Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.205
Cevap
61
Favori
102.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden preparing yazıyordu şimdi şu yazıyor
    ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

Şimdi mail geldi aras kargo ya verilmiş. O kadar dedim heyecana gerek yok 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 27 Nisan 2021; 15:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benikide aras kargoya verilmiş.

• Selamlar, Vatan'dan alıp kargoya verilen var mı? Ben 2 Nisan'da almıştım alttaki gibi gözüküyor

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
  • Vatan Bilgisayar ;

Sipariş Durumu : Siparişiniz Tedarik Sürecinde

Yine bana hüsran :) beyler gerçekten abartıyor gibi olabilirim ama ttnetin stok modemi her 10 dk da bir kesiliyor. Tam kapanmadan gelse de adam akıllı internete girsem :)

@Mr.Data hocam

Bende vatan dan aldım. Fakat sipariş tedarik sürecinde gözüküyor. Onaylandı adımını geçmiş olması gerekiyordu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricko -- 27 Nisan 2021; 16:58:52 >
  • Benim vizyon bilgisayardan verilmiş kargom.

• Ricko R kullanıcısına yanıt

Selam, ricko bende de sipariş durumu alttaki gibi gözüküyor fakat en azından onaylandı kısmına gelmesini bekledim bakalım bugün verecekler mi kargoya. Bende de durum aynı modemimin wifi ı arada bir tıklıyor yanında olsam bile.

• Benimkini de Vizyon saat 15:00 te kargoya vermiş, yarın elimde olur.
    İlk iş güncel yazılımı yükleyip sıfırlayarak kurulum yapacağım.

• benimkide vizyon bilgisayar tarafından 2 saat önce kargoya verilmiş mail ve fatura geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 27 Nisan 2021; 18:5:41 >
  • Vizyon benimkinide kargoya vermiş,yarın elimde.

@Drahmizm güncel yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına sıfırlamak gereklimi? gene arkadaki küçük deliktenmi sıfırlayacagız yoksa arayüzden fabrika ayarlarına sıfırlamı yapmalı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 27 Nisan 2021; 19:49:54 >
  • Kullanacağım son yazılımı yükleyip cihaz açıldıktan sonra arkadaki delikten sıfırlarım ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Nisan 2021; 19:46:20 >
  • Selam

Cihaz ilk açılışta kendi kendini güncelleştiriyor. Manuel kurulum gerektirmedi ilk seçeneklerden Türk Telekom VDSL ile kurulumu yaptı ve bağlandı kısa sürede.

Güncelleme yapınca neden reset atmak gerekiyor, yada gerekiyor mu ?

Elimde başka cihaz olmadığı için bu gün elden aldım Vizyon Bilgisayar'dan benden önce de alan bir müşteri vardı içeride. Eski modeme/adaptöre görsel olarak bakıldı sadece o kadar. 649 TL ödeyip aldım, üzerilerinde etiket yapıştırılmış kutular vardı sanırım kargoya verileceklerdi. Kenarda da daha vardı stok sorunu olacağını sanmıyorum.

• Orhan Bahçıvan O kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Nasıl ısınma falan var mı. Önceki cihazınız ile performans olarak fark var mı

• Sağolun hepimize inşallah şimdiden :)

Derecesini bulamadım yok sanıyorum, DSL-AC88U'dan serin çalıştığı kesin.

Belkide yeni diyedir, sanıyorum daha seri açılıyor sayfalar. Modemin arayüzünde ve web'de gezmek daha hızlı bence.

Sıkıntı çıkmaz umarım bu modelin arkasında dururlar, çünkü diğerinde wifi bazen 3-5 günde bazen 20-30 günde gidiyordu bende, reset atmadan cihazın arayüzüne bile sokmuyordu, tekrar kurulum gerektiriyordu mecburen.

• ilk teslimatlar başlamış. Hadi hayırlısı ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Bahçıvan

Sağolun hepimize inşallah şimdiden :)

Derecesini bulamadım yok sanıyorum, DSL-AC88U'dan serin çalıştığı kesin.

Belkide yeni diyedir, sanıyorum daha seri açılıyor sayfalar. Modemin arayüzünde ve web'de gezmek daha hızlı bence.

Sıkıntı çıkmaz umarım bu modelin arkasında dururlar, çünkü diğerinde wifi bazen 3-5 günde bazen 20-30 günde gidiyordu bende, reset atmadan cihazın arayüzüne bile sokmuyordu, tekrar kurulum gerektiriyordu mecburen.

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın snr değeri kaça kadar düşürülebiliyor acaba ?

• hey kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşım modemi 17 mayısta gönderecek, en azından o haftaya kadar bitmesin yarin gönderse perşembe vizyonda olur onlar aynı gün bakıp kargoya veremezler 18 gün İnternetsiz kalmasin bu konuda bi destek olursa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seçenekler 1-20 arasında

• Snr olayı nedir hocam çok duyuyorum ama ne ise yarar bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

Snr olayı nedir hocam çok duyuyorum ama ne ise yarar bilmiyorum.

hattın hızını ayarlayabiliyorsun snr düşürdükçe kapasite müsaitse hızın artıyor

• Orhan Bahçıvan O kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, bir şey yoksa şimdilik ellemeyin, o şekilde kullanın. Biz biraz takıntılıyız o yüzden resetleriz ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 27 Nisan 2021; 22:4:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.