Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dizüstü eline geçtiğinde izlenimlerini (olumlu ve olumsuz) bize aktarırsan sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar,

uzunca zamandır bende notebook almak için araştırma yapıyordum. geçen sene kardeşime asus m serisinden bir notebook aldık. performansından çok memnun kardeşim. zaman zaman benimde kullanma şansım oldu. o zamandan beri asus'a kanım kaynadı

cebit'te a6v'yi inceledim. ürün dizayn ve kullanım olarak çok iyi. hepsiburada.com'dan sipariş verdim. ürün elime ulaştığında izlenimlerimi sizlere aktaracağım.

iyi günler.
  • hadi hayırlısı arkadaş

gelirgelmez dal içine bak bakalım neler var performansını dene bize detaylı bilgi ver... inceleme fırsatım olmadı hiç baktıgım yerlerde yoktu biri alsada yorum yapsa diye bekliyok iste
  • sağolasın fatih arkadaşım,

darısı tüm arkadaşlarımın başına ürün elime ulaşır ulaşmaz sizlere izlenimlerimi aktaracağım.

şunu çok rahat söyleyebilirim ki; piyasada alınabilecek bir kaç bilgisayardan birisi asus a6v dir. bu özelliklerle yüklü diğer pc lerin fiyatları malumunuzdur. asus türkiye pazarında sağlam yer edinmek istiyor. bu sebeple güzel notebooklar hazırlıyorlar. cebit fuarında asus standını uzun bir süre meşgul ettim. yaklaşık 1 saat boyunca test ettim. benim için harddiskin 4200 rpm olması sorun değil. zaten arkadaşımız 4200 ile 5400 rpm arasında erişim sürelerini vermiş. göz ardı edilebilecek bir fark. ekran kartı olayına gelince üzerinde 64 mb var, bu oranı 256 mb'a kadar arttırmak mümkün. pc nin ram'inden yiyerek. kısacası harddisk ve ekran kartı olayında huzursuz değilim. baba oyunları notebook'ta oynamayacağıma göre. eğer oyun oynamak istersem amd 2500+ var. onda oynarım.

bu iki özellik dışında diğer özellikler süper. dvd-rw olması + avantaj. 15-20 ytl ye alınacak bluetooth dongle ile cep telefonunuzla iletişim kurabilirsiniz. 100-150 ytl mertebesinde olan pcmcia tv kartı alınarak multimedya canavarı haline getirebilirsiniz sistemi

ekran çok güzel. fuara giderken yanıma 1-2 adet dvd film aldım. test etmek için. acaba nasıl gösterecek diye. gördüklerim beni memnun etti.

diğer özelliklere ait bilgileri notebook elime ulaştığı zaman sizlere aktaracağım. [:)

• hadi yawww böyle deyip beni kışkırtma zaten akşam vatana gidecem zorla aldıtcaksın bana a6v yi

bende k.kartını bekliyom gelsin hemen alıyom tabi gelirse
  • bende eylul sonunu bekliyorum egerki yeni turionlar gelmez veya gelir pahalı olursa benimde ilk tercihim olucak asus.....
  • hemen gaza gelme vatan'a git bir incele benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin, senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim zevklerimiz farklı olabilir.

her ihtimale karşı a6v yi görmeni tavsiye ederim. sonra cyberspace2005tr benim başımı yaktı deme
  • "butcher boy" arkadaşım,

bende bir ara amd turion mu alsam diye düşünmedim değil. hatta bir ara kafayı çizecektim.

64 bit daha yeni bir kavram. gerçi masaüstüne geçeli 2 sene oldu ama daha ortada işletim sistemi yok. programlar yapım aşamasında. yani 64 bitin güncel olabilmesine nereden bakarsan bak 1-2 sene var. şimdiden bunun için yatırım yapmak bana cazip gelmiyor. bu sebeple turionu eledim. evde desktop olarak amd 2500+ athlon xp kullanıyorum ve çok memnunum. ama dediğim gibi 64 bitin biraz daha pişmesi lazım. bu benim fikri görüşüm...
  • selam ben uzun süreli araştırmalar sonucu a3e a6v arasındaki tercihimi asus a6v den yana kullanıp hepsiburadadan sipariş ettim.nedenler şunlar
    1.ekran kartı a3e de paylaşımlı 128mb(bu konuda tam bir bilgi yok aslında milliyet gazetesindeki reklamlarda ve hızlı sistemin sitesinde 128mb yazıyo. ama hepsiburada da ve bazı diğer alışveriş sitelerinde 64mb yazıyor) a6v de ise 64 mb nvidia ekran kartı var ki gerektiğinde 256mb a kadar ramden kullanabiliyor
    2.a3e 40gb a6v 80gb
    3.a3e 512mb ddr333mhz a6v 512mb ddr2 533 mhz
    4.ekran a3e 15 a6v 15,4(ki bu 7cm karelik bir fark)
    5.eee bide işlemci farkı var tabi
    bence bu kadar fark 200dolar+kdv için fazlasıyla değer.ürün daha elime geçmedi.geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.geçince ürünle ilgili bilgi vereceğim
  • tabiki kardeş hele bir elime geçsinde
  • bende bu ürünü almak istiyorum.peşin alıcam ve ürünüde incelemek istiyorum.vatan bilg.sitesine baktım orda stokta yoktu.ben bunu m.köy de güvenilir olarak nerden temin edebilirim.internetten de hiç alışveriş yapmadığım için o işe de bulaşmak istemiyorum.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
  • SABIRSIZLIKLA BEKLEMEDEYİM. HEPSIBURADA A6V Yİ POSTALA
  • alyesemek arkadaşım,

bu konuda "lombardo" arkadaşımız bilgi vermişti. kocpa yada koç bilgisayarda var dedi. ondan bilgi alabilirsin.
  • a6v den bu kadar bahsettik ama bir konuyu atladık.
    belki kiminiz için önemsiz olabilir ama benim için önemli.
    1.3 mp entegre kamera. süper birşey.
    benim gibi msn de arkadaşlarıyla görüşen biri için önemli.
    şimdi diyebilirsiniz ki ya arkadaşım önemli dediğin bu muydu diye. alt tarafı 10-15 dolarlık bir alet. alırsın ne var bunda diyebilirsiniz. haklısınızda.
    ama ben notebook çantasını taşırken ekstra ağırlıklarla kablolarla uğraşmak kısacası boğuşmak istemiyorum.
    entegre kameranın netliği mükemmel.
    bence a6v nin artılarından biride bu
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN DE 3 2-3 HAFTADIR NOTEBOOK ARAŞTIRMAKTAYIM. ASUS A6V Yİ HEPSİBURADADAN DEĞİLDE ANTALYA DAN ALMAK İSTİYORUM. ACABA SATIŞ YERİ VAR MI? PEŞİN FİYATI ŞU ANDA NE KADAR ACABA? YA DA TAKSİT YAPARLAR MI? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • arkadaşım,

benim baktığım sitelerde fiyatı 1299 dolar + kdv.

belki başka sitelerde 15-20 dolar fark olabilir.

www.bogazici.com.tr
    www.cizgi.com.tr
    www.hs.com.tr
    www.index.com.tr sitelerinden bilgi alabilir, firma telefonlarına ulaşabilirsiniz.

• antalya dan alamaz mıyım birebir görüşerek?
  • arkadaşım,

verdiğim sitelerden firmaların telefonlarını al.

belki bulunduğun şehirde şubeleri vardır. ya da bulunduğun şehre yakın bir firmaları olabilir.

bol şanslar...
  • Beyler öncelikle bu modeli alan herkese "hayırlı olsun"...
    Yanlız alan arkadaslar yorumlarınızı we laptopa uyguladıgınız test sonuçlarını burda paylaşırsanız cok sewinirim..
    Bi de kasa we görünüş olarak laptop u nasıl buldunuz?? Isınma gibi sorunlar war mı acaba???
    Bende alıcam mecidiyekoyden, ama alet hala gelmemiş ellerine... Bi de alan arkadaslar siz taksitle mi aldınız??
    Ben taksitle almayı düşünüyomda, en uygun nereyi bulursam...

Bu arada şunuda belirtiyim, mkoy'de almayı düşündügüm yere sordum model farklarını(A6V, A6Vc, A6Va)...
    Adam benim bilgim yok dedi.. Bunun üstüne adam asus pazarlama müdürünü aradı.. Nedir bu olay diye..
    Adam türkiyede sadece bu modelin(ASUS A6Vc) satıldıgını söledi, ama A6V adıyla (malum sonuçta aynı model)..
    Sadece versiyon farklı dedi.. Yani burdan alacagınız model in ekran kartı 64MB nvidia 44 chipsetli olan model..
    Ama yinede siz bi sorun, tabi bunun yerine bana niye X700 ekran kartlı laptop u niye werdin demeyin yani

• a6v şu anda heryerde bulunmuyor. ekran kartı kesin olaran 6200tc.
    64 kendisinden gerekirse 256 ya kadar çıkıyor.

www.bogazici.com.tr yadawww.hizlisistem.com.tr ye girip satış mağazalarına bakarsan nerden alabileceğini görebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.