Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer Antalya'ya inip alma şansın varsa bence oraya git, ürünü gör, incele öyle al.

Ben hepsiburada'dan sipariş verdim. Notebook'u annem teslim alacak. akşam bende kuracağım. Dediğin gibi ölü pixel çıkarsa hemen servisine götürürüm. Burada servislere ulaşmak benim için kolay. ama senin için bu geçerli değil. En sağlıklı görüne senin antalya'ya gidip inceleyerek alman. Ben böyle düşünüyorum.

"kel_rapunzel" arkadaşım,

Sana üzücü bir haberim. Aslında şu an a6v'yi bekleyen arkadaşları üzecek bir haber. Biraz önce mail geldi, ürünü yarın kargoya vereceklermiş. İnşallah akşama yetişir, yetişemezse cumartesi günü evde bekleyeceğim. Biraz moralim bozuldu ama sağlık olsun.
  • bozma moralini ne de olsa gelcek sadece adamlarda heyecan yapıyo :)
  • öyle valla sağlık olsun. geldiği zaman bunun acısını çıkarırız

ayrıca a6v geldiğinde forumda yeni bir sayfa açayım mı? a6v hakkında girişte donanımsal bilgi. ardından izlenimlerimi yazsam uygun mudur?

şu an bu forumda 3-4 sayfada a6v hakkında bilgiler var. insanların kafaları karışmasın. tek bir sayfadan a6v yi götürsek daha iyi olmaz mı?

fikirlerinizi bekliyorum.
  • BENCE AÇMA SÖYLEDİĞİN GİBİ MİLLETİN KAFASI KARIŞABİLİR. BİLMEM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYOR AMA GEREK YOK BENCE. FORUM FORUMLUKTAN ÇIKMASIN
  • yorumun için teşekkürler "DANTES_07"
  • daha önce bu mdeli görmüş arkadaşlara bir sorum var.

touchpadde scroll var mı?

teşekkürler

birde alan arkadaşlar 3dmark puanından ziyade şu oyunu şu çözünürlükve detayda oynadım diye bilgi verirse daha anlaşılır ve tatmin edici olur graifk gücü olarak sonuçta graifk hrici pek bi soru işareti yok akıllrda hani gf 6200 tv ile alınırmı yoksa x700lüüs gelir diye umarak beklenilmeli mi... sorun bu şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkans -- 16 Eylül 2005, 2:27:31 >
  • "sakkans" arkadaşım,

notebook elime ulaşır ulaşmaz sorularına cevap vereceğim.
  • Beyler bugun PCgold u aradım.. Pazartesi ellerinde olucakmış.. Almak isteyenlere duyrulur...
  • vatanı arayan yokmu ya varmı yokmu ellerinde bilemiyoruz
  • dün konutugumda ellerinde bitane oldugunu söylediler
    Tel : (0212) 665 56 56

ara bak varmı ellerinde istedikten sonra onlar olmasada biyerden blurlar
  • vatanı aradım biraz önce bostancı ve elmadağda bir tane olduğunu söylediler. Fakat fiyatını 2099$+kdv dedi bu nasıl oluyor ya karaborsaya düşünce fiyatımı zıpladı :D
  • sana yanlış bilgi verdiler galiba şimdi aradım ellerinde yokmuş elmadag şubesinde varsa birazdan ordan geççem bakarım
    ama sanmıyorum olacagını...

www.bogazici.com istersen dagıtıcısını ara onlar kimlerin elinde var biliyor sana yer söylerler
  • arkadaslar hala kimsenin eline gecmedi sanırım notebook merakla beliorz napalım :)
    yaa cidden bu notebookun x700lü versiyonunun cıkması mümkünmü sonra kafayı duvarlara vurmayalımda
  • x 700 değil mi zaten ?
  • turkiyedekiler nvidia go6200mus yoksa coktan siparis vermistim :(
  • bana bügün kargolandı.malatyada olduğum için pazartesi anca gelir
  • diğer asus modellerinin kasa yapısını bilmesemde, bu modelin kasasında malzeme kalitesinden kısmıslar.bugun ürünü inceleme fırsatım oldu.klavye bana biraz dandik geldi,çökme gibi... ve dizüstünün alt kısmındaki plastik taban pek bi ozensiz duruyordu,yine çökme vardı.
    Ben bu dizüstünü almayı düsünüyordum ancak bugun biraz sogudum.
    İnceleme fırsatınız olursa,yorumlarınızı bekliyorum kasa hakkında.
  • Arkadaşlar bu modeli sipariş verdim ve geldi. Ben yalnız 1 GB ram istedim. İstediğim Ramlerden biri kargodan kırık olduğu için üzerindeki (256x2) ramleri kullanıyorum. Hemen bilgileri aktarmaya başlıyorum:

- Kutu içinden Asus taşıma çantası (çok kaliteli olmasa da hiç yoktan iyidir) ve Logitech Optik Notebook mouse çıktı. Mouse kaliteli birşeye benziyor. Hızlı sistemin sitesinde 21$+KDV hatta... Bir de tv-out çıkışı için kablo çeviricisi.

-Hemen kasa ve klavye hakkında bilgi vereyim. Kasa benim de bir ara almayı düşündüğüm Datron, Pro2000 vs. çok daha kaliteli plastik değil. Bence gayet iyi. Klavye bahsedildiği gibi çökme yapmıyor. Touchpad oldukça şık,yeterince hassas ve scroll özelliği var. Ayrıca açma kapama düğmesi koymuşlar, çok iyi olmuş. Tek eksisi touchpad tuşlarının biraz sert olması.

-İçinden Nero Express v6, AsusDVD, PowerDirecter Pro, MediaShow çıkıyor. HDD ise Norton Internet Security 2005 var ama 3 aylık.

-Optik sürücü sesli çalışmıyor. Fan arasıra devreye giriyor. Isınma ise normal seviyede. HDD markasını bir türlü öğrenemedim ama DVD yazıcı Matshita diye bir marka. Bu arada ramlar de Siemens marka ve DDRII (533 MHz).

-Ekran kartı 256 MB gözüküyor. GeForce 6200 TC.

-Nortan Internet Security nedeniyle herhal, sistem beklediğimden biraz yavaş açılıyor. Ama bana yeterli, 1 GB ram e terfi edince daha da iyi olur herhal.

-Ethernet Marvel ve 10/100/1000, diğer kart okuyucu vs bildiğiniz gibi herhangi bir sorun yok.

-Üzerindeki dahili cam ise yeterli. Ayrıca kablo derdi yok en azından.

Kusura bakmayın biraz karışık yazdım ama burdan çok yararlandım ve size ben de birşeyler katmak istedim. Kısacası şunu söylemek istiyorum, bence bu dizüstüne vereceğiniz her $ değer. Ben memnun kaldım açıkçası. Aklıma gelmişken Bilgisayarcımın dediğine göre fiyatı tekrar 1499$+KDV olmuş herhal ama baktım hepsiburada falan 1299$+KDV hala... Diyeceğim alacak olanlar araştırsın boşuna fark ödemeyin eğer benim bilgisayarcının dediği doğruysa. Yine aklıma gelenler olur ve vaktim olursa yazmaya çalışacağım. Bir tek ricam olacak hani şu test programları varya onlarla test yapmamı rica etmeyin (şimdiden özür dilerim) vakit kısıtım vs. nedeniyle...

Neyse dediğim gibi aklıma gelenler olur ve vaktim olursa yazarım, alanlar ve alacak olanlar memnun olacaktır diye düşünüyorum.

İyi geceler

• arkadasım cidden cokcok saol icimi rahatlattın en kısa zamanda siparis vercem yalnız cogu yerde ram hakkında ddr2 demiyor bunu anlamadım acıkcası...
    buarada zamanım yok demissin ama test programı olmasada en azından yeni nesil oyunlardan birini bi oynayıp hakkında bilgi verebilirmisin cidden cok iyi olur.birde pil süresi hakkında tabiki
    Arkadasım hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza bilgiler icin cok saol
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.