Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
61
Favori
104.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drahmizm

Hayırlı olsun hocam, bir şey yoksa şimdilik ellemeyin, o şekilde kullanın. Biz biraz takıntılıyız o yüzden resetleriz  

Zidoo'dan alışığım öyle şeylere de, bi kaç gün böyle çalışsın, sonra karıştırırım muhtemelen bende ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Bahçıvan

Zidoo'dan alışığım öyle şeylere de, bi kaç gün böyle çalışsın, sonra karıştırırım muhtemelen bende  

Alıntıları Göster

88U ya göre güç tüketimi daha az bu yüzden daha az ısınması beklenen bir durum.

• peki direkt merlin yazılımı yükleyecek olan var mı ?

• Ricko R kullanıcısına yanıt

Ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam modem güncellemesi tamam ama merlin konusunda hem bilgisiz hem acemiyim. sonrasında kurmak istersek bizi bilgilendirirsiniz değil mi :) malum çok övdüler yazılımı açıkçası denemek istiyorum bende.

• Ricko R kullanıcısına yanıt

Aynen yardımcı olurum. Gerçi firmware nasıl yükleniyorsa merlin de aynı mantık. Ben sırf güncelleme almasını istemediğim için merlin kuruyorum. Malum bir güncellemeyle cihaz çöp olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 28 Nisan 2021; 14:12:21 >
  • dün gönderdiğim ac68u bugün öğlen teslim alındı , hemen kod vizyon bilgisayar tarafından gönderildi ve sipariş geçildi ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

• Geldi , bakalım neymiş alameti farikası :)

AX55 ile ethernet backhaul modunda aimesh kuracağım. Umarım uğraştırmadan tanır bu sefer.

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
  • Vatan kargolasan artık

• RP Ax56 repeater da mesh özelliği varmış. Bende aimesh için bir tane de ondan aldım.

Canlı edit : Simdi Vatandan sms geldi kargoya verileceğine dair :) sanırım bu hafta bitmeden elimizde olur.

• Merhabalar Asus DSL-Ax82u modemden bende vatanbilgisayar ayın 17 sinde sipariş vermiştim.Bugün Siparişiniz faturası kesilmiştir en kısa sürede kargoya teslim edilecektir mesaji geldi. Zaten sipariş verirken 30.04.2021 sevk edilecek diyordu bugün veya yarın kargoya verirler..

• İlk seferde hata verse de 2. seferde kolayca bağladı node u. Wireless mesh kurulumundan sonra, kablo ile de LAN-->WAN bağlantıyı yapınca gayet iyi oldu. NAStan büyük boyutlu dosya çekerken wireless hızlarını test edeceğim daha sonra.

İlk izlenim SNR Marginde bir değişiklik yok AC68 ile. Saatte aldığı CRC hatası dahi aynı . Keenetic bir tık daha iyi değer alıyordu hatta ama çok önemli bir fark bulunmuyor. Hızda da bir değişiklik yok, çökmediği sürece benim beklentilerimi karşılıyor.

Düzeltme: Max alabileceğim hız daha önce 70mbit görünürken bu modemde 53 görünüyor. Hız testi sonuçları da yaklaşık 1,5mbit daha düşük. Biraz ince ayarları kurcalayıp bakacağım düzelecek mi.

Net olarak AC68 in tasarımı ve malzemesiyle karşılaştırınca AX82 plastik leğen gibi kalmış. Sağlam bir cost reduction projesi yapmışlar belli ki. :)

Kurcaladıkça farkları yazarım buradan.

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 28 Nisan 2021; 17:4:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Bahçıvan

Selam

Cihaz ilk açılışta kendi kendini güncelleştiriyor. Manuel kurulum gerektirmedi ilk seçeneklerden Türk Telekom VDSL ile kurulumu yaptı ve bağlandı kısa sürede.

Güncelleme yapınca neden reset atmak gerekiyor, yada gerekiyor mu ?

Elimde başka cihaz olmadığı için bu gün elden aldım Vizyon Bilgisayar'dan benden önce de alan bir müşteri vardı içeride. Eski modeme/adaptöre görsel olarak bakıldı sadece o kadar. 649 TL ödeyip aldım, üzerilerinde etiket yapıştırılmış kutular vardı sanırım kargoya verileceklerdi. Kenarda da daha vardı stok sorunu olacağını sanmıyorum.

Hayırlı Olsun hangi modemi iade etmiştiniz 649 TL ödediniz..

• ( Vardiyalı çalıştığım için uyuyordum indirim kodunu geç gördüm.)

Modemi bugün saat 16:00 dan sonra geçtiğim siparişe rağmen kargoya veren Vizyon Bilgisayar sanada teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 28 Nisan 2021; 17:23:40 >
  • Benimki de fena değil kablosuz test, kablolu ile aynı hız ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

• gurkans G kullanıcısına yanıt

Üzerinde wps düğmesi olmaması , usb tek olması ,detay ışıklarının olmaması ,troltuberlerin inceleme yapması zaten ele veriyordu.

Umarım aynı sorunlarla karşılaşmayız.Yazılım baya gelişme göstermiş bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Üzerinde wps düğmesi olmaması , usb tek olması ,detay ışıklarının olmaması ,troltuberlerin inceleme yapması zaten ele veriyordu.

Umarım aynı sorunlarla karşılaşmayız.Yazılım baya gelişme göstermiş bu arada.

Üzerinde wps düğmesi var.

• Neresinde?

• Vatan kargoya verdi az önce ups maili geldi

• Asus router uygulamasını mutlaka kurun çok rahat edersiniz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.