Şimdi Ara

Asus A68HM-K Onboard Ekran Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten topladığım aşağıda listesini yazdığım bilgisayarım eve ulaştı. Kasayı topladım ancak çalıştırdığımda ekran hiç açılmadı. Daha sonra harici ekran kartı bağlayarak bilgisayarı açtım. Bios (UEFI) ayarlarına girdiğimde anakartın onboard ekran kartı ayarları ile ilgili herhangi bir seçenek bulamadım. Aldığım anakart vga ve dvi çıkışlı özelliği olmasına rağmen her ikisinden de onboard ekran kartı ile bağladığımda görüntü alamıyorum. 2 farklı monitör ve 1 tv ile deneme yaptım ancak onboard ekran kartından görüntü alamadım.

Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

PC Parçaları:
    Asus A68HM-K AMD A68H DDR3 2400MHz(O.C.) Socket FM2+ USB 3.0 mATX Anakart
    AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+ GPU
    2xKingston DDR3 8GB 1866Mhz Hyperx Fury Memory Ram (HX318C10FW/8)
    Kingston HyperX Fury 120GB 500-500MB/s SSD (SHFS37A/120G)
    Akasa Venom Atto Intel LGA775/ LGA1151 / 115X ve AMD AM2/AM3+/FM1/FM2 Uyumlu Universal İşlemci Soğutucusu

https://www.asus.com/tr/Motherboards/A68HMK/

• Tum psu kablolarinin takildigindan emin olun.
    Boardin case ile kisa devre yapmadigindan emin olun. (Anakarti zemin uzerinde calistirmayi deneyebilirsiniz)
    Harici ekran karti ile aciliyorsa biosta vga ayarlari icerisinde otomatik secenegi varsa disable edin.
    Harici ekran karti takili olmadan sistemi acin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametkk S kullanıcısına yanıt
    Tüm kablolar takılı ve anakart kasaya monte değil, harici ekran kartı ile açılıyor yalnız bios'ta ekran kartı ile ilgili seçenek bulunmuyor. Sadece resimdeki CMS bölümünde var. Oradaki tüm seçenekler denenmesine rağmen harici ekran kartı takılı olmadan yine de ekran görüntüsü alamadım. Asus A68HM-K Onboard Ekran Kartı Problemi
  • axakalli A kullanıcısına yanıt
    Bu ekranda F7 EzMode gecip orda ekran karti ile ilgili secenekleri arastirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametkk S kullanıcısına yanıt
    zaten ezmode bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.