Bilgisayar kategorisinde yüzde 10 indirim. Nays karta yüzde 10 iade < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 15 Mart 2023; 15:18:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS DSL-AC51
-
-
Asus modemden pek memnun kalamadım çok sık kopma problemi ve hız sorunu yaşıyorum. Apartmanda diğer dairelerde sıkıntı yok, arıza kaydı oluşturdum gelip daireden ölçüm yaptı abi dedi Asus modemlerde bu sıkıntıya çok rastladım hattında problem yok dedi. 2 ay sora evi değiştircem fibere geçicem diye almadım daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 15 Mart 2023; 16:37:38 > -
Tplink, airties modem deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tplink vr400 aldım ikinci el. Nazar değmesin gram tekleme yok. Tavsiye ederim.
Bende DSL-AC750 var dubleks evde kullanıyorum alt katta modem en ucuz interneti kullanıyorum kopma sorunu yaşamadım .
herkeste gidenler hariç .
-
daha tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka ama tavsiyem uzak durun. Kopma sorunu çok fazla. Servise gönderdim firmware güncelleyip geri gönderiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfuiknow -- 15 Mart 2023; 16:14:45 > -
Bu modelin (ve birebir aynı modem farklı isimlil AC750'nin) 5GHz'sinde kronik sorun var windows laptoplara çok zor bağlanıyor haberiniz olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus modemlerin içinde ki (broadcom olanlar hariç ki broadcom olanlar zaten bu fiyata bulunmaz) chipset maalesef internet kabinlerinin içinde bulunan kartlarda çoğu zaman uyumsuzluktan dolayı kopmalara sebep verebiliyor.
Hattım 90 mb desteklemesine rağmen 50 mb internet bağlatmıştım. Bu modemin aynısında vardı maalesef sürekli kopmalardan dolayı modemi değiştirmek durumunda kaldım. Airties 5650 dandik modem kullanıyorum şuanda elektrik gitmesi haricinde bağlantıda kopma yaşadım :)
-
Bende de eski Zyxel VDSL modem var.Kablolu ve android bağlantılarda problem yaşamıyorum.Ama iphone telefonlarda sık sık kopma ve düşük hız/yüksek ping sorunum var.Biraz araştırınca bazı modemlerle iphone modellerinin böyle uyumsuzlukları olduğunu düşündüm.
Kısaca ios telefonlarda sorun olmayan bir modem arıyorum.Bunu yada bu fiyatlarda başka tavsiye edeceğiniz modem var mı arkadaşlar ?
-
Asus N17U aldım. Yıllardır kullanıyorum. 1 gram 1 saniye kopma yaşamadım.
Uzun süredir kullanıyorum kopma sorunu yaşamadım.En son güncellemeyi yapmıştım.Maşallah tık demedi.Bu fiyata daha iyisi bulunmaz.İhtiyacı olan alıp geçsin.
Yıllarca DSL-AC750 modeli kullandım 5ghz bandında bir sıkıntı var onu kapatınca gayet sağlıklı stabil çalışıyor.
-
Ben 5ghz bandını full açık kullanıyorum.Herhangi bir sorun yaşamadım.İkisini dönüşümlü kullanıyorum mesafeye göre gayette sorunsuz.
Siparişi iptal olan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X