Hakaret sayıyorum. Hiç bir Türk kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Hakaret sayıyorum. Hiç bir Türk kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymaz
Elimizde olsaydı aynı şeyi derdim, kılavuzla idare ederim şimdilik
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Hakaret sayıyorum. Hiç bir Türk kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanabileceğimiz komutlar
Kaynak: uktechhub.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Nisan 2021; 13:7:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmKullanabileceğimiz komutlar
Kaynak: uktechhub.com
Hocam airties modemlerde cmd komutu ile snr ayarlama yapılıyordu bu yeni cihazlarda bu işlem yapılır mı?
https://forum.donanimhaber.com/airties-modemler-icin-dmt-ile-snr-yukseltme--68966328-3
-
xdslctl configure --maxDataRate
komutunun çalışacağını düşünüyorum ama
xdslctl configure --snr
komutu sadece ADSL mi yoksa ikisinde de çalışır mı onu bilmiyorum.
-
Modemi vizyonbilgisayara gönderirken kargo ücreti ödüyormuyuz.? Gönderenler nasıl gönderdi acaba.
-
Ön Sipariş ve Eski Cihaza İndirim Kampanyası İçin Bağlantılar
Vatan Bilgisayar Ön Sipariş - 1800 ?
Vizyon Bilgisayar Ön Sipariş - 1900 ?
Vizyon Bilgisayar Eski Cihazını Getir Kampanyası
- Eski Cihazını Gönderen İçin Alınacak İndirimler (Detaylar İçin Vizyon Bilgisayar Bağlantısını İnceleyiniz)
DSL-AC88U - 1250 ?
DSL-AC68U - 1050 ?
DSL-AC56U - 550 ?
DSL-AC55U - 550 ?
DSL-AC52U - 550 ?
DSL-N66U - 500 ?
DSL-AC51 - 450 ?
DSL-AC750 - 450 ?
DSL-N17U - 400 ?
DSL-N16U - 300 ?
DSL-N16 - 250 ?
DSL-N12U - 200 ?
DSL-N12E - 150 ?
DSL-N10 - 100 ?
DSL-N10E - 100 ?
- Yukarıdaki Listede Eski Cihazınızın Modeli Bulunmuyorsa Vizyon Bilgisayarı ( +90 216 550 43 00 ) Arayarak Sorabilirsiniz.
- Eski Cihazını Kargo İle Göndermek İsterseniz, Firmanın Aras Kargo Anlaşması Var.
- Ön Siparişlerin Teslimatı Nisan Ayının Son Haftasında Olacaktır.
@nirvanha kargo anlaşma kodu için Vizyon Bilgisayar ile iletişime geçin, burada paylaşmak doğru olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Nisan 2021; 17:36:6 >
-
Yarın öğleden sonra birimiz arayıp bilgi alalım. Herkes ayrı ayrı arayıp sormasına gerek yok diye düşünüyorum.
Keşke değişim kampanyası için vatanbilgisayar la da anlaşma yapılmış olsaydı..Çoğu ilde var , yoğunluk yaşanmazdı.
-
Bu arada Asus için verdiğim son şans umarım bizi kampanya dışı bırakmazlar.
-
Bence aramaya gerek yok, gönderilince haberimiz olur :)
-
Yok bence gerek var ve bu iş size düşüyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Yarın öğleden sonra birimiz arayıp bilgi alalım. Herkes ayrı ayrı arayıp sormasına gerek yok diye düşünüyorum.
asus cihazları yarın vatan ve vizyona yollasa en geç salı çarşamba yollarlar diye ümit ediyorum
-
Hayırlısı bakalım
Vizyon bilgisayarı şimdi aradım daha ürünler gelmedi hafta sonuna kadar gelmesini bekliyoruz dediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaver
Vizyon bilgisayarı şimdi aradım daha ürünler gelmedi hafta sonuna kadar gelmesini bekliyoruz dedilerAC88U yu 6 ay bekledik, 3-5 gün sabredin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Nisan 2021; 13:3:56 > -
şimdi yasakta geldi 17 mayıs dan önce gelmez artık
-
çarşamba veya perşembe günü gönderilirse sorun yok ! yoksa 17 mayıs'a kadar bekleyeceğiz gibi....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X