Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler kafam iyice karıştı... 2-3 haftadır notebook alıcam, bir türlü karar weremedim.. İlk başta msi510c alıcaktım, sonra vazgectim fujitsu-siemens alıyım dedim.. O da olmadı şimdi aklımda son olarak Asus A6V war.. Bahsettiklerimin en iyisi asus sanırım özellik acısından.. We asusun özelliklerine gore fiyatı da uygun gibi duruyor.. Ama kasası sorunlu diye bi lafta duydum.. Bunu kullanan warsa yorumlarını alabilirmiyim???
    Yani ben hiç göremedim laptop u yakından onun için soruyorum...

msi510c:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1266
    fs1425:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1254
    asus a6v:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1536

Bir de asusun ekran kartının modeli ne oyle yaaa (64 MB NVIDIA NV44), onu anlamadım.. Nası bişi bilen war mı.. Yani az biraz oyun oynatır mı.. Cok kasıntı seyler oynamam yani, strateji felan..

• Ya kimsenin bi bilgisi yok mu??
    Nası bi laptop bu A6V?? Bu ekran kartı ozellikle nası bişi??

Bu fiyat bu laptop a deger mi...
  • bugun fuarda gordum cok guzel notebook fiyatına gore her turlı alınır
    fuar icin ozel uretmişler
  • ekra kartı hakkında bilgin varmı ne oldugu belirsiz paylaşımlımı entegremi şuna biri açıklık getirsinnn
  • bbende şahsen bu notebook'u almayı düşünüyorum fiyat / özellik bence çok iyi bir iki soru sordum foruma pek bir cevap alamadım dur bir daha sorayım :)
  • ekran karı için ekleme yapayım bazı sitelerde ekran kartı olarak ATI X700 yazıyor. aklında bulunsun
  • Ekran Kartı: 64 MB ekran kartı NVidia 44 hepsiburada.comda
  • iyi notebook. kasasında falanda sorun olduğunu sanmıyorum. Yalnız pek ortalıkta bulunmuyor..
  • Gercek ekran kartı Nvidia nınki, sadece pcgold un sitesinde ati x700 yazıyodu, benim bildigim.. Adamlara sordum sizinki niye farklı diye adamlar yanlış yazılmış dedi hatta bugun baktım değiştirmişler..
    http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=17568

Ama bu ekran kartı nasıl bişeydir hiçbir bilgim yokk.. İşte onun için bi topik actım ama bilen de yok heral...
  • yaklaşık 2 aydır notebook arıyordum. hp nx 6110ile başladım. msi510a-c ye döndüm, bitmişti. acer 5104 turion mu alsam dedim. ardından asus ve hp nin turion lu modellerini gördüm hp almaya karar verdim ki, karşıma asus a6v çıktı cok sasırdım, gayet iyiydi özellikleri.. aldıgıma da cok memnunum. ekran kartıyla ilgili olarak söyleyeceğim, 64 mb nvidia yazıyor ama içinden 256 mb olanı cıkıyor ve 3dmark 2001se de 8900 puan aldı gayet sağlam, sadece ekran görüntüsü her taraftan bir dell kadar iyi gözükmüyor.. Kesinlikle tavsiye ederim. İzmir'de isen 1180$+kdvye peşin olarak edinebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ping -- 10 Eylül 2005, 1:54:24 >
  • arkadaşım makina hakkında daha fazla bilgi verebilirmisin oyunlardaki performansı nasıl hangi oyunları rahat oynuyosun fanı çok ses çıkarıyormu sesi nasıl ısınma problemi varmı ? hadi bekliyoz bak 2 günde kaçtane talipli çıktı bilgi verde aklımızdaki zorular cevap blsun
  • arkadaşıım ben asus a2h kullanıyorum a6v hakkında pek bilgi bilmiyorum ama asus bilgisayarlarda dvd rom cd seçiyor çoğu cd leri okumuyor arıza çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Anderson

Gercek ekran kartı Nvidia nınki, sadece pcgold un sitesinde ati x700 yazıyodu, benim bildigim.. Adamlara sordum sizinki niye farklı diye adamlar yanlış yazılmış dedi hatta bugun baktım değiştirmişler..
    http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=17568

Ama bu ekran kartı nasıl bişeydir hiçbir bilgim yokk.. İşte onun için bi topik actım ama bilen de yok heral...

Asusda A6V debulunan NV 44 nvidianın işlemci kodudur. Bizim bildiğimiz adıyla "Geforce 6200" dür.

• nedense bu cd okuyamama asuslarda (notebook dışındaki urunlerde de ) karşılaşılan bir durum :)

ping biraz daha bilgi verebilir misin
    nasıl 256 cikiyor icinden ? o ne demek adamlar mı yanlış yaziyor yine
    hangi oyunları hangi performansla oynuyorsuun?
  • Arkadaşlar ben de bu dizüstünü araştırdım. Bilgisayarcının ekran kartıyla ilgili verdiği bilgi kısaca şöyle: "Ekran kartı GeForce Go 6200 TC (TurboCache). Üzerinde 64 MB sistem belleğinden ayrı olarak geliyormuş ancak sistem gerekirse mevcut RAMden kullanarak 256 MB kadar çıkarabiliyormuş.

Ben ekran kartlarıyla ilgili fazla bilgi sahibim değilim ama ekran kartının linkini verebilirimhttp://www.nvidia.com/page/go_6200.html (sitenin dili İngilizce) Özellikleri, kullandığı teknoloji vs orada yazıyor.

Yardımcı olabildiysem ne ala

Ben de bu dizüstünü almayı düşünüyorum. Sizce olumlu ve olumsuz yanları nelerdir?

•  ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi???
  • beyler bunun harddiski 5400rpm mi 4200 rpm mi bilen eden varmı?
  • arkadaşlar bogaziiçiyle konuştum ordaki arkadaştan aldıgımö bilgiler

a.kartı söylendigi gibi 6200 tc 64 mb kendinden kullanıyor paaylaşımsız ama kullanıma göre ihtiyaç duydugunda 256 mb ta kadar ram lerden kullanyor

80 gb hdd malesef 4200...

asuslarda ısınma problemı oldugu söylenyo dendigimde kullanıcılardan böyle bir sorunla geri dönen olmadıgını söyledler...

daha önce laptop kullanmadım ve neler sorulur tam bilmedigimden aklıma gelenleri sordum e.kartı idare eder diye düşünüyorum ama aklıma hdd takıldı şimdide 5400 ile 4200 arasında fark varmı ki okadar
  • yani ekran kartı vasatın ustunde demek mi bu ?
    eger oyleyse fiyatı cok uygun ve alınacaklar arasında
  • valla görünüş öyle ama birazdaha bilgi lazım, yakından inceleyen arkadaşlarda yardımcı olursa daha rahat olabiliriz bu akşam bulabilirsem m.köyde bakıcam hoşuma giderse vatandan sipariş vericem nede olsa 16 taksit ama şimdide hdd ye taktım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.