Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım ben 12 taksitle hepsiburada'dan sipariş verdim.

ürün a6v(c). ekran kartı 64 MB ekran kartı NVidia 44

---------------------------------
    # ASUS A6V 15.4", Intel Pentium M 750 1.86GHz, 512MB, 80GB, DVD, KAMERALI, XP HOME
    # İşlemci:Intel Pentium M 750 1.86 GHz/2MB
    # Ekran:15.4" WIDESCREEN WXGA TFT / 1.3 Mega Pixel WEB KAMERALI
    # RAM:512 MB DDR RAM (Max 2 G)
    # HDD:80 GB
    # Ekran Kartı: 64 MB ekran kartı NVidia 44
    # Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, 1xParalel, PCMCIA 2.1,IRDA , 802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN ,Card Raeder 4+1.
    # Optik Sürücü : 8 X DVD Dual
    # Audio:AC97 S/W, Audio DJ
    # İşletim Sistemi:Microsoft Windows XP Home TR
    # Ebatlar:354x 284 x 35.2 mm
    # Pil ve Pil Ömrü:Li-Ion 8 cell 3.5 saat
    # Klavye:Q Turkçe 85 Tuş
    # Bonus:Taşıma Çantası
    # Ağırlık:2,85 Kg
  • cyberspace2005tr

ARKADAŞ DAHA GELMEDİMİ YAWWW MERAKTA KALDIM SENMİ BEKLİYON BENMİ BEKLİYOM ANLAMADIM HAAA

UYAN HADİ POSTACI KAPIDA SENİN KALKMANI BEKLİYO AÇ ŞU KUTUYUDA İÇİNDEN NEÇIKACAK BAK BAKALIM
  • arkadaşlar ben bu cumartesi bu aletten almayı düşünüyorum.daha nerden alabileceğime karar vermedim ya neyse.benim sormak istediğim ben aleti teslim alırken nelere dikkat etmeliyim .(tamam kasasına cartına curtuna bakıcaz da başka ..).birde bu ölü piksel olup olmadığını işletim sistemini kurmadan o anda anlayabiirmiyiz.veya nasıl anlarız.
  • bende hepsiburadadan aldım.ama daha gelmedi cumartesi kargoya vereceklermiş yani pazartesi falan elimde olur.
  • bazı sşitelerde yanında optik mouse verilidiği yaazıyor ama hepsiburada sadece taşıma çantası yazıyor. acaba optik mouse gelirmi bana ya...
  • hepsiburada.com a mail gönderdim. bugün kargoya vereceklerini söylediler. sabırsızlıkla bekliyorum
  • bazı sitelerde yanında optik mouse verildiği yazıyor.ama hepsiburada sadece taşıma çantası gözüküyor acaba potik mouse geleçekmi ya
  • hepsiburada.com da optik mouse ile ilgili bir bilgi yok. paket geldiğinde göreceğim. belki sürpriz yaparlar bize
  • optik mouse gelirse haber ver kardeş
  • merak etmeyin arkadaşlar,

asus a6v hakkında bilmediğiniz birşey kalmayacak.

hayırlısı ile bir gelsin hele
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

bazı sşitelerde yanında optik mouse verilidiği yaazıyor ama hepsiburada sadece taşıma çantası yazıyor. acaba optik mouse gelirmi bana ya...

Asus un hazırladıgı paketlerin içinde mouse we canta bonus olarak bulunmaktadır...
    Bonusları satıcı firma deil, asus weriyo... Eger kutudan cıkmazsa git sikayet et....
  • arkadaşım bende öyle tahmin ediyorum.

siteye bilgiyi eksik girmişlerdir. bugüne kadar asus notebook alan arkadaşlarıma mouse ve çanta verildi. bundan sonrada böyle olacaktır. (ben öyle umut ediyorum)
  • bende bu makineyi almayı dusunuorum son durum nedir makineler elinize ulastımı?memnunmusunuz
  • arkadaşım,

hepsiburada ile görüştüm. bugün kargoya vereceklerini söylediler. büyük bir olasılıkla yarın öğleden sonra gelmiş olur.
  • merakla beklemekteyim her seyi yaz arkadasım her zaman alınmıo bu meret
    Saygılar...
  • optik mause gelmesi lazım bence de benwww.hs.com.tr nin burdur daki şubesini buldum. acaba ordan mı almalıyım? şu anda ellerinde yokmuş. parayı da peşin istiyor ya da taksit yani sonuçta kart çektirmemi istiyor. Yoksa antalya ya inip hs nin oradaki şubesinden mi almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim. yani parayı ödersem ölü piksel olayını test edemem sizce ne yapmalıyım. yardımmmmmmm
  • vatanda varmıdır bu ürün arkadaşlar taksit olanakları çok iyi çünkü.
  • vatancomputer'in sitesinde bu modeli göremedim.
    ama topkapı-cevizlibağ şubesine gidip bakmak gerekir.
    bu ürünü sadece cebit'te inceleme fırsatı bulabildim.

"kel_rapunzel" arkadaşım hiç merak etme. bu notebook hakkında bilgiye doyacaksınız.
    kafanıza takılan her soruya "online" cevap vereceğim. merak etme

yeterki bana gelsin, sabırsızlanıyooooorum
  • yukarıdaki soruma hala cevap alamadım ilgilenen yok hiç herhalde
  • yarın aksam online olcam sabırsızlanıorum cunku cil bi notebook almam lazım acıkcası oyunada cok meraklıyım ama monster fln almak istemiorum gidip asus her acıdan kendini kanıtlamıs bi laptop umarım oyun performansı basarılı olur
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.