benim n17u cihazda broadcom du onda bu snr çalışıyordu bunu nasıl çözeceğiz acaba var mı çözüm önerin hocam |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (20. sayfa)
-
-
Normalde odamda 5 ghz bağlantıda 1 diş çekerdi ve hiç bir şey açmıyordu aşırı düşük hız alıyordum fakat şuan aynı mesafede 60 mbps hız alıyorum çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski DSL-AC68U modemi tesadüfen tekrar elime almam , kampanyayı en son öğrenmem ,kampanya şartlarını yerine getirebilmek için modemi recovery mode almada 3 saat uğraş vermem , modemlerin dağıtımına ve tam kapanmaya bir iki gün kala kargolamam ve aynı hızda geri dönülmesi efsaneydi dostum. :/
1 aydır modem bekleyenlere haksızlık etmişim gibi bir suçluluk duyuyorum ama aynı zamanda hunharca ve ergence boşveriyorum hepsine :) hayat hep tersine mi akacak bir gün de bizim için aksın.
Teşekkürler ;
@hey
@Asus Türkiye (Bir eleştiri yapmadan geçemeyeceğim kimse Asus bilmez iken 99 sonlarında biz ASUS mb ek 'lı sistem topluyorduk.Maalesef fiyat politikası yüzünden artık anca vitrinden bakıyoruz.)
@Aras kargo (40 yıl düşünsem aras kargoya teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi.Araskargo İzmit anıtpark şubesinde neler oluyor öyle elmi değiştirdi ne )
@Vizyon Bilgisayar (Yeni tanıştık umarım uzun süreli bir dostluk olur.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Easy Iceben dün modemi kurduktan sonra game modunu açmadan portta yönlendirmeden. cod black op codwar denedim. 7 pingle çok akıcı bir maç oldu. Çıktıktan sonra game mod ve port yönlendirmesi yaptım. bakalım sonuç ne olucak. bu arada ps5 umarım ip degiştirmez modemin gördügü ps5 ipsini ekledim.
Alıntıları GösterModemden ps5 e sabit ip atayabilirsiniz. PS5 in kendisinden de yapabiliyor olmanız lazım ama modemden yapmak çok daha pratik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaverhocam senin cihazda da kararlılık ayarlarında sorun var mı
Alıntıları Gösterşu şekilde log gönderir misiniz? usb diske bir bellek takmanız gerekecek.
-
Arkadaşlar rica etsem wan bağlantısı sayfanizi görebilir miyim? Turktelekom fiber kullananlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61
Ben de şuan Ps5’de warzone’a girdim aldığım ping’de hiç bir değişme yok malesef. Game nodunu aktif ettim, port yönlendirmeyi açtım fakat yine 80 ping alıyorum.Ne bekliyordunuz ki ?
RGB 'leri yakmayı unutmuş olmayasınız. :)
-
arkadaşlar bu modemde snr ayarlama bölümü yokmu yav
-
-
En azından bi tık dalgalanmayı keser ümidi vardı :))))
quote:
Orijinalden alıntı: gurkansModemden ps5 e sabit ip atayabilirsiniz. PS5 in kendisinden de yapabiliyor olmanız lazım ama modemden yapmak çok daha pratik.
Alıntıları GösterModemden ps5 sabit ip nasıl yapabilirim. şuan game bölümünden ps5 mac ve ip adresini kendi gördü bende ekledim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: memet0864arkadaşlar bu modemde snr ayarlama bölümü yokmu yav
varda çalışmıyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61En azından bi tık dalgalanmayı keser ümidi vardı :))))
Öncedende yazdım senin sorun modemde degil. ben şuan cod coldwar da 7 pingle yag gibi akıyor oyun. hattında bir sorun var. 80-100 pingler normal degil operatörünü ara kesinlikle bir arıza var. ben olsam ki telekom ttnet kullanıyorum çoktan servis ekip getirtmiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reavervarda çalışmıyor hocam
Alıntıları Gösterallah allah hat zayıflamamı falan 2 kat gösteriyor yav 6.1 di 13 gösteriyor asus dsl ac68u da ve kenneticte 6.1 falan dı zamana ihtiyacı var sanırım bu modemin yazılım gerekiyor
-
Hocam warzone varsa deneyebilme imkanınız var mı? Çevremde warzone oynayan çoğu kişinin pingler bu seviyelerde. Nadiren 50-60 ping gördüğümüz zaman oluyor o da çok nadir. Warzone serverları problemli bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Modemin gelmedimi? merlin yazılımı yükleyecem diyordun. görüşlerini bekliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61Hocam warzone varsa deneyebilme imkanınız var mı? Çevremde warzone oynayan çoğu kişinin pingler bu seviyelerde. Nadiren 50-60 ping gördüğümüz zaman oluyor o da çok nadir. Warzone serverları problemli bence.
Salla warzoneyi ya al cod coldwar efsane, bence mw2 den sonra çıkan en iyi cod eski efsane haritalarda var keyifli oyun. warzone yok malesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Easy IceModemden ps5 sabit ip nasıl yapabilirim. şuan game bölümünden ps5 mac ve ip adresini kendi gördü bende ekledim.
Alıntıları Göster
-
sorma hocam benimde 5.9 du bu modemde 12 gösteriyor üstüne snr ayarıda çalışmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X