Bildirim
ASUS AMD Anakartlar, Radeon Ekran Kartları ve Monitörler Satın Alımında, 1770 TL'ye varan geri ödeme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asus zaten diğer firmalara göre her zaman pahalı ürünler satıyor. Bu indirimle eşitlenmiyor bile aradığım ürün. -
17.07.2020 dolar 687(google) civarında. monitör (49 inç olanı) 9500 civarı (epey)
04.08.2020 dolar 690 (google). monitör 13500 civarı (gg; başka sitede bulamadım belki bu sebeple uygunsuz olabilir). indirim: -1200.
diğer seçeneklerde durum farklı olabilir. alacak olanlar kontrol etmek isteyebilirler. örnekleri iletebilirler -
Bilseydik diğer promotion'a katılmazdık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kampanyadan yararlanan satıcı platformları paylaşılmış fakat o sitelerin adı altında satan başka firmalar da var. Misal ben Amazon ya da Hepsiburada bünyesindeki farklı satıcılardan alsam yine de geri iade politikasından yararlanabilecek miyim?
@Timeguard -
Listede çok ilginç bir şekilde Inventus yok aldığım anakartın 155 TL geri ödemesi gözüküyor katılmak isterdim ama listede olmadığı için inceleme yazıp linki paylaşınca verdikleri 100 TL 'lik geri ödeme kampanyasıyla yetinmek mi gerekecek firma listesi sonradan güncellenir mi bilgisi olan var mı? -
3 adet VG278QF modelini almıştım fakat tarihler uyuşmuyor...
Benim anlamadığım neden eski seri anakartlar var geri ödeme kampanyasında? -
VG259Q'ya geri ödeme var, bendeki VG259QM'ye yok.
Aynı seri diye yine de denedim kabul etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun kampanyasında amazondan yazdırılabilir sipariş özetini satıcıdan da faturayı yolladım kodu verdiler hocam
Bugün 460 lira geri ödeme hesabıma geldi. Tuf evo 5600xt ve b450 tuf gaming pro anakart için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
VG259Q'ya geri ödeme var, bendeki VG259QM'ye yok.
Aynı seri diye yine de denedim kabul etmedi.
Evet, maalesef yok. Şanssızız...
-
sorunlu veya maliyeti düşük ürünlere kampanya yapmışlar
-
Asustamı çalışıyorsunuz nerden biliyorsunuz ne kadar maliyet tuttuğunu? Veya listedeki tüm ürünleri kullandınızmı hepsinde sorunmu yaşadınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Scuderia.
Asustamı çalışıyorsunuz nerden biliyorsunuz ne kadar maliyet tuttuğunu? Veya listedeki tüm ürünleri kullandınızmı hepsinde sorunmu yaşadınız?Listeye Bak Kaliteli Ürünler Nerede
Kampanya Diyanetin Akşam Pazarına Benziyor
Seçilmiş ve Satılmayan Ürünlere Kampanya Yapmışlar Kampanyada Kampanya Olsa ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ekim 2020; 19:22:52 > -
Slm bendede anakart var ama seri nosunu soruyor sayfa bir türlü bulamadım
Siz nasıl yaptınız aceba
Hangi sayfadan iade için giriş sağladınız link atabilirmisiniz
Benim ödeme aldığım kampanyanın katılım tarihi ağustos idi şuan yine varmı bilgim yok.
Benim katıldığım promosyon linki buydupromotion.asus.comASUS Promotionhttps://promotion.asus.com/tr/tr/asus-amd?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 31 Ekim 2020; 20:7:41 >
Kaliteli ürünü nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama.
Kullandığım ve ödeme aldığım ürünler
5600xt evo tuf gaming ekran kartı
B450 Tuf pro gaming anakart
Geri aldığım ücret 460₺
Güzel kampanya size göre nasıl oluyor bilmiyorum ama bence güzel kampanya.
Ayrıca sorunlu ürünler demişsiniz iki üründede herhangi bir sorun yaşamadım ağustos ayındandan beri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 31 Ekim 2020; 20:13:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Asus zaten diğer firmalara göre her zaman pahalı ürünler satıyor. Bu indirimle eşitlenmiyor bile aradığım ürün.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X