Hepimize geçmiş olsun. Asus yarın magazaya gönderse. 2 günde kargoların çıkması imkansız. Rahat milletiz o yüzden zor. Hayırlısı 17 mayıs sonrasını bekleyecegiz. |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (13. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drahmizm5 eylül 2017 vay vay 4 yıl olmuş dün gibi :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Easy IceHepimize geçmiş olsun. Asus yarın magazaya gönderse. 2 günde kargoların çıkması imkansız. Rahat milletiz o yüzden zor. Hayırlısı 17 mayıs sonrasını bekleyecegiz.
Hocam rahat olmayınca da "sakınılan göze çöp batar" misali illaki bir şey oluyor.
-
Online alışveriş firmalarının, tam kapanma döneminde
çalışma ihtimali var ! Bekleyelim görelim....
-
Bayramdan sonrasına kaldı büyük ihtimal. Vizyon bilgisayar sonuçta bir iş yeri ve tam kapanma olduğu için onlarda iş yerini açamaz. Mayıs sonunu bulur demiştim daha önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: truecupperOnline alışveriş firmalarının, tam kapanma döneminde
çalışma ihtimali var ! Bekleyelim görelim....
vizyon bilgisayar kapalı olacak o kesin ama normalde vatan açık olurdu da bu defa daha keskin bir kapanma olacak vatanda kapalı olabilir
-
Yarın degilde perşembe sabah arayacagım. magazaya geldiyse gidip magazadan alıcam.
Pandemiden beri kendimi koruyorum. hiç yakalanmadım. modem sevdasına yollarda koronaya yakalanacagız birşey degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 26 Nisan 2021; 22:17:7 > -
asusun sorumluluk alıp hemen süreci hızlandırması lazım zaten bekleteceği kadar beklettiler 20 gün daha bekletmeleri ayıp olur
-
Ben ürünlerin Türkiye de olduğundan bile şüpheliyim
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Ben ürünlerin Türkiye de olduğundan bile şüpheliyim
forumda @hey hocam var kendisi gecikme olmayacak kesin dedi
kendisinin mesajı
Asus Türkiye ekibi ürünün geliştirilmesinden ilk saha testlerine kadar tüm aşamalarda öncü oldu. Öncelikli DSL-AC68U ve DSL-AC88U modellerinde şansızlık yaşamış olan kullanıcıların arkasında durmak için değişim kampanyasını yurt dışına kabul ettirdi.Sonuç olarak bu model dünyada ilk kez Türkiye'de satışa çıktı ve stokta olacak.
Haha öyle yazdım ki bir asın bayrakları eksik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 26 Nisan 2021; 23:22:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaverasusun sorumluluk alıp hemen süreci hızlandırması lazım zaten bekleteceği kadar beklettiler 20 gün daha bekletmeleri ayıp olur
Asus 1 gün bile bekletmedi, tarih değişirse bekletti denilir.
Günümüzün koşulları gereği eğer bir gecikme olursa da bunu anlayışla karşılamak zorundayız çünkü kimsenin yapacağı bir şey olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Nisan 2021; 12:51:29 > -
Müjde arkadaşlar biraz önce vizyon bilgisayardan aradılar bugün modemleri kargoya veriyorlar mış herkese hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Distiribitör, Vatan ve Vizyon elinden geleni yapıyor. Bugün distiribitörden ürünler Vatan ve Vizyona sevk ediliyor.
Umuyorum herkes vakitlice ürününe kavuşacaktır.
Ön siparişin kapanmasına az vakit kaldı, sonrasında kur kampanya vs durumlar ne olur bilinmez artık bilginize
-
Üstad bizim arayüzü görmeyen modem içinde iyilik yapsınlar bizde değiştirelim
-
Yazdınız mi kendilerine?
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaver
Müjde arkadaşlar biraz önce vizyon bilgisayardan aradılar bugün modemleri kargoya veriyorlar mış herkese hayırlı olsunOlumlu haberleri duymak güzel, sabırla bekliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmAsus 1 gün bile bekletmedi, tarih değişirse bekletti denilir.
Günümüzün koşulları gereği eğer bir gecikme olursa da bunu anlayışla karşılamak zorundayız çünkü kimsenin yapacağı bir şey olmuyor.
Alıntıları Gösterİlk release date Q4 2020 idi, sonra Q1 2021 oldu, Nisan başı gibi dendi sonra Nisan sonu oldu, kaldı ki Nisan ayı Q2 içerisinde ;). Gecikmeler olması doğal şu ortamda özellikle yarı iletken konusunda bu denli bir tedarik sorunu varken, ama Asus'ta gecikme olmadı demek de, bilemedim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurkansİlk release date Q4 2020 idi, sonra Q1 2021 oldu, Nisan başı gibi dendi sonra Nisan sonu oldu, kaldı ki Nisan ayı Q2 içerisinde ;). Gecikmeler olması doğal şu ortamda özellikle yarı iletken konusunda bu denli bir tedarik sorunu varken, ama Asus'ta gecikme olmadı demek de, bilemedim :)
Alıntıları GösterBen hep Nisan da biliyorum nedense :) Gecikme derken siparişi verdik orada tarih yazıyor, henüz gecikmedi dediğim gibi.
-
merhaba ben de dsl ac68u mu gönderdim, hayırlısı bakalım umarım ondan daha memnun oluruz :)
-
Bende arayüzüne giremediğim Asus DSL 68 modem için yeni mail attım. Bir şekilde kampanyadan faydalanabilirsem size de buradan bilgi veririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X