evet sarı 1 saat yanıp söndü ayrıca 3.8 db snr ile 15 ay 100 mbit kullandım en ufak Sorun olmadı son hız kullandım |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (22. sayfa)
-
-
-
-
-
-
160 mhz de aynı oda içinde 2.4 gbit bağlantı alıyorum fakat yan odaya gidince çekim düşüyor telefonlar vs bağlantı kopuyor. Wireless için akıllı bağlantı hakkında detaylı bir bilgi lazım bana. 5 ghz koptuğunda 2.4 ghz e geçip devam etsin gibi. Ama tekrar modemin yanına geldiğimde 5 ghz e geçermi ondanda emin değilim. -
tivibu yu çalıştırabilen arkadaş var mı ? Çalıştıramadım .... Aldığıma alacağıma pişman oldum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 29 Nisan 2021; 22:43:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: truecuppertivibu yu çalıştırabilen arkadaş var mı ? Çalıştıramadım .... Aldığıma alacağıma pişman oldum...
Arayüzden geri bildirim yapar mısınız? Saha testleri nde Tivibu çalışıyordu, farklı problem mi var bakıp dönüş yapsınlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61En azından bi tık dalgalanmayı keser ümidi vardı :))))
Hat değerlerin stabil mi ona göre modemden 3-5 Mbps düşürelim download hızını o şekilde denersin olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Reaversorma hocam benimde 5.9 du bu modemde 12 gösteriyor üstüne snr ayarıda çalışmıyor
Mediatek ile Broadcom aynı değerleri vermez, Broadcom da kötüleştiği anlamına gelmiyor, bana göre hatalı ölçüyor. 10 yıllık Broadcom modemle de aynı bir kaç yıllık modemle de aynı hat değeri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Geldi bugün. Şu an çok memnunum açıkçası. Bu şekilde gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Şu an tek sıkıntı ram kullanımı. 400 mb altına düşmedi daha. Sizde durum nasıl
Eğer AiProtection açtıysanız bir bug var, düzeltilecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmMediatek ile Broadcom aynı değerleri vermez, Broadcom da kötüleştiği anlamına gelmiyor, bana göre hatalı ölçüyor. 10 yıllık Broadcom modemle de aynı bir kaç yıllık modemle de aynı hat değeri.
Alıntıları GösterAsus n17u değerleri buda broadcom ax82u da aynı herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: truecuppertivibu yu çalıştırabilen arkadaş var mı ? Çalıştıramadım .... Aldığıma alacağıma pişman oldum...
Yeni tivibu yu mu seçtiniz ?
Birde tivibu için LAN portu ayarı olması lazım o porta mı takılı cihaz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark ReaverAsus n17u değerleri buda broadcom ax82u da aynı herhalde
Alıntıları GösterMediatek hocam bu, DSL sürücü sürümünden belli
-
Yok açmadım. Bahane arıyorum buldum bir tane işte :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu nasıl bir sürüm benim hat zayıflamamı 2 kat gösteriyor hem ac68uda 6.1 de hemde keeneticte 6.1 ama bunda 13db snr de 8.3 e sabit 100 mbps paketimin 72 mpbs kullanabiliyorum ping de +7 ms fazla şimdilik hayal kırıklığı yarattı ama yazılımla çözülür sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 30 Nisan 2021; 0:33:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmYeni tivibu yu mu seçtiniz ?
Birde tivibu için LAN portu ayarı olması lazım o porta mı takılı cihaz ?
Alıntıları GösterEvet yeni tivibu yu seçtim. Bir önceki modemim dsl-ac56u da tivibu yu sorunsuz kullanıyordum... Port seçerecek de denedim ama çalıştıramadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Easy IceÖncedende yazdım senin sorun modemde degil. ben şuan cod coldwar da 7 pingle yag gibi akıyor oyun. hattında bir sorun var. 80-100 pingler normal degil operatörünü ara kesinlikle bir arıza var. ben olsam ki telekom ttnet kullanıyorum çoktan servis ekip getirtmiştim.
Alıntıları GösterHocam eskisi gibi olmasa da 22 yıldır oyun oynarım öyle bir ping görmedim saha dolabının içinde mi yaşıyorsunuz ve yahut private server mi açtınız. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X