Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.205
Cevap
61
Favori
102.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atabey444

Hadi bir kampanya başlatalım

#MısırModemimiziVer

Mısır: #ModeminizBizdeDeğil :D

• elimdeki modemi değişime yollayınca yedek keneetic extra modemi kullanıyordum 3 gündür oda çozuttu servis yolla dedi elde başka modemde yok ben böyle şansın

• Airties Air 5760 modemim dün kendini imha etti malesef çok üzgünüm. Bu modemi ön sipariş vermeyi düşünüyorum fakat asus’un vukuatlarından da korkmuyor değilim açıkcası. Air 5760 modemimden çok memnundum yıllardır tek bir sorun yaşamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 21 Nisan 2021; 22:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Airties Air 5760 modemim dün kendini imha etti malesef çok üzgünüm. Bu modemi ön sipariş vermeyi düşünüyorum fakat asus’un vukuatlarından da korkmuyor değilim açıkcası. Air 5760 modemimden çok memnundum yıllardır tek bir sorun yaşamamıştım

Test kullanıcıları memnun görünüyor, gelsin biz de göreceğiz ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 21 Nisan 2021; 22:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

Test kullanıcıları memnun görünüyor, gelsin biz de göreceğiz  

Alıntıları Göster

Hadi bakalım insallah umduğumuz gibi olur hocam. Ben de alıyorum büyük ihtimal insallah verdikleri tarihte gönderirler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Hadi bakalım insallah umduğumuz gibi olur hocam. Ben de alıyorum büyük ihtimal insallah verdikleri tarihte gönderirler hocam.

Alıntıları Göster

Bence 26 sında gelir bu ürün :)

• Bir test kullanıcısı da bizim forumda kendisini tanıyorum yardımcı olmuştum bir kaç konuda. Kendisi burada değil sanırım yada rumuz değişmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atabey444 kullanıcısına yanıt
    Evet, diğer konulara yazıyor ama bize pek katkısı yok :)

Ekleme: Yanlış anlaşılmasın, kimse bir şey paylaşmak zorunda değil kimsenin öyle bir görevi yok, gönül işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 22 Nisan 2021; 2:8:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam buyurun

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Merak ettiğiniz bir şey mi var ?

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Yok. Sayımız artsın. Güzel paylaşımlar olsun.

• Az önce dayanamayıp ön siparişi verdim hadi bakalım heyecanla bekliyorum

• hepimiz aynı durumdayız galiba :) ön siparişi verdiğim gün keenetic extra dsl i sattım. 20 gündür vmg3312 b10b ile 2.4 ghz bandında kıvranıyorum :) yanlış anlaşılmasın 100 mbps bağlantı var 30 u görürsem kâr sayıyorum. Vatan bi güzellik yapsa da az erken yollasa modemi :)

• ysn61 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun :)

• dp ustam nasılsınız iyisiniz insallah sizi severek ve ilgiyle takip ediyoruz benimde asus dsl ac 88u modemim vardı bende vatan bilgisayardan asus dsl ax 82 u modem önsiparişi verdim hayırlısı olur insallah kaliteli bi modem insallah asus bu kez yazılım olarak bu güzel cihazın arkasında sonuna kadar durur selam ve saygılar ustam kolay gelsin

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hepimize hayırlı olur umarım:)

• pelvis23 P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, sizde iyisiniz inşallah.

88U dan kurtulduk, bundan ümitliyiz :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.