olarak servise mi firmaya mı gitti o kısmı bilmiyorum. ama logitech e göndereceğiz dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 14 Ekim 2022; 10:16:12 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 14 Ekim 2022; 11:42:30 > -
Yukarlardan talimat geldiyse normal
-
Asus abileri tanıtım ürünlerini keser sonra :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti konusunda 1. evga, 2. logitech favori firmaların 1 kere zorluk çıkarmadan fazlasıyla sorunları çözdüler.
-
+Corsair.
Corsair keşke ekran kartı ve anakart üretse :)
Genel bir soru; ekran kartı ve anakart'da hangi marka önerirsiniz servis noktasında?
-
Taşıdım, moderatörler servis bölümüne aktardı oraya da mod. harici kimse cevap yazamıyor. hele ki bu tür etkinlik paylaşsam kesin banlarlar, nihayetinde mod.lar asus çalışanları :)
-
açtım
https://rog.asus.com/forum/showthread.php?130874-ASUS-Turkey-Service-Complaints&p=875086#post875086
linki copy paste yapıp öyle açın tarayıcıdan direk tıklayınca açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X