Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Asus DOA Ücret İadesi Hangi Fiyattan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba. anakartım servise gitti ve tarafıma doa raporu yollanıyor. kısaca değişim ya da iadesi yapılacak. ancak şöyle bir durum var:

kartı satın aldığımda fiyatı 183 tl idi(fatura fiyatı);
    fakat dolar kuru artışı sebebiyle aynı kart şu an 270 tl yi geçmiş durumda.

artık amd sistem düşünmyorum ve satın aldığım firma bana muadil intel anakart sağlayamıyor. hukusal olarak benim ücret iadesini güncel fiyattan mı yoksa fatura fiyatından mı almam gerek? asusla çizgiyle ve satın aldığım mağazayla konuştum ve fatura fiyatı dediler. dolar üzerinden satılan ürünler bunlar ve zamlandılar ne yazık ki.

kısaca hukuksal olarak hangi ücreti almam gerekiyor? nette aramama rağmen bulamadım tecrübeli ya da bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Benim bildiğim fatura fiyatı üstünden iade oluyor. Büyüh ihtimalle size hediye çeki verirler onlada üstüne az bir şey koyup başka anakart alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Benim bildiğim fatura fiyatı üstünden iade oluyor. Büyüh ihtimalle size hediye çeki verirler onlada üstüne az bir şey koyup başka anakart alabilirsiniz.

peki üstüne ekleyeceğim fiyat güncel fiyatların farkı mı olur yoksa almak istediğim anakart - fatura fiyatı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincubuk

quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Benim bildiğim fatura fiyatı üstünden iade oluyor. Büyüh ihtimalle size hediye çeki verirler onlada üstüne az bir şey koyup başka anakart alabilirsiniz.

peki üstüne ekleyeceğim fiyat güncel fiyatların farkı mı olur yoksa almak istediğim anakart - fatura fiyatı mı?

Almak istediğiniz anakartın fiyatı diyelim 250 tl ve size fatura fiyatı üstünden hediye çeki verdiler. Fatura fiyatı 189 tl almak istediğiniz kartta 250 tl olsun 61 tl cebinizden cıkacak
  • Dolar üzerinden satılan bir ürünün geri iadesinde de ödemenin güncel dolar kuruyla olması gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Dolar üzerinden satılan bir ürünün geri iadesinde de ödemenin güncel dolar kuruyla olması gerekmez mi?

Faturada dolar olarak ödeme kabul eden bir yer bilmiyorum siz dolar olarak ödediyseniz dolar TL olarak ödediyseniz TL olarak alırsınız

Çalıştığım firma toplu siparişte dolar kullanıyordu oradan biliyorum

• Değişim isteyin ve gelen anakartı az bir farkla satın daha karlı çıkarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞHİR ÜRÜN GERİ İADESİ
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Dolar üzerinden satılan bir ürünün geri iadesinde de ödemenin güncel dolar kuruyla olması gerekmez mi?

Faturada dolar olarak ödeme kabul eden bir yer bilmiyorum siz dolar olarak ödediyseniz dolar TL olarak ödediyseniz TL olarak alırsınız

Çalıştığım firma toplu siparişte dolar kullanıyordu oradan biliyorum

Eğer öyleyse değişim istemek, o da olmuyorsa farkini vererek bir ust modeli alip satmak en mantiklisi diye düşünüyorum hocam

• faturada dolar olarak da fiyat var ama tl üstünden hesaplanmış sanırım alım sırasında. altında da güncel dolar kuru not düşülmüş hatta.
    fatura bedeli iadesindense değişim istemek çok daha mantıklı olacak o zaman belirttiğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.