Şimdi Ara

ASUS A8N SLI DELUXE İÇİN RAM SEÇİMİM NE OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki sistemle yüksek boyutta dia ve opak tarama yapıyorum.İşlediğim dosya boyutları 200 ile 650 mb arası değişiyor.Şu an kullandığım ram miktarını(1 gb),iki katına çıkartarak sistemi biraz daha rahatlatmak istiyorum.Hem winchester işlemcim hem de 4 slotu doldurmanın performansı düşürme ihtimali yüzünden 2x1gb çözümüne yöneldim. Netten acaba Twinmos'un 2x1gb dual kitini nereden bulabilirim,kim bunun ithalatçısı diye araştırırken forumlara girdim.Okudukça daha da aklım karıştı ama rastgele bir seçim yapmamam gerektiğine karar verdim.En başından beri bir tek bildiğim,cl değerinin düşük olmasının iyi olduğuydu.Forumlarda değişik kodlu ve markalı çiplerden bahsediliyor.Samsung tccd,twinmos'un winbond utt'li 1a4t serisi,hynix bt d43 gibi.Acaba hangisini almalıyım.200-220 $+kdv civarı fiyata kadar arıyorum.Overclock yapmıyorum ama yapmayacağım anlamına gelmiyor.Twinmos'un 2x 1gb dual kitini bulamıyorum.Her ne kadar şu an stoklarda olmasa da Twinmos'un 1gb hynix bt d43 çipsetli tek ramleri var.Birbirini takip eden seri noları bulsam onlarda sonuçta dual kit olmaz mı? gibi gibi gibi.Ya nerden bulaştım bu işe?Merak ettikçe para harcıyorum.Şimdi satabilsem winchester'ıda venice'e çevireceğim.Birkaç ayla ıskaladık zaten.Başlarız onunda iyi kodlusunu aramaya.Girdikçe giriyoruz bakalım nereye kadar.Hayır işimi ortalama bir bilgisayar da görürdü ama "bu daha iyi almışken bunu alalım" dedik.Şimdi aldığımızı da beğenmiyoruz,değiştir babam değiştir.Yok heatsink,yok hdd soğutucu,yok fan.Bak şimdi inceden ekran kartına da sarmaya başladım tövbe estağfurullah.

• gigatekde hynix bt d43 1 gb ram olması lazım bır bak sayfasına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.