Wifi ayarlarında "Smart Connect" i kapatırsanız yine ayrı ayrı görürsünüz. Ben kapalı tutarım bu ayarı, kendi kendine 2.4 -5ghz geçişi yapmaması için. |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (17. sayfa)
-
-
MIMO yu kapatırsanız, bu sefer de, eş zamanlı bağlanan cihazlardan biri haricinde diğer cihazlarınız gecikme yaşar. Benim gibi çok fazla cihaz kullanan kullanıcılar için uygun bir çözüm değil, ama tabi ki 1-2 wifi cihaz kullanıyorsanız bu şekilde kullanmak sizin için daha verimli bir seçenektir.
-
Modem 1999 tl olmuş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekim Gücü Ve İletim Hızı 68u Dan Daha İyi 68u İle Wifi Kopması Olan Yerlerden Şimdi Bağlanabiliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Berke-Çekim Gücü Ve İletim Hızı 68u Dan Daha İyi 68u İle Wifi Kopması Olan Yerlerden Şimdi Bağlanabiliyorum
Güzel bilgi gerci ben iss nin verdiği modemden terfi edecem bana uzay mekiği gibi gelir..
-
Bilgi için teşekkür ederim. Arayüze giremediğim için Modemi değiştiremedim. Ama bu bilgi iyi oldu
-
Kapatmamamız lazım tabi ama anlamadığım şey telefon niye daha az hızla bağlanıyor, teknoloji gereği bir uyum sorunu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Nisan 2021; 13:10:40 >
Vatandan 26 Nisan'da sipariş verdim 4+2 taksit seçtim fakat kartım bu kampanyayı desteklemediği için (+2) kısmını iptal edip 4 taksit yapacağına 2 taksit geçti ben de iptal ettim tekrar almak için 26 Nisan'dan beri param geri yatmadı Hepsiburada vb. E-ticaret siteleri anında geri ödeme yapabiliyorken vatan benim paramı kullanıyor.
Ayrıca sevk tarihi 30 Nisan gözüküyordu ben de tekrar alırım diye düşündüm fakat ürün satışa açıldı ve zam geldi vatan bilgisayar'a bildirdiğimde ise birşey yapamayacaklarını söylüyorlar daha da vatandan toplu iğne almam.
Hocam ben de aynı şekilde en para kredi kartımla 4+2 taksit seçmiştim fakat 2 taksit olarak gözüküyordu. Ben de iptal edip tekrar satın aldım. Fakat bu sefer tek çekim yapıp en paranın sonradan taksitlendirmesiyle 6 taksit seçtim çok iyi oldu. -
Hocam siz bayağı erken aldınız galiba çünkü kaç gündür para hesabıma gelmiyor.
Mağduriyetimi giderseler neyse hiç oralı da olmuyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta cuma iptal etmiştim salı günü iadem yattı hcoam. Sonra tekrardan sipariş verdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: iCrush
Vatandan 26 Nisan'da sipariş verdim 4+2 taksit seçtim fakat kartım bu kampanyayı desteklemediği için (+2) kısmını iptal edip 4 taksit yapacağına 2 taksit geçti ben de iptal ettim tekrar almak için 26 Nisan'dan beri param geri yatmadı Hepsiburada vb. E-ticaret siteleri anında geri ödeme yapabiliyorken vatan benim paramı kullanıyor.
Ayrıca sevk tarihi 30 Nisan gözüküyordu ben de tekrar alırım diye düşündüm fakat ürün satışa açıldı ve zam geldi vatan bilgisayar'a bildirdiğimde ise birşey yapamayacaklarını söylüyorlar daha da vatandan toplu iğne almam.Şimdi baktım mobil şubeden 4+2 idi 6 taksit yapmış..
-
Enpara'da bu kampanya geçerli değilmiş hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonlarda wifi ac olsada bunun anten sayısı olaya etki ediyor tek antenli olan telefonlar 433 mbps ile bağlanırken çif antenli telefonlarda 867 mbps bağlanabiliyor, yeni telefon değiştirip redmi note 10 pro aldım, telefonum 433 mbps ile ax82u modeme bağlanıyor bir önceki redmi modeli olan 9 proda çif anten olacakki telefonu routeure bağladığımda 867 mbps ile bağlandığını görmüştüm şimdi aynı routure redmi note 10 pro modelini bağlıyorum bağlantı hızı olarak 433 mbps görünüyor
linkten çif antene sahip telefonları görebilirsiniz
-
Benim modem de geldi, şu an için ihtiyacım olmasa da kampanyadan yararlanmak için aldım. Paketi açmayacağım bir kaç gün dursun bakalım sonunda satarım belki. Hepimize hayırlı olsun güzel bir değişim kampanyasıydı.
-
-
arkadaşlar benim modemde geldi ama hayal kırıklığı yaşıyorum modemde snr alanı çalışmıyor 8.3 db kilitlendi kaldı 5 db çekiyorum aynı 12 db yapıyorum aynı sizde durum nedir
Buda değişime verdiğim n17u daki değerlerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 29 Nisan 2021; 15:50:13 >
-
Modem geldi hızlı kurulumu yaptım fakat internete bağlanamıyorum ilginç bi şekilde. Turknetin verdiği kullanıcı adını da girdim wifi ağ adlarını da şifresini de ayarladım fakat internete girmiyor sayfa açılmıyor ne yapmam lazım bilen var mı?
Benzemez inş bende 3 ay önce bir hevesle ac68u almıştım , cihazdaki sorunlardan dolayı dsl ax82u ile değiştirmek zorunda kaldım, bunun kutusunu açarken ac68u kadar heyecanlandırmadı
-
bende türknet kullanıyorum kurulumda türknetin verdiği kullancı adı ve şifreyi girdikten sonra modem ara yüzüne girmek için parola oluşturup internete bağladım, başka herhangi bir ayarda yapmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Berke- -- 29 Nisan 2021; 15:58:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X