Şimdi Ara

ASUS DSL-AC 750 ve TP-Link Archer VR1200 modemlerde kopmalar oluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Asus Dsl-Ac 750-TP-Link Archer Vr1200 Modemler var bu iki modemde sürekli internet kopuyor özellikle akşam 20:00'den sonra gün içindede kopmalar oluyor.Ama ne hikmetse Telekomun verdiği TpLink W9970 V3 Modemi takınca internet bağlantım kopmuyor Telekom müşteri hizmetlerine en az 5 defa arıza kaydı oluşturdum hepsinde sorunu çözdük sıkıntı yok diyorlar...

Asus Dsl-Ac 750 garantiye 3 defa gönderdim sorun yok dediler TP-Link Archer VR1200 yeni aldım 1 ay olmadı daha

elimde kaldı bu modemler tüketici olarak nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim Forumdaki Yöneticiler Admin vs Bu Markalara ulaşabilirlerse bana gerçekten yardımcı olabilirlerse sevinirim tüketici heyeti vs uğraşmak istemiyorum daha doğrusu nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum sıkıntı ürünlerdemi Telekomdamı bu ürünleri iade edebilirmiyim ...

W9970 Ekran alıntısı atıyorum

ASUS DSL-AC 750 ve TP-Link Archer VR1200 modemlerde kopmalar oluyor...

• ac51 de kopma bende de var. 790 sürüme geçtim CRC hatası oluyordu 320000 gibi değerlere çıkıyordu çözülmezse yeni modem alacağım

videolarda övülüyor alıyoruz 3 ay sonra ip alamıyor vs

hatta sorun yok ebnde 158megabit maks hız gelen 100 megabit gene de kopuyor

• hangi paketi kullanıyorsunuz..75 mbs ye kdr olansa (50de sabitletmediyseniz kopmalar olur)

• 50 mbps benim paket maks. 75 değil

• diğer modemi takıp değerleri paylaşabilir misin?bu değerler ile kopma olmaması lazım..bende vr300 senin modemden var sanırım gelen hız ile max hız çok yakın birbirine sadece akşam yoğunluk olduğunda kopuyor..

• Tp-link 1200 Servise gönderdim diğer modem dediğin asus ise deneyip atarım

• Ama benim anlamadığım 2 modemde yeni ve ikisindede kopmalar oluyor ikisi birden arızalı olması imkansız gibi W9970 takınca sıkıntı yok diğerlerinde sıkıntı oluyor acaba telekom farklı bir ayarmı yapıyorda kopmuyor anlamadım gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TP-Link Archer VR1200 Servise gönderdim modemi sıfır modem ile değiştirdiler ama yine bağlantı kopma oluyor nasıl bir iştir anlamadım gitti

• Geçmiş olsun bende modem almayı düşünüyorum kararsızım ne alsam

• mehsen29 M kullanıcısına yanıt

VR1200 bende de var. Bende servise göndermeyi planlıyorum. Sorun kısmında ne yazdınız ve gönderim-değişim süreci ne kadar sürdü?

• Değişse bile aynı sorunlar devam ediyor sıkıntı altyapıdan kaynaklı herhalde yada modem uyumlu değil yazılımda sıkıntı olabilir

• Sorun bence Telekomun Altyapısnda bana göre crc hatası çok 2000 küsürlere çıkıyor internet kopuyor sonra yeniden dsl bağlantısı kuruyor ama şimdi Vr300 Kullanıyorum 23 saat boyunca internet kopmamış herhalde çalışma yapıyorlar hayırlısı bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.